Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Alternatywne teorie, nowe koncepcje, nietypowe obserwacje

Polecane posty

Gość gość
game?

i przez was jepane cicecie piertolona moteracja zsabotowała kolejny temat. Chuj was za to zwącha a ciebie xen szczególnie bo byłaś na tyle głupia żeby tu przyłazić pod niebieskim nickiem

"przeżucają swój problem na rockeffelera":O ja piertole:O postawiłeś już tego klocka?

zgadnij kto ufundował instytut psychologii, na których opracowują takie teorie:D Czy ja tu gdzieś pisze, że mam jakieś problemy? k****a chce sobie porozmawiać z ludźmi o podobnych zainteresowaniach a jedynym problemem są trolle które z niewiadomych względów uwielbiają sie nudzić przy tym co ich nie interesuje

Nie zamierzam ukrywać się przed tobą chłopcze:), zresztą co ty możesz. Zbluzgać mnie? Oj dzieciaku.

xen. prosze cie ostatni raz. Wyjdź stąd. Ewentualnie aproponuj jakiś temat zgodny z koncepte topiku. xxx "masz problem:)" serio?:) pewnie zaraz mi wyłożysz jaki

Gość gość
Masz problem z główka, bo raz nie masz odpowiedniej wiedzy i twoje dociekania jest jak wedpdrowka w ciemnym labiryncie. Może leczysz jakieś kompleksy ze nie skonczyles edukacji bo to nawet jest pseudosamouctwo. Żeby cos zweryfikować trzeba mieć wiedzę nie tylko z netu.

Ty nie przekazujesz ciekawej wiedzy, żadnej wiedzy nie przekazujesz. Jesteś wulgarny i to twoja wizytówka.

Masz rację nic tu po mnie, z debilami nie dyskutuje się.

mam wyj****e na "edukacje" tak samo jak na ciebiee:) moze sie ktoś ustosunkuje do wypowiedzi, która poprzedziła trollowanie mnie zapewne z powodu nieumiejętności wytłumaczenia paradoksu, który w niej przedstawiłem

Gość gość
wiesz co game, najlepiej gdybys ignorowal ludzi z ktorymi nie chcesz rozmawiac a tak to sam zrobiles syf z tego topiku. Tu sa same twoje bluzgi i wyzwiska, bagno.

k****a ktoś organizuje grilla a tu wpadaja weganie z pretensjami, że nie ma jarzynek. ja nie wiem wy macie coś z banią?

nie w tym życiu. A jak mnie wkurfią jeszcze bardziej to sie to na nich zemści.

Gość gość
A kto organizuje grilla w centrum publicznym? Szaleniec?

a kto przeszkadza szaleńcowi w organizowaniu grilla w parku publicznym? Samobójca?

a kto przeszkadza szaleńcowi w organizowaniu grilla w parku publicznym? Samobójca?

Zrób sobie ognisko i usmaż kiełbasę we własnym zaciszu, bo publiczny grill jest tobie obcy.

Gość sss sss sss
Ty nie przekazujesz ciekawej wiedzy, żadnej wiedzy nie przekazujesz. Jesteś wulgarny i to twoja wizytówka. x Wizytówka :D

xen...MOżesz sie już ewakuować z tego forum. Własnie postawilaś kropke na i

Sama zadecyduję, kiedy postawię tą kropkę, kompromituj się dalej.

Gość krótki przerywnik muzyczny
Wyklęty powstań, ludu ziemi, Powstańcie, których dręczy głód. Myśl nowa blaski promiennymi Dziś wiedzie nas na bój, na trud. Przeszłości ślad dłoń nasza zmiata, Przed nami niechaj tyran drży! Ruszymy z posad bryłę świata, Dziś niczym, jutro wszystkim my! Refren: Bój to jest nasz ostatni, Krwawy skończy się trud, Gdy związek nasz bratni Ogarnie ludzki ród. Nie nam wyglądać zmiłowania Z wyroków bożych, z pańskich praw. Z własnego prawa bierz nadania I z własnej woli sam się zbaw! Niech w kuźni naszej ogień bucha, Zanim ostygnie - przekuj w stal, By łańcuch spadł z wolnego ducha, A dom niewoli zniszcz i spal! (Refren) Rząd nas uciska, kłamią prawa, Podatków brzemię ciąży nam, I z praw się naszych naigrawa Ten, co z bezprawia żyje sam. Lecz się odmieni krzywda krwawa, Gdy równość stworzy nowy ład, Bez obowiązków nie ma prawa, Dla równych - równy szczęścia świat! (Refren) Rządzący światem samowładnie Królowie kopalń, fabryk, hut Tym mocni są, że każdy kradnie Bogactwa, które stwarza lud. W tej bandy kasie ogniotrwałej Stopiony w złoto krwawy pot. Na własność do nas przejdzie cały, Jak należności słusznej zwrot. (Refren) Obłudzie zdzierców, rządom kata Wyzwania zgodnie rzucim krzyk, Co wojsk szeregi z ludem zbrata: Hej, kolby w górę, łamać szyk. I żołnierz, wiedząc przeciw komu, A z kim o lepszy walczy los, Bratobójczego sprawcom sromu Śmiertelny jutro zada cios. (Refren) Dziś lud roboczy wsi i miasta W jedności swojej stwarza moc, Co się po ziemi wszerz rozrasta, Jak świt łamiący wieków noc... Precz darmozjadów rodzie sępi! Czyż nie dość żerów z naszych ciał? Gdy lud wam krwawe szpony stępi, Dzień szczęścia będzie wiecznie trwał.

przeczytałaś banitko chociaż jedną stronę zanim sie tu wpiertoliłaś jak do siebie? już jesteś przeszłością A teraz ide popracować nad tym jak cie stąd wypiertolic bo sama przyznasz, że jesteś nieproszonym gościem wdodatku zakucłającym kameralną z założenia impreze

Gość widz tego cyrku
game over czy już proponowałeź xenowi ustawkę? :D jak się nie zgodzi nie zapomnij nazwać go tchórzem :D znowu poczujesz się zwycięzcą :classic_cool:

Gość gość
przepraszam pani xenowej :D

ma propozycje. Może poprosisz męża żeby obronił twojwj czci po męsku. krótko mówiąc przekaż mu, że publicznie nazwałem jego żonę kooorwą, Lac\h\o ciągiem, prostytutką a jego małym fiutem tchórzem i synem d****** wasze dzieci zaś to bękarty i mutnty popromienne. Twooja matka to taka sama szmata jak ty a w dodatku wszyscy jesteście tchórzami. czekam na propozycje terminu i miejsca. Inaczej jako tchórze (ty i cała twoja sk******ona rodzina) nie interesujecie mnie jako rozmówcy:)

Gość gość
A teraz ide popracować nad tym jak cie stąd wypiertolic x Idziesz do tajnej kwatery Anonymus? :classic_cool: