Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Alternatywne teorie, nowe koncepcje, nietypowe obserwacje

Polecane posty

gościu cofnij sie na poprzednią strone. My tutaj wiemy, że oficjalna nauka jest przekłamana dlatego nie dyskutujemy w oparciu o nią. Prawa maxwella są niekompletne i nieprecyzyjne. Prawa fizyki oparte o niewiedze na temat natury tego co opisują wydają mi się również niedomknięte logicznie. Idź stąd bo kurfa następnego cwela już nerwowo nie zdzierże. Albo napisz mi czym jest magnetyzm wtedy przyznam ci racje. Poza tym prosze nie wypowiadaj się co jest zgodne z prawami fizyki a co nie bo zapewne nie masz ku temu kompetencji

to są oszołomy. Jak im pokażesz coś co według nich jest sprzeczne z "prawami" a raczej religią nauki to uznają, że oszaleli.

Gość gość
'My tutaj wiemy, że oficjalna nauka jest przekłamana dlatego nie dyskutujemy w oparciu o nią. Prawa maxwella są niekompletne i nieprecyzyjne. Prawa fizyki oparte o niewiedze na temat natury tego co opisują wydają mi się również niedomknięte logicznie' jestem po fizyce... nie będę kontynuować tej rozmowy, bo uwłaczałoby to mojej inteligencji. żegnam dzieci, bawcie się same, tylko nie zapominajcie o grawitacji, jak będziecie próbowali latać.

Gość ufooo
ws. magnesów to pamiętam że kiedyś oglądałem wywiad z Richard Feynman'em ( znanym naukowcem) i on zapytany o to dlaczego magnesy się przyciągają odparł "bo tak maja i już" tłumaczył ze takie pytania można zadawać cały czas jak np dlaczego wywróciłem się w łazience? bo było ślisko,dlaczego było ślisko?,bo było mokro,dlaczego było mokro?,co to znaczy wgl znaczy ślisko? i tak bez końca,przyciągają się i już.

kurfa taką piękną wiązankę skomponowałem na cześć naszego przyjaciela fizyka to mi uznało za sp am:O W skrócie: Wypiertalaj ciągnąć profesorskie laski

Gość ufooo
jestem nikim.naprawiam stare radia.

jak ja uwielbiam ortodoksyjnych mgr. To jest gorszy przypadek niż niż fanatyczni wierni. Nie przyjmują do wiadomości, że czegoś nie wiedzą. Po prostu wszystko już wg nich wiadomo hociaż nie wymyślono jeszcze wzoru opisującego wirygodnie i niestatystycznie zderzenia trzech ciał chociażby. No ale chuj. Szaman przyzedł z dzwoneczkami i rogami jelenia na głowie i nas zaklina swoim voodoo, w które tylko on wierzy zdaje sie

sama widzisz do czego prowadzi szkoła:O Mam nadzieję, że to będzie dla ciebie przestroga:D "Jestem po fizyce";) rozumiesz? gościu nie po to wkuwał tyle lat żeby teraz sie przyznać, że czegoś nie rozumie. to jest poniżej jego godności. Zna wzór na przyspieszenie w polu grawitacyjnym ale czym to pole jest to już ci nie wyjaśni jak większości kwestii. PO prostu nie przyszło mu do głowy, że można zadawać jakieś pytania. To byłoby obrazoburcze

wyobraź sobie, że okazałoby się, że twój mąż jest homoseksualistą. Po prostu przyszedł i mówi ci po x latach małżeństwa - kochanie:) Mam faceta:) uwierzyłabyś? no widzisz. On też nie uwierzy w to, że uczył sie wersji fizyki dla ułomnych umysłowo

Wiem gameover ale papier mi potrzebny :p juz raz z tego powodu ze z kretynami muszę siedzieć dalam sobie spokój ale jak to mówią do trzech razy sztuka

założe się, że nawet nie wie, że antygrawitacja nie jest sprzeczna z oficjalną nauką i co więcej jest implikacją teorii względności. im tam nie mówią, że to są teorie sprawdzone na modelach teoretycznych. Mówią im: TAKI JEST ŚWIAT. KUNIEC

pieniądze mozna drukować bez pokrycia to papier ukończenia szkoły też mozna;)

"nie będę kontynuować tej rozmowy" xxx Ja piertole. To była jakaś rozmowa w ogóle?

" guma_85 dziś A co do eksperymentu z radiem to stwierdzam z całym przekonaniem ze jest nie możliwe by cos z tego wyszło " xxx >???

Gość ufooo
czy perpetual motion z magnesów to nie mam pojęcia ale był sobie kiedyś taki miły starszy Pan który opublikował broszurkę w której przedstawił swoja teorie o elektromagnetyzmie i magnesach,takie tam gadanie ,nikt by na jego teorie nawet nie zwrócił uwagi gdyby nie to że sam zbudował zamek z koralu,sam wydobył, obrobił i przeniósł 1000ton koralowych bloków każdy o wadze od 10 do 30ton bez korzystania z maszyn,kilka łańcuchów i rusztowanie ze słupów telefonicznych z dziwna skrzynka na górze(są zdjęcia na necie).zawsze pracował w nocy i przerywał prace gdy ktoś go podglądał,mówił tylko ze zna sekrety budowniczych piramid. Edward Leedskalnin ,bo tak się nazywał,zmarł w 1951r koralowy zamek na florydzie to jedyna megalityczna współczesna budowla,teraz jest tam muzeum ,czytaliście o tym?

Gość ufooo
no,najlepsze że zrobił to dla jakiejś laski która go zostawiła bo był za biedny :O albo tak gadał żeby żałowała co straciła heh

mógłbyś podesłać jakiś link? net mi muli ostatnio.nie wiem czemu. nie chce bładzić

kurfa zawsze te baby:P Ostateczna motywacje i cel przyświecający nawet ponadcielesnym i czasowym dokonaniom:O

Gość ufooo
gameover jak znasz eng to ściąg sobie magnetic current bo o tym mowa,tam Ed pokazuje urządzenie perpetual motion holder którego działania się da sie wyjaśnić za pomocą naszych praw fizyki,naprawdę. https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjPiG1lSLYeNcbCzpvxhWBGiDX_fcWWn5XyLFMWCRHOVOAWxYT5A miał też kulko z magnesów, po jego śmierci ktoś ukradł części, nie nie wiadomo do czego służyła ta maszyna.