Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabawianie się uczuciami innych osób

Polecane posty

Gość gość

to przykre, gdy się ktoś nam podoba, a my tej osobie nie. Ale jeszcze bardziej przykre jest, gdy ta osoba wie o tym i wykorzystuje to, aby się zabawić naszym kosztem, podjudza, wysyła zapraszające uśmiechy, wiadomości, a ty potem w nadziei piszesz, zabiegasz, i nic ,zero odzewu. Przykro, że są tacy ludzie, którzy czerpią przyjemnośc z dokopywania innym i pokazywania im jakim ta druga osoba jest zerem.

Gość gość
Ja też jestem w takiej sytuacji tyle że ten który mi się podoba do którego żywię uczucie zlewa na mnie; (

Gość gość
jak kocha to nie robi tego

Gość gość
właśnie nie kocha :( ale to można jeszcze jakoś zrozumieć, ale dlaczego podpuszcza ? coś tam pisze, czasem zaczepi, a potem piszesz i nic, zero odpowiedzi .... bo olewa. Ja po prostu omijam osoby, które mi się nie podobają, a którym ja się podobam. Nie lubię żywic nieuzasadnionych nadziei.

Gość gość
Niektórzy lubią w ten sposób zadbać o swoje ego:-(

Gość gość
przykre , kiedy facet podjudza i prowokuje w dziwaczny sposób nie majac odwagi ,przykre kiedy mam babę żyją z nią pokazujac sie i pisze takie bzdury. Jestem szcżęsliwa bez ciebie Nie chce znać takich faryzeuszy ,bay

Gość gość
nikomu nie mozna wierzyc

Gość gość
:(