Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia111

Przyjmę ubranka na chłopca od urodzenia

Polecane posty

Gość gość
oj kobietki okres macie ?

Gość gość
nie okres, ale w około wszędzie pełno roszczeniowych ludzi którym się do pracy nie chce iść

Gość gość
jezu zjechała się tu cała masa wiedźm niczym na Łysą górę... albo bezrobocie wam juz bije na ten pusty łeb albo zazdrościcie kobicie dzieci bo same jestescie bezplodne. Nie ma co zakladac tu tematow :/ same gimnazjalistki, patologia wysławiania, nie wierze, ze dojrzałe kobiety tu brzebywaja i są takie z metra cięte, zeby tylko ublizac. Do autorki, zglos temat do usuniecia, bo zal

Gość gusia111
Własnie tak zrobię zgłosze tylko jak mam to zrobic ? pierwszy raz tu jestem /byłam

Gość gość
tak tak, o używane rzeczy są warte majątek... i zaroi na allegro kokosy. x Kokosow miec nie musi,znam taką która za pieniadze z wyzebranych rzeczy kupuje sobie fajki :) Typowa patologia nie musi miec nie wiadomo ile, glupie 10zł ją cieszy.

Gość gość
no pewnie masz a mysli siebie i swoja patologie :)

Gość gość
piepszenie o szopenie kuzwa mac leczcie sie kobiety bo menopałza dopadła was za wczasu :) :)

Gość gość
polonistki nie *****ne tylko pouczać będą bo im się walentynki nie udały :D jak się to czyta to ubaw po pachy Baba nie dorobiona wypowiadająca się w kilku osobach :D tylko na to cię stać ? no właśnie na nic więcej ,strasznie cię w tej wsi muszą nie lubieć :D i nic tym nie osiągnełaś więc pogudz się z porażką franco :P

Gość gość
21:40 Ale cię ciśnie :D

Gość gość
Bardzo fajne ciuszki sama bym się zainteresowała :) jest możliwość wysyłki ?

Gość gość
Noooo ciśnie cie odzu odpisujesz na słowa do ciebie kierowane :P aż tak nudne życie masz że jedyne co potrafisz to tu siedzieć przykro mi bardzo :O

Gość gość
Ja tez mam pelno ubranek i wole oddac osobie naprawde potrzebujacej a nie takiej , ktora po ubranka przyjedzie mercedesem bo taka potrzebujaca .Czwarte dziecko zaden wstyd , o ile kogos na nie stac , autorki na nie nie stac . Sama to napisala w pierwszym poscie , nikt sobie z palca tego nie wyssal . Jakby bylo stac chodzila by sobie po lumpkach albo pepco itd . gdzie mozna fajne rzeczy kupic za grosze . Lepiej juz oddac ubranka do domu dziecka albo matkom , ktore stracily meza albo ojca lub innym w podobnych sytuacjach . SRodki antykoncepcyjne zawiodly ???? Trzeba bylo zalozyc prezerwatywe albo spirale . Taka moja opinia .

Gość gość
Zamiast siedziec na kafe poszukalabys ogloszen i kupila uzywane ubranka , lepiej wyzebrac bo ktos darmo da a zostanie na nowa bluzke , ale nie za paczke pieluch albo zabawke zeby dzieciatko mialo to juz ble bo to nie jest za darmo .

Gość gość
ty z 21:56, to ty chyba tu siedzisz cały czas, nie ja,ale to twój problem i nie jest mi przykro z tego powodu :D

Gość gość
ktoś zadał pytani, które pozostają bez odpowiedzi: autorko, tak z ciekawości, mam kilak pytań: - ile masz lat? - ile lat pracowałaś? - ile lat siedzisz już w domu? ja dodam od siebie: czy mąż pracuje i w jakim wieku są starsze dzieci?

Gość gość
Autorka ma 29 lat i najstarsze dziecko 9. Czyli urodziła je w wieku 20 lat, pewnie zaraz po skończeniu szkoły. Najmłodsze ma 4. Wychodzi na to, że nigdy nie pracowała. Ja sobie nie wyobrażam urodzić 4 dzieci bez żadnego zabezpieczenia finansowego, doświadczenia zawodowego. Totalny brak myślenia perspektywicznego. Odchowa kolejne dziecko i co dalej? Gdzie ja przyjmą do pracy bez doświadczenia, po 30? Nigdzie. Zresztą splodzenie kolejnego dziecka kiedy nie ma się kupić temu warunków uważam za totalny brak odpowiedzialności. I nie jestem beznadziejna, bo mam dwójkę dzieci ale myślę głową a nie macica. Trzeciego dziecka mieć nie bede, bo warunki finansowe nie pozwalają to raz. A dwa nie chce tracić kolejnych lat na siedzenie w domu. Mimo dwójki dzieci i 28 lat mam doświadczenie zawodowe 6 lat i nie boję się o swoją pozycję na rynku pracy ponieważ nie wypadlam Z obiegu mimo dzieci.

Gość gość
jesteście żałosne podłe żmije sama sobie wsadz spirale w d**e przy...ebały się do dziewuchy bo o ciuszki poprosiła a żeby wam tak bieda zajrzała w oczy i żebyście zdychały z głodu

Gość gość
I wzajemnie :D:D:D

Gość gość
i ty myślisz kobieto że autorka odpowie ci na te pytania bo jesteś ciekawa ? hahahaha -debilka istna :O a nie wpadłyście na to że mogła 9 lat temu urodzić i iść na macierzyńskie ??? a co kolejne dziecko to się przedłuża nie wpadłyście na to nie ?? naj łatwiej jest szmaty wieszać nie znając osoby i g****o wam da pisanie tych wypociń to jest naj lepsze hahahaha :D

Gość gość
tobie też g****o to da pisanie tych twoich wypocin, i to jest najlepsze, hahahah

Gość gość
ale co wzajemnie ? będę bronić autorki bo nic wam złego nie zrobiła to raz ,dwa że swoje rady o antykoncepcji zachowajcie dla siebie bo to jest nie na miejscu ,trzy że skoro nie macie zamiaru pomóc to się tu nie wypowiadajcie i skończcie pisać te brednie o domu dziecka,patologii i tp . bo jest to żałosne i świadczy o tym jakie z was pustaki .

Gość gość
gość dziś ale co wzajemnie ? będę bronić autorki bo nic wam złego nie zrobiła to raz ,dwa że swoje rady o antykoncepcji zachowajcie dla siebie bo to jest nie na miejscu ,trzy że skoro nie macie zamiaru pomóc to się tu nie wypowiadajcie i skończcie pisać te brednie o domu dziecka,patologii i tp . bo jest to żałosne i świadczy o tym jakie z was pustaki . x Bo się jest "mniej pustym" jak się płodzi dzieci czekając na wygraną w totka i jeszcze nie widzi w tym nic dziwnego. Koniowi to tłumacz, może zrozumie.

Gość gość
gość dziś i ty myślisz kobieto że autorka odpowie ci na te pytania bo jesteś ciekawa ? hahahaha -debilka istna pechowiec.gif a nie wpadłyście na to że mogła 9 lat temu urodzić i iść na macierzyńskie ??? a co kolejne dziecko to się przedłuża nie wpadłyście na to nie ?? jeśli autorka ma 29 lat a najstarsze dziecko 9, to miała 1,5 roku macierzyńskiego (roczny wszedł niedawno). 9 lat macierzyńskiego na 3 dzieci nie ma. Co w tym złego, że ktoś pyta? Po to forum, żeby pytać. To nie są pytania obraźliwe przecież.

Gość gość
i co boli cie to że sobie spłodziła dzieci ?? a powinno bo z twoich podatków ma rodzinne i kupuje sobie bluzki hihihihi :D a ty musisz dybać a to że taki jad tu jest nie znaczy że na innych forach jest też i pomocni ludzie się znalezli i pewnie znajdą wiec pracuj dalej ,płać podatki a ludzie się będą mnożyć i tak i tak bogini chlewu :D

Gość gość
jest jeszcze wychowawcze :) jak już coś

Gość gość
Macierzyński i wychowawczy ma się kiedy jest się zatrudnionym. A wątpię że autorka przed pierwszym dzieckiem pracowała skoro zaszła w ciążę w wieku 19-20 lat.

Gość gość
A co prawda w oczy kole ? to zle ze napisalam zeby autorka poszukala ciuszkow w lumpkach albo tanszych sklepach ? .... I tak zaznalam biedy .SAma mialam takich rodzicow , nas byla 6 , Matka tez w potrzebie bo ojcu nie chcialo sie pracowac , co z tego ze nas kochala jak nie byla w stanie nas wykarmic i ubrac , nie mielismy na ksiazki i buty do szkoly , inne dzieci sie z nas smialy . Autorka napisala ze nie stac jej na kupno , jesli wspolzyje z mezem i ma tyle lat to powinna wiedziec o metodach antykoncepcji . Dla mnie to narazanie nastepnego dziecka na niedostatek . NIe napisala o zdarzeniu losowym tylko o wpadce i ze nie stac jej na ubranka . To nie pierwsze dziecko tylko 4 , sorry .

Gość gość
Z moich podatków na szczęście autorka nie ma zasiłków. I wolę pracować i zapewnić dzieciom normalne warunki i także po to żeby dzieci miały ojca a nie zacharowanego woła, który jest w domu gościem. I wedle mnie możecie sobie siedzieć po kilka lat w domu i zalic się, ze jedna pensja nie starczy a ojciec dzieci w domu tylko nocuje, bo musi harowac jak wół. Nie mój cyrk, nie moje małpki.

Gość gość
Ja mam 22 lata , mieszkanie meza , prace i male dzieciatko . Ciezko pracuje , maz zreszta tez zeby nam niczego nie brakowalo . I nie , nie zazdroscimy tym ktore maja wiecej dzieci . Mam znajoma , ktora ma 4 dzieci , nie pracowala wcale prawie, moze z pol roku . NIe maja wlasnego mieszkania , gniezdza sie wtakim ktore ma 2 pokoje . Przy ostatnim, jak dowiedziala sie ze jest w ciazy to nawet zmartwiona nie byla zbytnio , a maz ma rente i do pracy chodzi za 2 tys . Skad to wszystko maja ? ULgi na mieszkanie , kasa z mopsu , rodzinne na 4 dzieci nie takie male i zasilki . Dzieci sa male ciekawe co zrobi jak pojda do szkoly i od wrzesnia kazdemu wyprawke bedzie musiala kupic . Ja mam jedno , zarabiamy dobrze a nie wyobrazam sobie zeby miec tyle dzieci, zeby jednemu dac musi drugiemu zabrac .Przykre ........