Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Alternatywne teorie, nowe koncepcje, nietypowe obserwacje

Polecane posty

A czy czasem Pan Łagiewka nie podważył praw fizyki ? :p

to niemożliwe. Prawa fizyki sa wymyślane i wprowadzane w życie na wyższych uczelniach;) Proces legislacyjny jest prosty.Fizycy wymyślają prawo i od tej pory zaczyna ono działać:)

przy czym trzeba zaznaczyć, ze na rożnych uczelniach i w różnych krajach obowiązują czasami różne prawa fizyczne:) Pan fizyk z naszej zaściankowej polski uważa sie za kreacjoniste w tym sensie, że obowiązują wyłącznie te prawa fizyki, które on zna. Jeżeli jakiegoś nie zna to nie obowiązuje. aponieważ widzi, że wszystko jakoś trzyma siękupy więc dążąc do prostoty nie uczy się już więcej:D Jeszcze by coś popsuł:classic_cool:

No tak ,ale mi chodzi o te właśnie ich prawa ,bo się PAN fizyk tu nasmiewa z nas .

Gość ufooo
newton twierdził ze obiekty się przyciągają i nie mieszał w to jakiś zapaści w czasoprzestrzeni :O Ed twierdził ze tak jest bo wszystko składa się z małych magnesów.

dlatego tak sie wkurzył. nikt nie będzie mu mieszał w jego wszechświecie. Tylko tak potrafię wyjaśnic jego wzburzenie. wyobraź sobie, że mamy "darmową energię" toż to byłby absurd i faux pas. całe struktury społeczne poszły by z dymem. Już nie mówiąc o fizykach idących z dymem na stosie za to, że trzymali ludzkość w poniżającej niewiedzy i ignorancji.

To może ja jednak dam sobie spokój z ta szkoła bo tez zostanę takim bufonem? :o

dobra ja już na dzis kończe. Trzeba wprowadzić trochę dyscypliny bo inaczej znowu sie przestawie na nocny tryb zycia. Trzymajcie się:)

Gość gość
Tesla był odpowiedzialny za śmierć Kennedyego

Gość ufooo
Wieża tesli poszła z dymem ale był jeszcze T.henry Moray'a ,ten 2 wynalazł odbiornik energii z kosmicznych fal,ten wynalazek mógł zbawić ludzkość a zamienił jego życie w koszmar.Jeden z najlepiej udokumentowanych przypadków frii energiii ,wielka szkoda.Obecnie usiłuje zbudować coś podobnego,myślę ze wiem z czego Moray zrobił tą diodę,coś pominęliśmy w radiotechnice po prostu.

za śmierć kennedyego odpowiedzialna była szajka banksterów. Kennedy chciał jej odebrać monopol na druk pieniądza. zdążył nawet wypuścić do obiegu banknoty narodowe obok tych z rezerwy federalnej. Widziałeś to w jakimś filmie gościu z oszołomowa? niedługo potem zginął jego brat i luter king. Ostatnio zamordowano z rodziną gościa kręcącego filmy o NWo.

ostatni z nich to "gray state" nie oglądałem. Mógą zamordować kogo chcą. ciebie mnie wszystkich. Ale dopóki cie nie zamordują to nie zmądrzejesz zdaje sie

jest wystąpienie kennedyego, w którym mówi o globalnym spisku. Widziałeś je? Jak chcesz mogę ci wkleic link do niego.

Gość i love nwo
ja to chyba widziałem nie cenię Kennedyego zbyt wysoko jest przereklamowany wolę Nixona :classic_cool:

Lincoln zginął dokładnie za to samo co kennedy. I nie zabił go tesla. Lubie sarkazam ale nie lubie oszołomstwa.

ci ludzie nawet sie już nie kryja. Afiszuja sie ze swoją symboliką wszędzie. Np na dolarze wpleciona w gzorek i widoczna w powiększeniu sowa, rozkład przestrzenny budynków rządowych ich architektura. ale wy kurfa czekacie aż sie obudzimy z ręką w nocniku w państwie policyjnym.Zobaczymy jak wtedy będziecie sobie żartowali sarkastycznie i z kogo. Mni tu już nie będzie dlatego mam na was wyjepane ;)

Gość gość
miałeś iść spać nie będziesz miał siły zwalczać nwo jak się nie wyśpisz :p już mi się nawet nie chce ciebie drażnić

Gość gość
wzorki na banknotach jako dowód kiedy przekroczymy następny próg śmieszności?

skoro zabójstwa prezydentów sprzeciwiających się wielkiemuu kapitałowi ci nie wystarczają to może kurfa rysunki do ciebie trafią. Jaka w przedszkolu:)

ty już nie przekroczysz, żadnego progu śmieszności bo założe się, że wielu ludzi ma z ciebie taką beke ( itobie podobnych, że płaczą ze śmiechu. Nie mogą uwierzyć, że dzięki debilom zostaną jedynymi i już nieodwołalnymi władcami świata):) Też by cie to bawiło:)

a teraz coś wyłącznie ode mnie. Wiesz co znaczy "ostatni będą pierwszymi"? Ostatnie s*******e dzięki ostatnim kretynom zostaną pierwszymi po bogu;) To własnie dokładnie to znaczy:)

ostatni. Najgorsi. głupota i skurfysyństwo to najgorsze cechy. Niestety zostały rozdzielone aczkolwiek dzielnie i skutecznie współpracują.. pierwsi. Nie znaczy to, że doznają cudownej przemiany bynajmniej lecz że zostaną wywyższeni. Przez was debile

w zasadzie to im sie nie dziwie. Kurfa same jelenie. Nic tylko strzelać.

Gość gość
tak to czytam czasem, nie znam się za bardzo, ale zaptyam co proponujesz, ty, czy tacy ludzie, którzy tak widzą realia świata, co proponujecie w zamian?

Gość gość
Cimino mówi ci coś to nazwisko? o tobie nakręcił film :classic_cool: