Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który facet chciałby aby dziewczyna która jest zakochana, dawała mu to....

Polecane posty

Gość gość

Ambitna Do zrozumienia że jest kims waznym dla niej, czy lepiej jest czekac az sam sie domysli... Nie umiem zdobywać.... Bo może nie powinlam... Brak mi w tym temacie sił. Co mysla panowie?

Gość gość
Nie jestem mężczyzną, ale żaden dotąd tego nie docenił i tylko na tym straciłam. Jeden to był kolega, następny mój chłopak, a inny to przyjaciel. Wszyscy uznali, że jeśli kobieta da do zrozumienia, że jej zależy lub że też jej zależy (bo mój chłopak wcześniej pierwszy mnie zdobył i pierwszy powiedział, że mnie kocha), to szli do innej, obojętnieli uważając, że to im się należy lub uciekali bez słowa. Takie są reakcje mężczyzn na subtelne danie im do zrozumienia przez kobietę o jej uczuciach lub o odwzajemnieniu ich uczuć. Niech spadają na drzewo.

Gość gość
To, że ty trafiłaś źle, to nie znaczy, że 99,99 populacji kobiet też tak będzie miało. Uogólnianie to zwykła głupota i nie najlepiej świadczy o osobie, która uogólnia. Jeśli obu stron na sobie zależy, to nie ma nic cenniejszego dla faceta, niż to, że usłyszy, że jest dla kobiety ważny i wyjątkowy. To ludzkie, normalne. Jakieś inne pseudoteorie zostawmy gimnazjalistom.

Gość gość
mam 24 lata i nie wiem jak sie do tego zabrac

Gość gość
21 29 pewnie jestes facetem i próbujesz was bronić, ale racji nie masz

Gość gość
Nikogo nie bronię, tylko piszę jak jest. Niepotrzebnie swoje frustracje próbujesz przelać na innych.

Gość gość
Kobieta kocha, potrzebuje miłości a facet potrzebuje seksu. Koniec.

Gość gość
facet chce miec sluzaca

Gość gość
Kobieta potrzebuje miłości a facet tylko kogos z kim może spędzić wolny czas i pobzykać. Kobieta jak się zakocha to oddałaby mu całe serce, cierpi gdy się rozstaną a po facecie to spłynie.

Gość gość
gość dziś - to nie jest uogólnianie, bo to dotyczyło każdego mężczyzny, w którym sie zakochałam lub z którym byłam w związku. Napisałam tylko trzy przypadki dla pokazania różnych relacji z mężczyznami, które zakocńczyły sie tak samo, wycofaniem z powodu pokazania przez kobietę, że jej zależy. Ale to nie znaczy, że to były tylko trzy takie osoby w moim życiu, było ich kilkoro więcej i wszyscy tak zrobili, ja tutaj dałam tylko przykłady jakie to były różne sytuacje.

Gość gość
To byli faceci, którzy nie chcieli z tobą związku i tyle. Jak trafisz na tego właściwego i okażesz mu, że jest dla ciebie ważny, będzie szczęśliwy. Ot i wszystko.

Gość gość
Ambitna Ja właśnie sie boje tego, tego ze mnie zrani i znowu będę płakać po nocy że sie poświęciłam dla niego a on po prostu mnie olał... Tak bardzo sie boję że znowu mnie to spotka :-( :-(

Gość gość
Widocznie musisz w swoim zachowaniu poszukac czegos, co powoduje taka rekacje mezczyzn. Chyba, ze wybierasz wylacznie emocjonalnie niedostepnych lub takich, ktorzy nie chca zwiazku. Zastanow sie czy nie sa to mezczyzni tego samego kalibru. Mezczyzna, ktoremu sie spodobasz i bedzie myslal, po jakims tam czasie, o tobie powaznie, nie bedzie mial problemu z tym, ze ci na nim zalezy.

Gość gość
Ambitna Chyba zostanę sama, wstrzymam się po prostu :-( a miłość moze kiedyś sama przyjdzie... Choc co raz czesciej myślę że tak nie będzie

Gość gość
Obrońca męskiej populacji się znalazł. Ona ma rację, kobieta kocha całym sercem a facet tylko pożąda.

Gość gość
Mam podobny problem, tyle że jestem mężczyzną i na odwrót. Odpowiem twierdząco NIE chciałbym aby dziewczyna zrobiła pierwszy krok ponieważ jest to nie zreczne i świadczy o poziomie mężczyzny że nie zrobił tego jako pierwszy. Generalnie facet wybiera, a kobiet wybieta czy chce "go" czy nie. Wszystko co możesz zrobić to lepiej się ubierać dać mu się zauważyć. Gdybyś ty zagadała pierwsza a on by się zgodził to świadczy o tym że jest ciotą.

Gość gość
Ambitna Ja właśnie sie boje tego, tego ze mnie zrani i znowu będę płakać po nocy że sie poświęciłam dla niego a on po prostu mnie olał... ale ja nie rozumiem, dlaczegożeby kogos pokochac, masz sie " dkla niego " poświęcić. Co on, taka niedorajda zyciowa,że musiśz aż sie poswięcać? to jet ten błąd, nawet w związku ,kobieta musi moiwc odrobinę własnej przestrzeni, a nie wiecznie wisieć na facecie jak bluszcz,że ten , z automatu, tylko dlatego, że jest płci męskiej, zapęłni kobiecie świat, który bez niego nie istnieje. Taki babon tylko' czeka' - zero zainteresowan, a tylko oczekiwania od misia, że on ' wypełni " jej dotychczas nudne i jałowe życie itd. koszmar!!!

Gość gość
kobiety, ' czy lepiej jest czekac az sam sie domysli... ' to możesz czekac do smierci i sie nie doczekasz ale " bycie waznym' i " kochanie " kogos nie oznacza, jak dla wieluu z Was, wieczne jojczenie facetowi nad uchem o zapewnianie rozrywek, bycie jego podnózkiem , spełniającym jego niewypowiedziane zyczenia, płaszczeniem sie przed nim i wiecznym oglądaniem z nim meczy!!!! Święty by nie wytrzymał takiego klejenia sie doi faceta, nie dziwie sieże uciekaja od takiej co to " wszystko mu chce poswięcić" a co wy, NIEWOLNICE jesteście? Wiecej GODNOŚCI!!!!

Gość gość
Kobiety cierpią latami porozstaniu lub nieszczęśliwej miłosci a facet? Nie ta to inna, zaraz sobie kogoś znajdzie na pocieszenie . Uczucie drodzy panowie zostawcie dla kobiet. Zajmijcie sie pracą.

Gość gość
"gość dziś To byli faceci, którzy nie chcieli z tobą związku i tyle. Jak trafisz na tego właściwego i okażesz mu, że jest dla ciebie ważny, będzie szczęśliwy. Ot i wszystko". Był ten właściwy, typowa bratnia dusza z porozumieniem bez słów i chemią, aż iskrzyło. Okazałam mu nieraz, że jest dla mnie ważny i szczerze go podziwiałam. Uwielbiał mnie, gadał godzinami, wspierał, martwił się, chwalił i doceniał i...zniknął bez słowa. Po czymś takim już nie uwierzę, że jest jakiś mężczyzna, który doceni kobietę, której naprawdę zależy. Pasowaliśmy do siebie jak dwie krople wody, a zniknął kiedy właśnie dałam mu dalikatnie do zrozumienia, że znaczy dla mnie trochę więcej.

Gość gość
''Nie ta to inna, zaraz sobie kogoś znajdzie na pocieszenie '' dziwne ze kobiety zwykle szybciej wchodzicie w nowy związek i macie więcej partnerów ,, Zajmijcie sie pracą.,, a co wy kochacie za kasę?

Gość gość
Gosc 22:28. Gdyby to byl ten wlasciwy i milosc jakmz bajki, to byl by z toba. Proste.

Gość gość
Mamy więcej partnerów? to wy korzystacie z usług pań lekkich obyczajów. x nie lecimy na kase, tylko uczucia temat uczucia zostawcie lepiej w spokoju bo to nie dla was.

Gość gość
''Nie ta to inna, zaraz sobie kogoś znajdzie na pocieszenie '' dziwne ze kobiety zwykle szybciej wchodzicie w nowy związek i macie więcej partnerów ,, Zajmijcie sie pracą.,, a co wy kochacie za kasę?

Gość gość
''Nie ta to inna, zaraz sobie kogoś znajdzie na pocieszenie '' dziwne ze kobiety zwykle szybciej wchodzicie w nowy związek i macie więcej partnerów ,, Zajmijcie sie pracą.,, a co wy kochacie za kasę? a autorka zakochała się w bogatym roochaczu,olewając stu innych ,pewnie i tak lepszych od niej facetów

Gość gość
Nie kochamy za kasę. My Kochamy za nic. Wy za seks. Wiesz jak cierpi kobieta gdy się zakocha nieszczęśliwie lub gdy ktos ją zostawi? Nie jestes kobietą więc nie wiesz. A facet jak to przechodzi? Idzie się napić z kumplami a tydzień później obraca już nową cizię.

Gość gość
"gość dziś Gosc 22:28. Gdyby to byl ten wlasciwy i milosc jakmz bajki, to byl by z toba". Wierz lub nie, ale to była ta miłość jak z bajki. Ale szczegółów tutaj opisywać nie będę, i tak byś nie uwierzył, że coś takiego może się wydarzyć.

Gość gość
''Nie kochamy za kasę. My Kochamy za nic. '' za nic o ile facet ma kasę,bajer,masę kumpli,fajny wygląd,auto itd..... jak kochacie za nic to skąd te prawiczki na forum? ''Wy za seks.''' taaaa....tylko ze to facet jest zwykle atrakcyjniejszą osobą w związku ''Wiesz jak cierpi kobieta gdy się zakocha nieszczęśliwie lub gdy ktos ją zostawi? Nie jestes kobietą więc nie wiesz.'' dużo facetów się zakochiwało nieszczęśliwie,szczególnie a młodu ''A facet jak to przechodzi? Idzie się napić z kumplami a tydzień później obraca już nową cizię.'' miałaś przystojniaka-roochacza-imprezowicza,olałaś setkę innych facetow nie pierdziel kobiety przy znacznie wyższych wymaganiach kochają płycie,szybciej wchodzą zwykle w nowy związek,ogulnie mniej przezywają-tylko bardziej na pokaz teraz niby tak cierpi,jutro inny już ja dyma ''była ta miłość jak z bajki'' no pewnie,jak to był przystojniak-roochacz-imprezowicz :D