Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Garcynia kambodzanska, garcinia cambogia

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z was brala garcynie kambodzanska ( garcinia cambogia)? Czy widzialyscie jakies efekty? Np. zmniejszenie apetytu czy tez utrata wagi? Planuje kupic, ale malo widze opinii.

Gość gość
a czy widzieliście już najnowsze wyniki głosowania internautów na najlepsze tabletki na odchudzanie? wyniki dostępne na stronie rtno.pl

Gość halinka886
Stosowałam również niestety nie mam najlepszego o tym suplemencie zdania mianowicie strasznie bolał mnie brzuch miałam wzdęcia a spać mi się chciało że nie mogłam tego opanować;/ byłam strasznie zła na siebie bo w końcu postawiłam sobie cel że w 3 miesiące schudnę 18kg a tu nici z tego a wiecie jak człowiek opada z sił jak kilogramy nie spadają a efekty uboczne doskwierają eh;/ rozmawiałam z przyjaciółką o tym i ona doradziła mi bym poszukała czegoś innego a może po prostu ten suplement nie działa a inny będzie mówiła spróbuj ostatni raz jak nie uda się to będziemy szukać innego wyjścia zgodziłam się a ona mnie wspierała kupiła również african mango http://szczupla-kobieta.pl i powiem Wam że lepszego efektu nie mogłam sobie nawet wyśnić ja w miesiąc schudłam 10 kg co wcześniej stosowałam inny przez 2 miesiące i nic tylko bólea teraz po prostu szczęście nie do opisania