Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestej kochanka zonatego i pewnie jutro nawet nie złozy mi życzen

Polecane posty

Gość gość
Pomijając wszystkie wpisy starych żab zonek to wiedz gdyby mu na Tv nie zależało nie wracałyby do Cb, bo jeśli miałby ochotę na sex to mało tego a jednak wraca do Cb coś w tym jest tak.myśl i glowa do góry a święto zakochanych między bajki Raz mój po miesięcznym celibacue w spotkaniu mówi do mnie rak "to ba urodziny to ba imieniny kiedy mnie nie było przy tobie itd "więc wiem że myśli tęskni ale stara żona teściowa itd pomysl masz SUPER sex bo ktoś Cb pragnie a nie malalat co ma chęć

Gość gość
nie wiem czy oni maja kredyty ,ale maja dzieci , wspolny majatek, chyba jaby rozwod byl z jego winy to by na tym mogl ucierpiec finansowo ,mysle ,ze tez o to chodzi i o te dzieci troche tez. jakby jeszcze rozwodzac sie nic nie tracil to pol biedy . on mi opowiadał ,ze nie byl wiernym mezem bo zona od dawna go nie pociaga,( no dobra moze to naiwne, ale niech bedzie ze mu wierze) i mial jeszcze inne kochanki przede mna z tego co mowil to 3

Gość gość
Laska on to czuję i wie jestem tego świecie przekonana, uznany powiedział hola i znalazł inną do sportu Pociąga godz to że Tv na nim zależy nie tylko na F...E ale na.nim z całym jego bagażem

Gość gość
Mój wcześniej miał jakąś przygodę tak mi mówił ale za duży tchórz by chciał ciągnąć to dalej ja otwarcie postawiłam warunek żadnych aljawiu fajnie jest w łóżku ale każdy ma swój dom, zrozumiał piszę że kocha tęskni ale na nic innego niech nie liczy bo kiedy ja jestem ze swoją rodziną to tel mnie parzy on.to wie boli godz to ale nie zamierzam zmieniać życia

Gość gość
Wiem, że jakby mu wcale nie zalezalo to by nie wracał :) bo jednak nie jestem na jedna noc, ani na dwie, ani trzy... tylko 8 miesiecy. wiem, ze mu zalezy ,ale cos go hamuje, to cos to rodzina niestety ciezko bedzie pokonac taka przeszkode o ile to mozliwe, licze na to ze moze z czasem jak sie bardziej do mnie przywiaze to bedzie latwiej, a jak nie to bede musiala to jakos zniesc, ale zakochalam sie do tego stopnia ze np chociaz swieta nie jestem, nie chcialabym teraz innego faceta nawet do lozka

Gość gość
jak się to czyta tylko jedno słowo mi się kojarzy: żal.pl

Gość gość
jakos mnie to malo obchodzi w tej chwili czy zal.pl czy nie... tu i tak nikt mnie nie zna wiec wiesz...

Gość gość
no wow, to az 8 miesiecy! :D on sobie ciebie wychowuje, a jestes tylko do seksu. czym predzej to zrozumiesz teraz lepiej.

Gość gość
ale fakt faktem ze musi mu byc ze mna dobrze skoro wraca

Gość gość
Zdanie innych zoneczek włóż w kalosze niech myślą co.jutro na OBIAD

Gość gość
Pozdrawiam i glowa do góry a jutro dzień jak każdy nawet św zmarłych trzeba celebrować

Gość gość
Co Ty pijesz że jeszcze się trzymasz! ?:)

Gość gość
Jestem wyrachowną kobietą i kochanką odkąd mój mąż mnie zdradził i go pogoniłam przez dumę !! . Mam kochanka żonatego, bo to mój wybór!! Teraz chcę mieć wypranego, czystego obsługiwanego przez inną kobietę!! Dla mnie kwiatki walentynki i dzień kobiet , święta!! Wymagam i mam!!

Gość gość
I jeszcze ten magnez...ehhh dzieci dzieci...jak juz to magneS jeśli macie na mysli przyciąganie dwoch osob.Autorko jestes bardzo niedowartosciowana, rozzalasz sie nad durnym smsem z okazji walentynek ile ty masz lat? 15? Serio jeszcze sie poplacz ze nie dostaniesz pluszowego serca z marketu albo lizaka w ksztalcie serduszka...To tak dla jaj a tak serio jestes naprawdę zalosna i musisz pochodzic z niezlej patologii skoro takie uklady cie kreca.Tylko problem w tym ze to cie wcale nie kreci ty czekasz jak ten pies i skamlesz o skrawek uczucia o slowo o gest o cokolwiek od swojego pana i wladcy.Naprawde uwazasz ze jalo kobieta jestes szczesliwa? Kreci cie tylko sex a uwierz mi w prawdziwym zwiazku pelnhm prawdziwej milosci sex to cos co czujesz całym cialem dusza sercem...mam nadzieje ze kiedys sie o tym przekonasz bo jak na razie marnujesz zycie sobie i jemu i jego rodzinie.Smutne...

Gość gość
Dlaczego jesteście tacy pewni,że jak się jest z jednym człowiekiem i jest ten drugi to nie kocha się tego pierwszego.A moż tak te luki w zachowaniu i charakterze można uzupełnić zaletami tego drugiego,wtedy ten pierwszy jest jakiś taki fajniejszy...

Gość gość
KOCHANKA dla mnie to najlepsza rola życia w moim życiu!! Byłam żoną zdradzaną i musiałam prać, sprzątać, gotować... !! A dziś sprzątam sama po sobie i piorę swoje kiecki!! Mam kwiatki, mam czekoladki, wyjazdy na kolacje!! Polecam!!

Gość gość
Przez takie szmaciska jak wy roznosza sie tylko choroby weneryczne hpv i inne prezenty.Polecam sie dokladnie przebadac bo taki kutafon to lubi wlozyc i tu i tam niestety nie myslcie ze jestescie jedyne...tylko tych zon nieswiadomych mi szkoda...was ani troche obyscie zdechly na najgorsze wenery i wyly z bolu jak beda wam p**diochy wypalac laserem.

Gość gość
a nie przeszkadza ci że gdy twój żonaty z tobą ma seks to może godzinę wcześniej miał go z żoną?? to też zareklamujesz jako dodatkowy pakiet, bonus do jego usług?

Gość gość
Ja tak ustawiłam swojego żonatego faceta, że mieszka prawie u mnie, tylko musi mi wywieź koszule z domu, bo nienawidzę prać i prasować. Nie interesuje mnie czy z nią sypia czy nie, mówi, że nie. Mogę mu gotować, bo to moja pasja, jednak cały syf musi posprzątać. Uwielbia moją kuchnie.

Gość gość
Dzieki takim szmaciskom jak wy roznosza sie choroby weneryczne hpv i inne prezenty...polecam sie przebadac bo kutafon lubi wsadzic tu i tam nie myslcie ze jestescie jedyne. ..obyscie wyly z bolu jak beda wam p**dziochy wypalac laserem szmatlawce.

Gość gość
Najgorsze jest to ze nieswiadome zony zarazone jakims syfem nawet nie wiedza ze moga miec problemy.Naprawde zastanowcie sie nad tym i troche odpowiedzialnosci a nie widzicie tylko czubek swojego nosa a raczej p**dziochy...znam przypadek ze mloda babka umarla na raka szyjki macicy dzieki wirusowi hpv podarowanemu od mezusia ktory przywlokl to nie wiadomo z jakiej p**dziochy.Wiec po pierwsze badajcie sie a po drugie nie ****ajcie na lewo i prawo.

Gość gość
O jaka cisza siw zrobila...dobrze...zapisujcie siwdo gginekologa nigdy nic nie wiadomo.Posluchajcie doswiadczonej...mowie to dla waszego dobra.

Gość gość
Nie przeszkadza mi to, bo mówi, że nie sypia z żoną, tak samo mu wierzę jak mój ex mąż mówił mi, że brzydzi się zdradą a mnie zdradzał. Byka trzeba wziąć za rogi i z nim się bawić na swoich zasadach, bo inaczej jesteś na straconej pozycji!!

Gość gość
Gość ma rację.. Mnie kochanek zaraził HPV Pogonilam go, choć gdyby nie to napewno dalej byśmy się spotykali.. Ale to typowy roochacz, żal..

Gość gość
i ty wzięłaś tego byka za rogi? raczej byk nadział torreadora na róg

Gość gość
Gosc 00:00 udalo ci sie pozbyc wirusa czy dalej jestes zarazona? Ja niestety nadal walcze...

Gość gość
Ja dzisiejszy wieczór spędzę z nim. Jesteśmy umówieni na 20 i pewnie zejdzie nam jak zwykle do rana. Pisał że kupił mi piękną bieliznę i nie może się doczekać kiedy mnie w niej zobaczy. Jestem kochanką ale już niedlugo bo sprawa rozwodowa pod koniec lutego. :-):-):-)

Gość gość
I z czego sie cieszysz mendo ze rozbilas komus rodzine?Gratulacje.

Gość gość
Ale weź się odjeb:-D oczywiście że się cieszę bo moim marzeniem był ten rozwód. Tańczyć będę na grobie tego małżeństwa. :-D:-D:-D Dzieci nie mają więc nie ma co drzeć szat...

Gość gość
Sielanka sie skonczy szybciej niz myślisz.Gwarancja 100%