Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Alternatywne teorie, nowe koncepcje, nietypowe obserwacje

Polecane posty

nic mi to nie mówi. Co proponuje? żebyś zaczęła myśleć i poznawać bo na wierze w cuda nikt daleko nie zajechał. A wy z logicznego punktu widzenia wierzycie w cuda. Nie chce mi sie z wami gadać

"w zamian"?? ty kurfa jesteś niepełnosprytna jakaś? co ci proponuje w zamian niewoli i przedwczesnej śmierci na raka oraz planowanej degeneracji gatunku ludzkiego do roli wyspecjalizowanych maszyn? Kurfa nic ci nie proponuje kretynko. Możesz mi possać fiuta bździągwo ...Kurfa..."co ja jej proponuje w zamian" W c***ja mnie cmoknij - to ci proponuje:)

nie nie śpie. Układam się z kuracjuszami obozu koncentracyjnego. Pytają co dostaną w zamian za umozliwienie ucieczki:D Masz jakiś pomysł?

może ciężarówke złota na łebka? jak myślisz? zgodzą się? w c***ju to mam

Gość gość
pytam chamie, jaki system społeczny, gospodarczy proponujesz w zamian nie jesteś w stanie odpowiedzieć tylko bluzgasz? chyba mieli rację, ci którzy pisali tutaj, że jesteś chamem i prostakiem grzecznie ciebie ptyutam, ty mnie obrażasz nawet jeśli masz rację, to i tak do niej nie przekonasz, bo plujesz na ludzi, którzy pytają o co tobie chodzi co ja ci zorbiłam???? zapytałam i co??? wyzwiska :O

wypiertalaj mi zdziro z tego topiku bo dostaniesz c***jem po mordzie!!!!!

a jaki wg ciebie teraz obowiązuje system społeczny i gospodarczy? o kurfa podejrzewam, że wg ciebie demokracja i kapitalizm wolnorynkowy. Idź kurfa piertolnij sie łbem o ściane 666 razy i potem wróć rozmawiać bo nie będę marnował czasu na kretynów

Gość gość
kobietę chcesz bić kim ty jesteś? pytałam jaki system ekonomiczny zamiast tego co jest teraz? ty odpowiadasz wyzwiskami czyli nie wiesz jaki system bo nie masz o tym pojęcia czyli nie wiesz o czym mówisz i wszysto co gadasz, to są głupie historyjki dla głupich ludzików pytałam na serio teraz już wiem, żę nie ma sensu gadać z nawiedzonym chamem

Gość kill this doll
jednak marunjesz chłopcze codziennie marnujesz bo nie potrafisz powściągnąć swoich emocji nawet na forum :D

"nie masz o tym pojęcia" Tak kurfa nie mam a teraz masz dwa razy koootasem po ryju na droge i więcej tu nie ptrzyłaź

bo to kurfa nie jest czas na powściąganie emocji i prowadzenie śłepych za rączke tylko na zabijanie i napiertalanie debili c***jem po ryjach

Gość gość
ale tak poważnie zapytam masz jakąś wizje i chyba chcesz, aby ona zwyciężyła? uważasz, że obrażanie ludzi, którzy pytają, grzecznie bardzo, powiększa grono przekonanych, do twojej idei, czy wręcz odwrotnie? przecież każdy się zrazi, twoim zachowniem

Im nie przetlumaczysz ,myślą ze wszystko jest ok ,dostali juz swoja dawkę somy

Gość gość
nie jesteś w stanie w kilku zdaniach odpowiedzieć? czyli co? mam mieć wrażenie, że obraziłeś kobietę i gdy będziesz miał okazję, to jeszcze ją zabijesz i zgwałcisz, bo zapytała? o co w tym chodzi? chcesz, aby ludzie coś zrozumieli, czy nie chcesz? dziwny jesteś

Gość gość
ale przecież, on nie chciał wcale tłumaczyć, padło pytanie, pojawiły się bluzgi :D

szczerze to mam was już wszystkich w doopie głęboko. Nic sie nie da zrobić. Pincet filmów w necie osimset blogów z analizami i dowodami a ja mam je wytłumczyć co proponuje zamiast "demokracji" i "kapitalizmu" Słyszałaś kiedyś żeby sie dogadać z kimś kto nie umie słuchać? Dla nie jto jest 'system" Maszyna. Wydaje jej sie, że wszystko jest na swoim miejscu i będzie działać wiecznie ku chwale twórców i pozytkowi społecznemui. Nie no kurfa ja nie mam takiej cierpliwości żeby ją wyprowadzać z totalnej ignorancji. To jest cofanie się wstecz. Niepełnosprawnymi na umyśle niech sie zajmą jacyś uświadomieni gimnazjaliści bo i tacy sie zdarzają. Bez obrazy ale taktyka pogoni za zbłakaną owieczką i porzucanie całego stada jest beznadziejna

Gość gość
jesteś gorszym gburem, chamem i prostakiem od offermy nawet :O

ile razy mam k***a to samo tłumaczyć? może se wpisze w stopke 3000stron tekstu? Macie mnie za debila? obejrzyj se na początek jakiegoś zeitgeista albo wezwanie do przebudzenia. Jak sie przebudzisz to przybież na poranny rozruch. Będę czekał:)

Jest takie banalne powiedzenie " chcesz zmienić świat? Zacznij od siebie"

"nie umiesz w kilku zdaniach odpowiedzieć"? xxx :O nie nie umiem. przeraszam, że nie mam dla ciebie populistycznych haseł i porzekadeł ludowych. NIjak nie potrafie przewartościować twojego świata używając pojęć, którymi zaetykietowałaś świat a tym bardziej w kilku zdaniach. Nie obiecam ci zielonej wyspy i boomu gospodarczego ani wzrostu płac i obniżki podatków

co mam ci napisać w kilku zdaniach? że jesteś okłamywana, oszukiwana na każdym kroku? Ze cały twój świat jest zbudowany na iluzji? ile mam jeszcze zdań do dyspozycji? I co? Uwiezrzyłaś? Nie...to spiertalaj

Gość gość
Życie jest krótkie, jesteś tylko kupa mięsa, po huj nad tym dywagowac?Zwal se konia na dobranoc