Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Alternatywne teorie, nowe koncepcje, nietypowe obserwacje

Polecane posty

gość dzięki za wyjaśnienie mi w jednym zdaniu twojej filozofii. Domyślam się inspiracji orz spodziewanego efektu takiego podejścia do życia ale sie z takim światopogladem nie zgadzam. Zamiast walić konia wole go zamoczyć w jakiejś soczystej peeeździe.Wiem, że to może cie dziwić ale uwierz mi,że warto czasem zmienić przyzwyczajenia. Spojrzysz na świat inaczej;)

Gość gość
game ile masz lat?

Gość gość
68 ma, a o soczystej peezdzie może sobie pomazyc

Gość gość
jaaasne

Gość gość
Sceptycyzm to taka sama choroba jak mania

musze mieć 68 bo oficjalnie przeszedłem na bezpłatną emeryturę. Nigdy więcej pańszczyzny i przymusowych datków dla złodziei. Odrywam sie od tego systemu i będę miał 68 lat aż do śmierci czego i wam życzę;)

nie nie:) Mania charakteryzuje sie upartym i natretnym przymusem wewnętrznym do wiary we własne urojenia:) urojeń nie mam więc nie może być to mania. Próba definicji jakiegokolwiek zachowania opartego o determinację na gruncie psychiatrii zawsze skończy sięz diagnozowaniem manii o psychiatria nie zajmuje się weryfikacją rzeczywistości co jest jej wg mnie mankamentem aczkolwiek to pożyteczna właściwość dla tych, któzy wsadzają ludzi do odziałów zamkniętych:)

najśmieszniejsze w psychiatrii jest to, przynajmniej tej klinicznej, że nie dysponuje narzędziami i metodami diagnozowania chorób innymi niż oparte na porównaniu wizji świata chorego do rzeczywistości,do której weryfikowania nie jest ani uprawniona aninie dysponuje ludźmi merytorycznie do tej weryfikacji przygotowanymi. Gdybym jutro przyjął cie w kitlu na oddziale psychiatrycznym a cały personel miałby powiedziane, że jestem psychiatrą to przekonałbym wszystkich, że jesteś wariatem wymagajcym dożywotniego leczeia:) I co ty na to?

nie badaj nikomu mózgu, nie robią tomografii. w zasadzie to nie leczenie tylko "standaryzacja" postrzegania zmysłowego i mechanizacja wyciągania "wniosków" Po tobie widać, że prewencyjna psychiatria przeżywa swój rozkwit:) Wkracza do domów i na ulice:) Do rodzin, zakładów pracy, sklepów i szaletów miejskich. Dobranoc wariaci

a i jeszcze ogłoszenie organizacyjne. Rozruch poranny po przebudzeniu odbędzie się nie wcześniej niż o 11;):)

Gość gość
idz już spac prostaku

osteoporoza faktycznie jeszcze mnie nie dopadła.:) obejrzyj te filmy.

Gość gość
ta od awf za to ma soczystą pipkę w która można wkładać :)

Gość gość
Nie stać cie na studentki :p

Gość gość
kto ma obejrzeć te filmy? kobieta, którą zgnoiłeś? :D

Gość wpadłem i wypadam
Ja piertolę, ale tępa picz :D :D :D Nie, to nie jest reżyserowane. Sam znam takich głąbów z patentem magistra :D Ten koleś, kibic wymiata :D

słuchaj. mam na nią w********* Jak również na to czy obejrzy te filmy czy kolejne odc "klanu"

osobiście wolałbymusłyszeć odpowiedzi np na pytanie "czym jest nato onz , unia europejska";)

mam pytanie do pani od płaskeij ziemi. Próbuje to zrozumieć i pojawił mi się problem. Na jakiej wysokości musiałoby być" słońce" aby wraz z oddalaniem się sprawiać wrażenie znikania za horyzontem i wydaje mi się, że stosunkowo nisko. I teraz zastanawiam się dlaczego biorąc pod uwagę stosunek wysokości od powierzchni do odległości wyznaczonej prostą od punktu, w którym słońce jest w zenicie do zachodu, słońce nie zmniejsza dla obserwatora swojej średnicy kątowej? wydaje mi sie, że odległość o której wspomniałem musi być co najmniej kilkukrotnie większa od wysokości słońca nad naszymi głowami. Zara to nabazgram:P

Gość gość
Bo to płaska ziemia krąży wokół słońca

Gość ufooo
gameover zamiast myśleć o totalnych bzdurach może idź zrób ten perpetual motion holder i zintegrujesz go z tym rowerem z magnesów,musimy eksperymentować, samym gadaniem do niczego nie dojdziemy.