Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo zagłosujecie w wyborach prezydenckich i dlaczego

Polecane posty

Gość gość
Duda to zwykły karierowicz i przydupas Jarka, wiadomo przecież, że co Jarek powie tak Duda zrobi. Duda to pionek, a nie prawdziwy kandydat. Głosuje na Janusza Korwin-Mikke, tylko w nim widzę szansę zmian na lepsze, reszta to bagno, PiS, Po, komuchy z Sld to juz było, g****o zrobili, więc WON! czas na zmiany

Gość gość
widzę, że PiS ma tu swoich nołlajfiarzy na kafe i sieje ostrą propagande... :D serio macie ludzi za idiotów? :D

Gość gość
Na Pana Komorowskiego.

Gość gość
Idiotą jest ten który zagłosuję na Komorowskiego

Gość gość
Komor to zwykły karierowicz i przydupas Donka i tej sitwy z PO iPSl, wiadomo przecież, że co Donek powie tak Komor zrobi. Komor to pionek, a nie prawdziwy kandydat. Korwin to taki sam oszołom jak Palikot.Stracony glos!!!

Gość gość UWAZNY OBSERWATOR
nie będę głosował na gajowego jowialnego ...!!! nie bede w ogóle głosował ponieważ temu kraikowi nie jest potrzebny prezydent!!! nie jest potrzebny tak rozbuchany osłami sejm ...wystarczyłoby 100 ...nie jest potrzebny senat!!!!...(przechowalnia bufonów) ta rozbuchana struktura administr. tego kraiku - jest przechowalnią synekór układów kolesiostwa"s" draństwa i malwersacji pieniędzy zrabowanych podatnikom ...jest fabryką "stołków' itd.itp. nie mam najmniejszego zaufania do tego państwa i jego administr jakiejkolwiek ...

Gość gość
Na Grodzką albo na nikogo

Gość gość
gigantyczny skandal w tzw."sejmie" w sprawie kwoty wolnej od podatku otóż glosami obecnie (nie)rzadzącej koalicji sejm ocenil że zarabiając np.300 zł miesięcznie moze spokojnie od tej sporej sumy odprowadzać podatki dla porównania kwota wolna od podatku Tanzania-7400 zł Namibia 12500 zł a na Zielonej Wyspie u światowego lidera gospodarczego(ha,ha)-3000zł

Gość gość
z ludźmi którzy jedyny argument jaki mają to słowo "oszołom" dyskutować nie będe. Ja tak samo mogę na waszego Dude czy Bronka powiedzieć oszołom, bo tak mi sie podoba, ale czy to coś wnosi do dyskusji? NIC, więc jak macie wyzywać od oszołomów to sie lepiej zamknijcie

Gość gość
Ogórek, bo tak jak ja jest kobietą, a jak kobiety same się dyskryminują zamiast wspierać to tylko czekać na koniec świata pozostaje.

Gość gość
Na Bronka- k..wy,głupki i dewianci nie mają na co liczyć

Gość Paul86_
Patrząc na dzisiejszy zestaw kandydatów? W pierwszej turze na Jacka Wilka a w drugiej-demonstracyjnie-na Dudę. Nie po drodze mi z PiSowskim socjalizmem, ale jeszcze bardziej chyba z miernością, biernością i wiernością Bronka.

Gość gość
Kukiz na prezydenta!

Gość gość
na Dude lub Pawła Kukiza !

Gość gość
Na Korwina, jedyny który nie obiecuje że coś da, tylko że wprowadzi surowe prawo.

Gość gość
Duda.

Gość mądryPolakprzed kolejną szkodą
Komorowski - jego partia rozkrada i jej naczelny wódz pojechał do unii kraść więcej. WYPIER... Duda - jego wzór Kaczor wpędził nas w unię europejską. WYPIER... Ogórek - ładna kobieta i nic poza tym. WON

Gość gość
Komorowski i tak wygra i tak - przeciez to pewne! nawet smiem twierdzic ze odrazu w I turze

Gość gość
Komorowski to marionetka- zero wlasnego zdania. Nie zavetolal ani jednej ustawy- podpisuje wszystko. On nadaje sie tylko do brania udzialu w obchodach, rocznicach i pogrzebach (choc i tam srednio sie wyslawia) malo kto wie ze podpisal zgode na sprzedaz Lasow Panstwowych (1/4terytiorium Polski) glownie zagranicznym "inwestorom" po to by wyplacic odszkodowania za zrobowane mienie dla Zydow!!! fantastyczna postawa Komorowski to zwykly pionek

Gość gość
nie mogę zrozumieć tego kto głosuje na komora, serio nie pojmuję tego :) chyba tylko więźniowie i jakieś bezduszne cyborgi, które mają miliony na koncie i im jest dobrze w kraju, lekarze, sędziowie, mundurówka, uprzywilejowani, ich rodziny; bo normalny człowiek na niego by nigdy nie zagłosował a już szczególnie kobiety, którym wydłużył czas pracy o 7 lat :O No chyba że taka krowa siedzi na doopie i ma lekką pracę to jej widocznie pasuje praca do 67, co ją tam obchodzą robotnice, które ciężko pracują fizycznie. Moja matka ma 57 lat i już by się nie nadawała do pracy bo wszystko ją boli, ledwo chodzi, zwyrodnienia jakieś ma, problemy z żyłami, słaby wzrok, ciało już niszczeje a pracowała jako szwaczka, opiekunka, sprzątaczka. I ona już naprawdę się nie nadaje do pracy. Co innego taka krowa co siedzi na doopie, biurwa, sekretarka, nauczycielka, taka może i do 80 tki robić. Zresztą chyba wszyscy pamiętamy ze szkoły stare krowy 80 letnie, które jeszcze pracowały i nas uczyły. Ja np. miałam taką babę z historii, na oko chyba z 80 lat, taka star***** a jeszcze pracowała. Ale to są wyjątki, bo zazwyczaj kobieta po 60tce już się nie nadaje do pracy.

Gość gośćmika
Ja i moi znajomi rodzina popieramy DUDĘ głosowała bede tylko na niego reszta to odpad.

Gość gość
Kukiz i tylko on.

Gość gość
jak zostaniemy w domu to komor wygraa to tragedia dla Polski i dla ludzi , ten facet nic nie robi , tylko glupa pali jaki on madry i oblatany , Dzieki niemu mamy zapewniona prace do 67 podpisal , Moze byc Ogorek ale nie Komor

Gość gość
Duda to cwaniak i chciwiec widać po nim.

Gość gośćPissmak
Tylko p.Komorowski.On tylko może zapewnić spokój i pokój w Polsce!!!Ogórek będzie trzymana przez Millera w śmietanie,Duda wybuduje nam w przyszłym roku 1020 pomników swojego guru Lecha(zimnego),ten z PSL zamieni belweder na oborę,Palikot otworzy w pałacu prezydenckim wytwórnię sztucznych "członków" swojej partii,a Mikke stworzy sułtanat z wieloma haremami! To w skrócie,bo jeszcze są inne dziwolągi do "żyrandola"!!!

Gość gość
Prezydent i tak sprawuje funkcje reprezentatywną. Moim zdaniem pan Komorowski nadaje się na to miejsce. Nie wykorzystuje symboli Polski Walczącej do katastrofy smoleńskiej, nie kłóci się przed kamerą i nie robi z siebie idioty tak jak inni politycy. Głosuje na niego i się tego nie wstydzę bo i tak nic się nie zmieni. Wierzycie w to, że obniża wiek emerytalny ? Proszę was nie bądźcie śmieszni. .

Gość gość
PeOwskie opłacone ść****o już się zlazło. Ciągnie swój do swego, najwyraźniej identyfikują się ze swoim kandydatem - rubasznym i prymitywnym wujaszkiem po 8 klasach podstawówki (bo reszta to kupione) dukający gorzej niż dziecko z tejże szkoły, nie potrafiący napisac poprawnie zdania.

Gość gość
reprezentatywność i Komorowski się wyklucza

Gość gość
DUDA??? TEN IDIOTA??? POWODZENIA POLACZKI !!!!