Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taksię zastanawiam3333

Alimenty na dziecko, pomóżcie

Polecane posty

za alimenty i wszystkie inne sprawy można skonsultować się z kancelarią notarialną oni dają bezpłatne porady prawne jak np. Pach&Golec-Sionek, profesjonalnie i pomyślnie pracują)

Gość gość
Poradź się notariusza, to są skomplikowane sprawy. M.in. wszelkimi kwestiami związanymi z alimentami zajmuje się notariusz Wilgocki z www.szczecin-kancelaria-notarialna.pl. Miałam już okazję z nim współpracować w sprawach dotyczących dziedziczenia i muszę przyznać, że jest prawdziwym profesjonalistą w swojej dziedzinie. Uzyskałam oczekiwaną pomoc i wszystko zostało mi szczegółowo wyjaśnione, poświęcono mi tyle czasu ile potrzebowałam, aby zrozumieć kwestie dziedziczenia w sytuacji, z którą miałam do czynienia. Fajnie, bo można też różne informacje a propo czynności notarialnych uzyskać od niego bezpłatnie. To rzetelna kancelaria, zdecydowanie godna polecenia.

Gość gość
Myślę, że w takiej sprawie dobrze doradzi Wam i pomoże notariusz. Kiedy ja załatwiałem sprawy alimentów poszedłem do http://www.notariuszkarczewska.pl/ i wszystko ułożyło się tak, jak chciałem.

Gość gość
na własnej skórze doświadczyłam,jak może ciągnąć się sprawa o alimenty. aż wreszcie postanowiłam zmienić pełnomocnika i na szczęście trafiłam do mecenasa Kulińskiego z kancelarii www.kancelariajk.opole.pl on podszedł do sprawy jak należy i w niedługim czasie udało się wywalczyć korzystny wyrok.

Gość gość
w w okoliach warszawy macie kogos do polecenia?

Gość gość
Mi kiedyś w podobnej sytuacji pomagała kancelaria z Otwocka www.notariuszpuczylowski.pl . Nasza współpraca przebiegała bardzo sprawnie a co najważniejsze po mojej myśli.

Gość gość
W ogarnięciu całej dokumentacji w tym zakresie pomogła mi pani Danuta z kancelarii http://danutatrusz.notariusz.pl za co jestem wdzięczna bo wiem że sama bym sobie nie poradziła w tej sytuacji.

Gość gość
jak sąd odbiera dziecko np mezczyznie to musi mu zaplacic odszkodowanie za to.

Gość gosc0

skontaktuj się z kancelarią adwokacką www.adwokaciolesno.pl (okolice Opola)