Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingaa

Czy są wśród Was kobietki, które chca już zostać mamami?

Polecane posty

Gość mysza29
Hej Estella czy już stoisz przed komp. hi hi ale ty jesteś wesoła babka :):):)

Asiu ale sie uśmiałam, ale pewnie w niedziele jakby Estella testowałą to ja bym to samo zrobiła co i ona :) Kasia

Gość NIKA28
Hej laseczki starające się i te już z brzuszkami!!!🌻 Asiu74-testy owulacyjne nie wykryją ciąży-zresztą u mnie wykryły owulację a wcale jej nie było (stwierdzenie mojego gin)-więc to chyba strata kaski... Dziewczyny, możecie zrobić test ciążowy z krwi w labortorium, wychodzi po 6 dniach od poczęcia!!! Jest to najbardziej wiarygodny test i najszybszy, to informacja dla tych najbardziej niecierpliwych...🌻

Kamila...naprawde? No to jestem w szoku...:D Myslalam ze tylko mi tak odbija:) Ja w ciazy nie pamietam zebym czula jakies rozpulchnienie, ale nie kazda ma takie same objawy. Pamietam za to ze przez pierwsze 3 miesiace albo nawet i 4 latalam co chwile do toalety i to nie zawsze zeby zrobic siusiu...mialam manie jakas, ciagle sie balam ze poronie. Wystarczylo, ze poczulam jakies lekkie falowanie w ,,tych okolicach\" i momentalnie bieglam zobaczyc czy wszystko ok. Paranoiczne.

Jak się Estella odezwie, to pewnie nam się oberwie. Ona taka solidarna koleżanka, amy sobie z niej podśmiechujki robimy.

Gość mysza29
30tydzień dzieki za podpowiedź, właśnie tez o tym gdzieś czytałam a wczoraj z wrażenia nie mogłam spać hi hi:) ale sie człaowiek sam nakreca choć nie chce , szuka sie tych objawów masakra och ta niepewność, ale już wkrótce sie wyjaśni całe szczęście. Kasia przypuszczam że w twojej głowie podobne myśli krążą:):)mimo woli:):)

NIKA28 może i masz rację, tyle sie cżłowiek naczyta o tych testach sikanych że są takie nieskuteczne, zastanowię się jeszcze Kasia

Impersona sluchamy fasolek zeby miec lepszy humorek, ja jeszcze dodatkowo razem z nimi śpiewam mojemu brzusiowi zeby i Zuzi sie humorek poprawił :) ze mna obawy byly od zawsze najpierw sie bałam ze jestem bezpłodna póżniej tak jak ty bałam sie ze jednak dostane okresu, pozniej sie balam ze poronie i tak az do 18 tygodnia, teraz tylko czekam do tej granicy 32 tygodni bo sie o malenswto boje potem bede sie pewnie bala o porod i czy z dzidzia wszystko dobrze itd strach mnie nie opuszcza :)

Mysza oczywiście że mam takie myśli, ale nie chce sie nakręcać, bo jak się pokaże tylko jedna kreseczka to będzie zawiedziona,a tak moze się uda jakos lekko prześć w razie czego :) mam taką nadzieję A co do krwi, to kurcze chodze prywatnie do lekarza bo firma zapewnia, ale moja pani ginekolog dopiero na początku grudni ma wolne wizyty i musiałabym sie najpierw do niej zgłosić żeby dostać skierowanie na badania i wtedy dopiero mogę zrobić wiec chyba po prostu zatestuje w sobote, no i będe czekała w razie czego na niechciany @ :) Kasia

Gość mysza29
Kasia az żałuje że nie mam w domu netu bo też bym śledziła co napiszesz w sobote o tym tescie:) a tak dopiero w poniedziałek w pracy sprawdze jak to było u ciebie w sobote:)

Gość mysza29
Aśka74 tak 29 to mój wiek, niestety , a ty w końcu skąd jesteś bo wczoraj cie pytałam ale jakoś nie odpisałaś

Myszko - sorki, musiałam przeoczyć - ja mieszkam koło Starogardu Gd. a pracuję w Gdańsku., a Ty skąd jesteś?

Gość mysza29
Oooo to daleko jestes ode mnie ja mieszkam w Katowicach

Gość estella
no, no - co za wyśmiewanie się ze mnie ;-) ja Wam dam...chwilkę mnie nie ma a tu proszę co się dzieje ;-) kurcze, postanowiłam, że nie będę przez ten miesiąc zaglądała na kafeterię, tylko zerknę w sobotę na pozytywny wynik Kasi :-) ale chyba cięzko będzie. A wiecie kiedy postanowiłam zrobić kolejny test ciążowy?... w Wigilię :-)

oooo Estella wróciła :) widzisz musisz na bierząco śledzić co sie dzieje, a z tą WIgilią to uroczy pomysł :) Kasia

Kamila- ja tez spiewam Kubie z fasolkami...rownoczesnie tulac brzuch i bujajac sie na fotelu. Kasia- wlasnie przyszly do mnie michalki i krowki:D a razem z nimi spagetti i moj maz:P

mhmmm smacznego w takim razie Impersona :) takie spagetii to bym chętnie zjadła, ale opchalam sie tak tych słodyczy że chyba pęknę :) Kasia

nie ma to jak pisac o jedzonku :) teraz ja chce jeść :( a za godzinke ide do szkółki i nie bede mogla po jedzeniu odpoczac :( tez bym sobie zjadla spagetti i michałki i krówki ale jestem łakomczuch chyba namówie moje kochanie przed szkólką na cukiernie :D

Gość mysza29
Hej Kasia idę dzis kupić test ciążowy jakbym w niedziele chciałą sprawdzic a jaki ty masz?

Estellko - już się tak nie dąsaj. Wiesz, ale jak sobie Ciebie wyobraziłam przed tym kompem, to nie mogłam się powstrzymać. A Wigilia to swietny pomysł- zresztą już o tym chyba wspominałam. Myszko - faktycznie odległość, ze hoho!

Mysza kupiłam Pre-test, zobaczymy co z tego wyjdzie :) Asiu Estella to sie pewnie nie dąsa :) Kasia

Ja już wolę tak profilaktycznie się przymilić do Estelli bo to chyba ja wyskoczyłam z tym hymnem, żeby za bardzo mi się nie oberwało.

Hihihihih a mnie to bardzo ubawiło że Estella miała taki pomysł :) z resztą bardzo miły dla mnie...naprawde postaram się wczesnie wstać w sobote cobyscie nie czekały za długo :) Kasia

Kasiu - bo my wszystkie tutaj nawzajem za każdą z nas trzymamy kciuki i cieszymy się też z czyjegoś szczęścia. ja co prawda postawę na baczność sobie odpuszczę, ale też będę zerkać na wieści od Ciebie i Myszki i trzymać kciuki za Was i wszystkie pozostałe kobitki, które nie testują abyście nie dostały @!

Dzięki Asiu :) ja to sie tylko zastanawiam nad tą sobotą, zero objawów @, zero jakichkolwiek bóli i szczerze mówiąc to moje odczucia są takie pół na pół z tym wynikiem testu Kasia

Gość mysza29
Asiu bardzo dziekuje zaraz w poniedziałek wam powiem jak to było.Ja co 5 minut mam inne przeczucia hi hi:)obłęd teraz mnie bolą nogi i spac mi sie chce(jak na @) Chce mi sie jeść i już za 15 minut idę do domku:)

Witam....... Ja równiez zycze wszystkim naszym Kasiom wszystkiego najlepszego, dobrego humorku, no i tego o czego najbardziej pragną- zdrowego dzidziusia.......... Moja Emilka jest dzisiaj bardzo leniwa- troszke sie poruszała, nic sie nie chce bawic, tylko spi!! Pewnie wieczorkiem da mi popalic jak zwykle zreszta....... Na 17.40 mamy wizytę u naszego ginekologa- mam nadzieję ze niunia juz wazy z 1.4 kg. pozdrawiam bardzo serdecznie............

Gość Imolka
Witam Was sedecznie. Zaczęłam niedawno czytać tę stronę i bardzo mi się podoba. Już drugi miesiąc się staram i w poniedziałek robię test, mam mieszane uczucia .Zobaczymy.