Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Alternatywne teorie, nowe koncepcje, nietypowe obserwacje

Polecane posty

Gość gość
O masz, najmadrzejszy we wsi sie znalazl. Popatrz najpierw na siebie a nie ciagle wyzywasz innych. Skoro jestes taki madry to czemu tak malo w zyciu osiagnales co? I uspokoj emocje, melisy sie napij

co ty szlochasz bo ktoś ci coś na forum napisał albo myślałaś ze to do ciebie? Weź no sie ogarnij kobito:)

Gość gość
I dodam ze Polacy nie potrafią rywalizować, nie szukają silnych żeby z nimi współzawodniczyć, przy pierwszej okazji demonstracji swojej siły nasraja na łeb slabszemu i dupę wyliza silniejszemu. Byle gamon wazeliniarz zajdzie dalej.

"mało w życiu osiągnałeś" a co ty kurfa z urzędu skarbowego cwelu jesteś? Próbuje tu wam udowodnić, że wasz światopogląd ni jak sie ma do rzeczywistości. Ja wyznawcą spłyconego darwinizmu nie jestem a osiągnięcia mierze swoja miarą, która zdaje sie jest bardziej obiektywna niż twoja.

Gość gość
Tylko na tyle cie stac? slabo

jak ktoś ma ochote na dyskusje to proponuje wrócić do konkluzji o niekonsekwencji w pojmowaniu ludzi i świata która charakteryzuje lemingi wierzące w przetrwanie najsilniejszych. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie stosują tej zasady przy ocenie ludzi będących faktycznymi władcami tego świata otraz dlaczego darwiniści nie wierzycie, że rywalizacja wyłoniła bezwzględnych zwycięzców którzy nie mają na nas przegranych względów? Krótko mówiąc dlaczego tak wyśmiewacie tzw teorie spiskowe?

k***a dostałeś już dwa ray po ryju kootasem ale widze, że ci mało

Gość gość
w c***u to mam, bazgraj se dalej te p*****lety, niech ci ulzy

Gość gość
😴

prosił was ktoś tutaj? Co was skłoniło żeby tu wejść nie przeczytać ani jednego postu i wpiertalać sie z tekstami o k-paxie? debilizm?

Gość gość
meliska?

prosił was ktoś tutaj? Co was skłoniło żeby tu wejść nie przeczytać ani jednego postu i wpiertalać sie z tekstami o k-paxie? debilizm?

Gość gość
jasne:)

Ale gdyby nie guma twój temat nie miałby racji bytu, a może to twoje alter ego.

Gość gość
Mam cie w huju

a może was drażnią słowa typu "alternatywne" "koncepcja" "nietypowy" "obserwować"? xxx Wszystko mi jedno czy będzie jasna;)

Gość gość
odkrylem nietypowa sytuacje. Stawiam kloca jak widze wasze zalosne wypociny debile

fajnie, że sie tak do nich przywiązałeś, że zabierasz nas ze sobą do kibla:) A może stawiasz klocka przed stacjonarnym bo nie możesz sie od nas oderwać?

Gość gość
pij ne grymas bo cie nerwki widze szarpia:)

gameover dziś spiertalaj mi stąd doorna peeezdo x Nie spodziewałam się sensownej wypowiedzi. SłABO, bardzo słabo jeśli chodzi o przekaz z twojej strony.

jakie nerwki? daj mi w realu jednego takiego cwaniaczka to zobaczysz kogo rozszarpią moje nerwki. Dla ułatwienia dodam, że nie będę to ja:D

Gość gość
mam koncepcje alternatywy dla tego zjawiska (potrzeby postawienia kloca jak cie widze). Zlac to cieplym moczem prosto z c***a

Gość gość
P*****la mnie teorie spiskowe, dlatego ze ludzie którzy się nimi interesują są oszolomami. Nie można przy nich się napić herbaty bo zaraz p*****la ze herbatę robi Rockefeller, nie można pogadac na GG bo Rockefeller podsłuchuje wszystkie rozmowy, nie można zjeść pasztetowej bo to syf robiony przez koncerny, nie można zażyć aspiryny bo koncerny cie truja, ale można pić tanie piwko i palić pety produkowane przez koncerny. Poza tym maja płytka moralność, nie można na nich liczyć, czyli po prostu przezucaja swój problem z główka na Rockefellera.

xen to spiertalaj:) Chyba, że bedziecie z kolegą stawiali klocki grupowo.A moze będzie to rywalizacja kto postawi większego? Może tak powstała piramida cheopsa?

to jak cie piertolą teorie spiskowe to wypiertalaj. kurfa co za debbile

mnie jak cooś nie interesuje albo drażnie to tego unikam ewentualnie to wyrzucam przez okno. Ale ty k****a nieee. Jesteś masochistą. Jak cie coś drażni to sie tym delektujesz. może idź sobie wylej wrzątek na fiuta skoro tak lubisz cierpieć