Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały..

Polecane posty

@ gość dziś Bo to sa tak absurdalne zarzuty jak to ze Ja bym teraz powiedzial ze jestes wielokrotnym g****icielem i morderca:) Wartosc tych oskarzen jest taka sama:) I wez teraz sprobuj tu nam na ERO udowodnic ze nie jestes a Ja twierdze ze znam cie z reala i wiem ze tak jest:) Potrafisz???

Gość gość
Wilku ile masz lat?Pytam poważnie.

@gość dziś Pokaz nam swoja chlopcze dziewczyny ocenia masz telefon rob zdjecie i wstawiaj na zapodej.net:) Odwazysz sie:)?

Gość gość
Jestem biedny, nie mam telefonu :-)

Gość gość
No dobra,czy Ty jesteś prawdziwym wilkiem?Czy zgrywusem?

Gość gość
"Klata jak u skrzata,a w środku wata" hahahaha dobre,a w glowie styropian zamiast mozgu :D

Gość gość
szukales ofiar??? teraz sam zostaniesz ofiara! zobaczymy ile a celi wytrzymasz gnojku. czas wyleczy rany-twych ofiar twoje rany juz nie zostana do konca twego zycuia wyleczone-zycia ci zabraknie....tak bedziesz cwelowany.wroclaw choc duzy-jest bardzo maly

@gość wczoraj Wiesz skad moj Nick? Wilki to Symbol Honoru i Odwagi prawie wszystkich Gorali na swiecie Swiete i magiczne zwierzeta dla nas. Jest legenda w Bieszczadach ze dusza Gorala jest zakleta w Wilku musisz spotkac swojego zeby zrozumiec sam Siebie czego chcesz. Zolnierzez Wykleci zylli i umierali prawem Wilka. Moj Dzidek ktory mnie uksztaltowal byl jednym z nich. 1946 to rok najbardziej nasilonych walk z okupacja Rosyjska i zdrajcami Polskosci Polskimi Komunistami ktorzy do spolki z Rosjanami mordowali i torturowali Wykletych. Ale Wykleci uratowali Honor Polakow i wielu tych zbrodniarzy zabili. Dziadek wczesniej byl Zolnierzem AK

Gość gość
wilk bedzie teraz w realu *****ny! juz czas na niego-zboczeniec i psychopata dostanie to na co zasluguje az to odczuje w ostatnim kregu swego gnata tylnego!pawel kosa ci juz nie pomoze! w******ny bedziesz ! kolegow straciles! nie dzwon ,nie pisz do nas! juz teraz nie wiesz kto jest twoim ziomem,a kto wrogiem?! w*********j od nas ! k****,cwelu ... skonczony jestes! brudasie

Gość gość
Twoj dziadek to kapus!

Gość gość
twoj dziadek wykorzystywal kobiety? to dobrze ze zdechl szybciej niz mu bylo sadzone,zolnierze wykleci byli pelni honoru i szacunku dla rodakow.tobie daleko szmato z***bana skoro nie potrafisz nawet uszanowac kobiet

@gość dziś Mow dalej chlopczyku to nie tylko zapplacisz kase Wilkowi ale jeszcze wyladujesz w wiezieniu ktore tak cie pociaga:) Jak myslisz ze jestes anonimowy za kompem to sie bardzo mylisz. Ustalenie Twoich danych osobowych napodstawie IP kompa ktore udostepni Kafe na zyczenie sadu jest naprawde banalnie proste. No dawaj jak jets takim chojrakiem to jeszcze kolejne wyzwiska i grozby karalne:) A Ja Ci jasno mowie ze sobie ich nie zycze i w odpowiednim momencie bedziesz mial sprawa nie tylko cywilna ale i karna:) Wystarczy ze tylko odpowiednio dlugo bedziesz sie zachowywal tak jak teraz:)

Gość gość
twoj dziadek to komuch j****y i zdrajca! dziadek cie cie nauczyl tak poniewierac kobiety?watpie! to nie jego szkola...wiec ty szmaciarzu sie do nich nawet nie porownuj! bo plamisz w tym momencie honor rodziny i dziadka! jestes zwyklym ubytkie spoleczenstwa....polskiego spoleczenstwa! twoj dziadek to chyba wobec ciebie powinien byc bogiem! ty zas nie dorastasz mu nawet do brudu za paznokciami podczas tych starc! wstdz sie idioto!wlasnie plamisz honor wlasnej rodziny! nic dziwnego ze zona i kochanka,a nawet inne nie chca miec z toba nic wspolnego! teraz dopiero je zaczynam rozumiec.

@gość dziś Predzej bys posikal sie ze strachu niz powiedizial to w oczy mojemu Dziadkowi zabawny i zalosny jestes gimbusie:) Ale zapraszam nad Jezioro Sosnowka mozesz powiedziec to jego wnukowi:)

Gość gość
czekam az twoje ip sprawdza.wowczaas zobaczymy jak ty skonczysz ;) masz duzo na sumieniu-duzo!wszyscy o tym wiemy czas na ciebie-p.m.

Gość gość
Hahahha i ten honorowy Wilk straszy sądem frajer gumowe ucho, jak jego dziadek :D Dawaj na Mokotow frajerze,zobaczymy jaki kozak jestes.

Gość gość
z cwelami i k*****i -zdrajcami sie nie zadaje! honor polski mi nie pozwala z taka cholota jakmty i twoija rodzina sie zadawac.pluje na ciebie zielona flegma! cwelu zasrany,zboczencu i debilu.zreszta-nie daleko pada jablko od jablonii-gimbus to cie zrobil i zapomnial zabic! na wszystkich nieszcxzescie.....niestety zapomnial ;( szkoda!!!!

Gość gość
@ wilk mam pytanie powazne! zbierz ekipe zrobimy ustawke.pasuje ci? spotamy sie w realu! chcesz?dawaj namiary!!! ty zbieraj swoich gimbusow znajomych. JA ZBIERAM LUDZI Z FORUM!!! PISZESZ ZE KAZDY TO TCHORZ!ZOBACZYMY ILU LUDZI BEDZIE Z TOBA? A ILU JA PRZYWIOZE? idziesz na to siersciuchu z***bany?-przeciez kozak jestes?kosy.morderstwa.polowania...sexualne wykorzystywanie,manipulacje psychologiczne,szantaze itd.... dawaj pchlarzu idziemy na calosc! podaj miejsce ,date,godzine...dawaj ty k***o j****a pokaz jaki jestes kozak!

@gość dziś Ty chcesz walczyc z Wilkiem czy zaslaniac sie kolegami::? Musialbys zeby walczyc chodzic 9 miesiecy w stalym Nicku i Avatarze 3 mieciace przed Walka i 6 miesiecy po:) A teraz szybciutko wstawic swoje zdjjecie rozebrany do pasa bez twarzy zebys kolegi nie podstwil. Pasuje ci to wstawiaj zdjecie w ciagu 2 minut:) Smieszny jestes:) Zachowujesz sie jak typowy Tchorz:) Idz spac Gimbusie bo jutro pani ci dwoje wstawi jak bedziesz przysypial na lekcjach:)

Gość gość
Hahahaha chodzenie z niebieskim nickiem i co jeszcze frajerze? Przyjezdzaj na Mokotow,zobaczymy co z ciebie za kozak i mistrz sztuk walki.

No i widziecie jakie tchorze z was. Juz wymiekliscie jakbyscie mieli sami walczyc. Chcecie walczyc z Wilkiem a nawet nie macie odwagi chodzic w niebieskich Nickach z Avatarami. Dla mnie bez tego spotykanie sie z wami jest bez sensu nic nie osiagne. Ato ze dostraniecie baty wiem na 100% nie musze sobie nic udowadniac:) Ja swoje wielkie walki toczylem jak wy gimbusy robiliscie pod siebie w pieluche:) Musicie byc najpierw znani na ERO a pozniej przez 6 miesiecy ludzie musza z was polewac ze dostalisci baty od 43 letniego Gorala:) Wtedy to ma sens:) Ale juz straciliscie swoja szanse bo nie mieliscie odwagi wstawic swoich zdjec a to jedyna metoda zebyscie nie podstawiali kumpli gimbusy:) W zyciu trzeba umiec walczyc samemu a nie zaslaniac sie kolegami:)

Gość gość
"Musicie byc najpierw znani na ERO " No i tym sie lamusie roznimy,ty jestes mocny tylko w internecie, kozaku przez kabel. Przestan robic z siebie pajaca i zgrywac wielkiego cwaniaka pipko zza monitora :D

Gość wylogowanna
pawełek to potomek donosicieli, potwierdzone und sprawdzone. już tu się na tobie poznali, frajerku.. nawet na forum dla przegrywów i psycholi zostałeś wyśmiany i odrzucony. kim więc jesteś? odpowiedz sobie sam. ja będę sobie dalej z przyjemnością oglądała jak zbierasz baty.

Gość gość
'Musialbys zeby walczyc chodzic 9 miesiecy w stalym Nicku i Avatarze 3 mieciace przed Walka i 6 miesiecy' już c***edale tępy grota nestle pokazał gdzie twoje miejsce, jak spękałeś piz/do przed nim.

Gość gość
Ty wygrałeś z trollami? Dla ciebie trolem jest ktoś, kto nie wyraża się o tobie pochlebnie, czyli wszyscy. Taki masz bilans pobytu tutaj. Na innych działach ludzie są mądrzejsi, od razu ci pokazali gdzie twoje miejsce błaźnie. Tylko jeszcze tutaj na Ero zawsze znajdzie się ktoś, kto podbije twój temat ale i to się skończy-bo tylko na to zasługujesz. Siedziałeś ostatnio kompletnie SAM, z tymi swoimi żałosnymi wklejkami to sobie uroiłeś we łbie, że Tabasko cię spamuje i ją zaatakowałeś, potem ona cię zlała totalnie, przegrałeś sympatię ostatnich osób no i co ? wrzuciłeś sobie"rzyg" na temat by mieć kolejny pretekst do zaczepiania userów. Mam nadzieję, że nikt na twoje żałosne tematy juz więcej wchodzić nie będzie.

Witam wszystkich Polaków co kochają Polskę i Miłość a seks traktują jako język Miłości który służy do jej wyrażania i wzmacniania więzi erotycznej najważniejszego z 3 filarów Miłości. Wilk jest Wolny i szuka niezwyklej Kobiety przy ktorej odnajdzie Goralska Milosc ktora zostanie jego Zona i Matka jego Synow i Corek:) Cele Tematu: 1. Więz Erotyczna jako najwazniejszy element Milosci jak ja utrzymac na wysokim poziomie w stalym zwiazku 2. Miliosc do Polski i obowiazki kazdego Polaka wobec niej jak walczyc z nieuchronna okupacja Rosyjska ktora nastapi jak padnie Ukraina ostatni Bastion naszej Wolnosci 3. Biesiada Erotyczna gdzie celem jest to zeby poznac kogos z kim w realu mozecie odnalezc Goralska Milosc. Zasady na tym Temacie 1. Wilk rzadzi tutaj niepodzielnie jako Tworca Tematu tak jak w Prawie Wilka na ERO jest zapisane. 2. Obowiazuje koniecznosc posiadania stalego Nicka i Avatara jasno definiujacego plec. Pozostale wypowiedzi beda Ignorowane. PRAWO WILKA NA ERO 1. Na Temacie niepodzielnie rzadzi jego Tworca to on ustala jego: 1.1 Cele 1.2 Zasady 1.3 Klimat 1.4 Kto jest a kto nie mile widziany na Temacie 2. Nie pasuje ci Temat i osoba jego Tworcy to: 2.1 Szukasz takiego Tematu ktory ci odpowiada 2.2 Nie znajdujesz zakladasz wlasny Znajdujemy się w takim miejscu które do Mnie należy a Ja jestem zwykłym Góralskim Gazdą Wilkiem co Was gości. 1. Moja posiadłość nad jeziorem wiec wybierzcie miejsce gdzie się napijemy co kto lubi. -http://www.homeadore.com/2013/04/22/headwater s-camp-residence-dan-joseph-architects/ Biesiada Erotyczna Tutaj rzadzi niepodzielnie Wilk tutaj jest Wspolnota Polska Nocy Kupały tu nie zatrzymujemy sie wpol slowa nie mowimy aluzjami i nigdy nie wiadomo czy to co mowimy jest: 1. Ostrym zart erotycznym 2. Wyrazem naszych realnych marzen 3. Tym co sie rzeczywiscie zdarzylo w realu ale jest poetycko opowiedziane zeby zachowac prywatnosc ale jest prawdziwe I tak juz zawsze bedzie bo taki jest Wilk caly z reala i nigdy inny nie bedzie a jak Wilk sie nie zmieni nie zmieni sie Wspolnota Polska Nocy Kupały Ktos kiedy powiedzial do posłow Perskich: Tu jest Sparta!!! A Ja Wilk mowie: Tu jest Wspolnota Polska Nocy Kupały!!! Gdzie granica miedzy zartem marzeniem a realem nie istnieje cos co sie zaczyna od zartu zawsze moze sie skonczyc w realu!!! Wiec kazdy wchodzi tutaj na wlasne ryzyko!!! Jest dla Ciebie za ostro nie wchodz albo wchodz jak masz owulacje i takiej ostrosci wlasnie potrzebujesz!!! Wilk http://media.tumblr.com/0e1f9085adf97fbc473849e968a345e3/tumblr_inline_n26rlq6sD71sac3xa.gif Goralski Topor Wilka http://images.knifecenter.com/knifecenter/united/images/UC2765f.jpg Goralski Noz Wilka http://www.military.pl/product_img/big/607_13714_a10.jpg Wilk i Gorale http://www.imperiumtapet.com/media/wallpaper/53368/image/7378bf63ddaa9d667ccd_720x540_cropromiar-niestandardowy.jpg

@Wszyscy Twierdze ze ta Kobieta ktora wczoraj z goscia publicznie mnie osarzala klamie. Podala fikcyjny numer telefonu do kontaktow z Kobietami ktore sa mna zainteresowane mam zupelnie odsobny numer telefonu i ten ktory podala nie jest ani moim prywatnym ani tym drugim. Zreszta kazdy mogl sie o tym wczoraj przekonac kupujac karte i dzwoniac na numer telefonu ktory podala. To teraz niech ta Kobieta ktora twierdzi ze Wilk ja tak bardzo skrzywdzil i podala moj nieprawdziwy numer telefonu napisze na jakim etapie byla nasza znajomosc. 1. Czy pisalismy ze soba tylko na maila? 2. Czy rozmawialismy telefonicznie? 3. Czy spotkalismy sie w realu i rozmawialismy tylko na kawie i do niczego wiecej nie doszlo? 4. Czy uprawialismy razem seks i czyja to byla inicjatywa ten pierwszy seks i czy byl dobrowolny z jej strony bo opowiada jakies bzdury ze do czegos kogos zmuszalem? Ale odpowiedzi maja byc konkretne bez lania wody!!! To pokaze ze klamie:) Odpowiedzi na te wszystkie pytania w zaden sposob nie pozbawiaja jej anonimowosci. Jak bedzie unikac konkretnych odpowiedzi bedziecie mieli jasny dowod ze klamie. Kazdy moze o kazdym z was napisac dowolna bzdure na ERO i jest niemozliwe bez jasnych odpowiedzi zajecie stanowiska wobec tego. Ona pluje pomowieniami ogolnikami nie pisze nic konkretnego na jakim etapie byla nasza znajomosc? Pytania ktore zadalem pozwalaja wam jasno to ocenic. Sami widzicie ze moje pytania sa na tyle ogolne ze spokojnie moze na nie odpowiedziec nie tracac anonimowosci chodzi tylko o ustalenie na jakim poziomie byla ta znajomosc o ktorej Ja twierdze ze nie bylo jej ona twierdzi ze byla sugerujac ze to byla bardzo bliska znajomosc. Mialem wczoraj kontakt ze wszystkimi z ktorymi takie bliskie znajomosci utrzymywalem i to nie jest zadna z nich ze wszystkimi mam bardzo dobre relacje:)