Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały..

Polecane posty

Gość gość
Haha. Ciebie tez szantazowal? Sporo nas. Gdyby byly jakies klopoty zaloz temat ze szukasz osob ktore przesladowal i podaj maila. Chetnie napisze i opowiem do czego To niby honorowe gowno jest zdolne. Powodzenia. UWAGA NA WILKA. Prywatnie to niebezpieczny czlowiek!!!! Kazdy wie ze to co opublikowala to prawda. :)

Gość gość
Chyba trzeba to wkleić na wszystkich tematach pana P. żeby nieświadome dziewczyny z rozwodników albo uczuciowego nie nabierały się na jego stare sztuczki.

Gość gość
Ja nie popełniłam tego błędu. I cieszę się bardzo. Instynkt i przeczucie pod skórą.

Gość gość
Każdy wie jaki on jest. Dlatego bez sensu jest podbijać jego debilne tematy i pozwolić mu zniknąć w zapomnieniu. Rozmowa z nim nie ma najmniejszego sensu

Gość gość
Uwaga! Pan P podejrzewam ma ukryte problemy natury psychicznej. :(

Gość gość
Kazdy to wie gosciu ale niestety przyznaje. Bylam naiwna ktora miala z nim kontakt. Zafundowal mi szantaz ktorego w zyciu od nikogo nie doznalam. Moja wina ze myslalam ze jest normalny. Teraz wiem ze hejtowanie go tutaj jest najlepsza rzecza jaka robicie. Szkoda tylko ludzi ktorych ta menda spotka na swojej drodze szczegolnie kobiet. A i tak cie nie poprzemy wilcze dno! Kazdy szantaz sprawi oficjalne poszukiwania naKafe twoich ofiar. A sporo ich sam wiesz. :)

Gość gość
Ciekawe czy Inessę też szantazował, że sie zgodziła na udawanie tej kretyńskiej góralskiej miłości, po której miała taki hejt, że odeszła z Ero

@ gość dziś I to jest fragment maila nie osmieszaj sie:) Mam na imie Pawel jestem Trenerem Sportow Silowych z Wroclawia wyzywaj dalej spotkamy sie w sadzie zaplacisz 10 000 zł zadosuczynienia nauczysz sie odnosic z szacunkiem do innych osob:)

Gość gość
To jest fragment twojego maila, jak już powiedziałam, więcej nie ujawnię. A ty jesteś w stanie honorowo tu powiedzieć, ze nigdy nikomu czegoś takiego nie napisałeś i sama to sobie wymyślilam? Resztę usunęłam chociażby po to, żebyś mnie nie rozpoznał. Mam juz dosyc szantaży i jeżdżenia po mojej psychice. Nie wyzwałam cię ani razu nie bądź śmieszny z tymi swoimi groźbami finansowymi:)

Gość gość
Gościu z 17:42. Obserwowałem wtedy weselisko. Inessa z niegłupio piszącej dziewczyny zamieniła się nagle w nieudolnie ogłaszający "góralską miłość" projekt. Nawet pisała jak Wilk. :D :D jej wina. Po co zaufała wilczej qrwie. 😴

@Wszyscy Chamskie Trolle wypad z tematu!!! Zostaniecie bedziecie ignorowani:) Wlasnie tak z wami jest byly szumne zapowiedzi jak to bedziecie omijac szerokim lukiem Temat Wilka i ignorowac go:) Temat zaczyna sie znowu krecic a wy zlatujecie sie jak stado sepow:)

Gość gość
Jak pisano wyżej. Gdyby założyć tu temat zrzeszający ofiary szantażów wilka koleś sam wyskoczyłby szybciej z kasy niż ktokolwiek tutaj. Ty to wiesz Pawełku, trenerze. :)

@ gość dziś =Tabasko To nie jest zaden fragment maila i kazdy to widzi ile lat maja moje C orki wielokrotnie publicznie pisalem ale Ty jestes na tyle nierozgarnieta ze nawet nie doczytalas:) Opublikuj calego maila:) Nie masz zadnego maila i dlatego Tabasko nie jestes wstanie go opublikowac. Bo jakbys opublikowala wymiane mailowa miedzy nami na ktorej publiczna publikacje sie zgodzilas sama bys sie odkryla ze nie jestes wstanie zniesc przegranej Wojny z Wilkiem i plujesz jadem z pomaranczy. Tylko pamietaj co dzieje sie u Wilka to bedzie dzialo sie u Ciebie:) Do zobaczenia na twoim temacie:)

Gość gość
Wypływają na Ciebie Pawle poważne oskarżenia. To forum jest poważnym dowodem Twojej przestępczej działalności. Bo szantażu inaczej nie można nazwać. Nie usuwajcie maili. Będą dowodami. A policja szybciutko dotrze do ofiar. Puszka Pandory się otworzy i to będzie szoke!

Gość gość
Osobiście jestem niestety pewna, że to jest prawda. I dziękuję swojej szczęśliwej gwieździe, która mnie ostrzegła.

Gość gość
Gościu od maila. Ja Ci wierzę. Bo Wilk też mnie szantażował. Nic nie publikuj. Trzymaj na przyszłość.

Gość gość
Nigdzie nie pisałeś ile lat ma twoja córka. Wiesz co, jesteś śmieszny. Jak na honorowego faceta, to potrafisz bardzo ładnie kłamać. A skoro twierdzisz że nie mam żadnego maila, to skąd wiem, że wyświetlasz się na poczcie jako użytkownik "wilk bacowka" z małej litery? Nie "wilk" nie "wilk1946" ale właśnie "wilk bacowka"? Nadal twierdzisz że to nie jest fragment maila od ciebie? :)

Gość gość
dodam tylko, że twój adres email i wyświetlana nazwa użytkownika to dwie różne rzeczy.

Gość gość
Te kwiatki, które obecnie wychodzą, w ogóle mnie nie dziwią. Niestety wiele jeszcze kobiet się na nim przejedzie, wiele tez wykorzysta w tej całej bacówce, sprawdzając organoleptycznie ich przydatność na "żonę".:O Zanim sprawa stanie się na tyle głośna, by już żadna się nie nabrała.

Gość gość
zobaczcie co on zrobił przed chwilą na temacie tabasko.......

Gość gość
od... mu :-( niech ktoś zgłosi wariata do zablokowania. stałego

Gość gość
Żenada. On myśli że jestem Tabasko. Trochę mi głupio wobec dziewczyny bo teraz będzie miała wklejki. Ale nic na to nie poradzę. Jedyne dobre to to, że najwyraźniej go ruszyło i zaczyna działać nerwowo. A zgłaszanie do redakcji już przerabialiśmy. On zgłaszał pół roku i nic, jego zgłosili w jeden dzień i poleciał. Cały pan P..

Gość gość
Co ona z tą Tabasko. Ja pisze jasno. Mnie szantażował. Nie jestem Tabasko. Wierzę gościowi od maila, bo sama to przeżyłam. :(

Gość gość
tak z ciekawości, jeżeli mailowaliście, to na początku było w miare normalnie? Bo nie chce mi się wierzyć, że ktoś z nim mailuje, sorrki. Nie musisz zdradzać szczegółów.

Gość gość
18.25 to ja, gość od maila. P. też wie, że ja to nie Tabasko ale nerwy mu puszczają.

Gość gość
Ja z nim mailowałam. Zdobył moje zaufanie. Udawał przyjaciela. Potem zaczął wykorzystywać to wszystko przeciwko mnie. Prywatne sprawy. Groził. Straszna historia.

Gość gość
gosc 18.28 Nie chcę za dużo pisać żeby znowu się nie przyczepił. Ale tak, u mnie na początku było w miarę normalnie. Szybko chce przejść na telefon, pisze że sam zadzwoni bo ma abonament za free, czary mary, miły facet. A w międzyczasie stosuje swoje techniki żeby cię uzależnić od siebie, mówi ci co masz robić, że ty źle myślisz i nie masz racji, obraża się, potem każe przepraszać, wszyscy inni nie są honorowi itp, to tak w skrócie.

Gość gość
podejrzewam, że tak samo było z inessą.

Gość gość
Z Inessą na bank. Jak tak dalej będzie robił powinnaś odnaleźć jakoś Inesse.

Gość gość
gość z 18:34 ze mną było tak samo. Paweł zachowywał się tak samo. Czasami chciało i się płakać z bezsilności. Potem przeraziłam się, że może jest psychicznie chory. :( Na to wyglądało.