Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doggy_style

nadwaga przyczyną zerwania

Polecane posty

Gość gość
Jestem kobietą i ja wzielabym się za siebie jakby mi facet dawał aluzje a skoro twoja nie zrozumiała to nic z tego. Pomysł co będzie jakby było w ciąży jadła by jeszcze wiecej i by jej to zostało. To twój ostatni dzwonek żeby zmienić swoje życie i poszukaC nowej

No przeciez Jej mówiłem o tej wadzę, ale nie w stylu że gruba jesteś tylko delikatnie nieraz zwracałem uwagę że mogłaby trochę schudnąc i że za dużo czasami je. Nieraz byłem sfrustrowany, że lubi chociażby smarować chleb z dwoch strony masłem bo mama ją tak nauczyla. W złości powiedziałem, że matka ją skrzywdziła i chyba wtedy przesadziłem. Od tego czasu mamy tydzień na przemyslanie czy dalej mamy być razem.

Gość gość
najlepiej powiedz jej wprost bo moze ona nie rozumie o co ci chodzi

Gość gość
jak mozna z dwoch stron smarowac maslem? przeciez maslo to sam tluszcz wez powiedz jej wprost ze ma schudnac a jak sie znowu obrazi to ja zostaw po co masz sie meczyc

Rozumie że chodzi o wagę, stwierdza że nie akceptuje jej takiej jaką jest i powienienem się sam zastanowic czy chce dalej z nią być a nie że za 20 lat jej powiem sorry ale za gruba jesteś.

Gość gość
a ile ona ma wzrostu i ile wazy?

Gość gość
skoro tak ci mowi to powiedz ze musisz sie z nia rozstac bo ci sie taka nie podoba

Chodziło o smarownie kanapek do pracy, ona lubi z dwóch stron masłem żeby kanapka byla przykryta . Żeby nie było, nie chodzi wylącznie o głupie masło

Gość gość
a wczesniej byla chuda?

ma 165cm wzrostu i waży różnie (waga bywa między 75 a 78kg) ja mam wzrost 172cm i ważę 72kg

Gość gość
ja jej nie rozumiem sam mowisz ze przytyla a ona ci ze jej nie akceptujesz? powiedz ze akceptoales ja chudsza a nie gruba i jak cie kocha to ma cos z tym zrobic a jak nie chce to ja pogon nie mecz sie

wczęsniej wydawało mi się, że była trochę szczuplejsza. Ale jakoś tak strasznie mi ta waga nie przeszkadzała w łózku jak ostatnio.

Gość gość
no to rzeczywiscie jest gruba przy takim wzroscie powinna wazyc co najmniej 10 kg mniej

Gość gość
ile wazy?

Gość gość
to moze przestan z nia sypiac? nie przytulaj jej ani nic powiedz ze nie masz ochoty moze sie ogarnie

Gość gość
A wlasciwie nie napisales ile wazy twoja dziewczyna i przy jakim wzroscie? Stwierdzimy czy czasem nie przesadzasz.

Gość gość
napisal wyzej

Gość gość
jak ci nie pasuje to odejdz

Gość gość
Przeciez napisal, mam podobny wzrost a waze 57 kg ma prawie 20 kg do zrzucenia, ciezko bedzie.

Gość yyyyuuuu4
Kurde powiem Ci szczerze trudna sprawa bo atrakcyjnosc partnera jest mega wazna. Nic nie poradzimy- albo rzuc ja po prostu nie podajac powodu i powiedz ze sie wypalilo albo jesli ja kochasz i Ci zalezy powiedz jej ze jest za gruba i Cie nie kreci i chcesz zeby cos z tym zrobila bo nie mozesz jej oszukiwac.

Gość gość
jakby chciala to by schudla odejdz bo niedlugo bedzie wazyc 90 kg skoro tak sie obzera

Gość gość
Ja mam 168 i 55 kg i chce sobie brzuch poprawić a ona ma na pewno sadlo nie dziwię się ze tracisz ochotę na seks

Gość gość
przy takim wzroscie tyle kg to grubas

nie chodzi mi jak to mówi, żeby była wieszakiem. Ale przy tym wroście to chociaż dobrze byłoby jakby ważyła z 10kh mniej ćzyli 165cm i 65kg. Myślę, że raczej cięzko będzie i bez sensu będe myślał że się uda. Ma też może taką budowę, kościec jak to niektórzy mówią. Poza tym poszła w ślady ojca. U niej rodzinka ceni jedzenie, jak jedziemy do niej to mamusia nakłada na talerz jak dla osób ktore z pola z ciężkiej pracy wrócili. Jedznie ogólnie bardzo dobre i nie tam jakieś najtańsze itp ale chodzi ogólnie o to że za dużo. Rozumiem, że fajnie zjeść ale po co tak żeby pozniej mowić ale się objadłam i pękam.

Boję się, że jak zerwiemy to co o mnie pomyślą jej rodzice, bo dużo osób uważa że waga to nie powód. Bedę w jej oczach i w oczach jej rodziców jakimś totalnym pustakiem.

Gość gość
ja nie lubie chudych

Nie jest grubasem. Nie ma jakiegoś sadła zwisającego, jakoś poprostu jest nabita, tak jakby serio ten sam kościec miała jakiś nietypowy, gruby czy coś nie znam się. Podobno takim osobom cięzko schudnąć, a jak schudną to dziwnie wyglądają przy takiej budowie Kośca

Gość gość
to chcesz zeby schudla, czy nie? jak chcesz to powiedz, ze ma to zrobic i przestan tlumaczyc i siebie i ja, a jak chcesz grubasa to masz i skoncz to zalenie sie.

Gość gość
nie wymyslaj prawda jest taka ze sie zwyczajnie spasla zrac tyle jak jedzie do rodzicow to wtedy mozna wiecej zjesc ale na co dzien niech je mniej i powiem ci ze jak sie chce to sie schudnie i sie da nawet jezeli bedzie dlugo i wolno chudla

Gość gość
ja schudlam 10kg