Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madelline

Rozważania z ph:) ... cd.

Polecane posty

Gość kotka poes
z tarasu ;) pytanie: w ktorym wieku kobiety powinny przestac nosic mini? jak myslicie? istnieje jakas granica?

...myślę że to kwestia jakiegoś poczucia estetyki, a to mimo że każdy ma inne można obiektywnie stwierdzić, że w pewnym momencie lepiej już nóg powyżej kolan nie pokazywać :P

Gość gość
To się odniosę,bo nawet poes z tarasu tematem nie wstrząsnęła.Mini może nosić każdy.Zarówno fajna dupa,babcia z żylakami jak i facet.Tobie się to nie musi podobać. Całkiem podobnie jest z postami na forum.;-)

Gość gość
To ja zadam to samo pytanie facet,do ciebie i mad lepiej pasuje. Takki_jeden dziś (...)chce Ci sie z ta niedopukana panienka ciagnac temat w nieskonczonosc. :-D:-D:-D

Gość Krzysio z Kielc
Kotka! barchany zmienilas???

Gość Krzysio z Kielc
a jezeli chodzi Kotka o twoje pytanie o mini to dla ciebie jest i zawsze bylo za pozno. Grube i owlosione kulasy nigdy nie psuja do mini :P

Gość Krzysio z Kielc
a po drugie to gdzie babo do miniowki kiedy na tylku barchany :o jak to bedzie wygladac??? welniane barchany wystajace z pod miniowki:o ni wspomne juz o twoich tych strasznych celuloidach :O

Gość gość
Madeline to nosi stringi bo to mloda i szczupla kobieta ale Kotka poes to stara rura i welniane barchany to dla niej jak w sam raz

Gość Gospodarz_2222
Dokładnie tydzien temu udało mi sie spełnić kolejna moja fantazję Fantazja ta polegała na tym, że urządziliśmy sobie w domu małą imprezke typu gangbang. W imprezie brała udział moja zonka, ja i czterech naszych znajomych swingersów Nie była to impreza czysto seksualna tylko powiedziałbym rozrywkowa. Były tańce, wódeczka, śpiewy, oglądanie telewizji ale głównym motywem był seks we wszystkich mozliwych konfiguracjach. Zaczeliśmy o godzinie 19 a skończyliśmy o 2 w nocy. Strasznie mnie podniecało kiedy jeden facet po drugim brali sobie moja zone a ona posłusznie robiła co tylko chcieli Ten kto tego nie przeżył nigdy nie zrozumie jakie to podniecające kiedy obcy faceci na twoich oczach posuwaja twoja żonę. Mysle jednak, że to doświadczenie tylko wzmocniło nasz związek i pokazało nam jak bardzo się kochamy. Nie jest to na pewno zabawa dla każdego. Trzeba przede wszystkim ufać partnerce/partnerowi a nie każdy to potrafi. Jesli jednak ktos ma zaufanie do partnerki/partnera to niech spróbuje. Doznania i emocje sa niesamowite

Gość gospodarz_222
3/10

Dosyć że podszywa się pod gospodarza to na dodatek wkleił tekst z innego tematu.Widziałem już ten tekst.

Gość Krzesio z Kielc
widzisz Kotka! bierz przyklad z gospodarza ! on tez uwielbia gang-bang, wiec co? zgadzasz sie? twoj wylenialy kocur tez moze przylaczyc sie, ale moze nabawic sie kompleksow gdy zobaczy wielkosc i sztywnosc naszego "sprzetu", bo w jego wieku z lekka podeszlym posuwanie "na miekko" to juz normalka :O no i te jeg 12-14 cm :O tragedia :P

No to Ci powiem,że jesteś łaskawy.3 punkty za plagiat,a wiesz,że z uczelni to za plagiat się wylatuje...nawet kilku profesorów pożegnało się za to z posadą.:(

Gość gość
Podszyć się pod Mad, to byłoby wyzwanie :D:D

A co to jest,kotka ten "intersteller"? Jeśli program telewizyjny to zdecydowanie nie ja.

"Interstellar – amerykańsko-brytyjski film science fiction w reżyserii Christophera Nolana, którego światowa premiera odbyła się 6 listopada 2014 roku, a polska 7 listopada 2014 roku. Fabuła produkcji skupiona jest wokół grupy naukowców NASA, którzy odkrywają tunel czasoprzestrzenny pozwalający na odbycie podróży międzygwiezdnej."

Gość Krzysio z Kielc
Kotka !!! wrazenia beda nieziemskie jak wezmiemy cie na cztery baty :D mysle ze juz od pewnego czasu fantazjujesz o naszej wspolnej zabawie :P

Gość Krzysio z Kielc
i nie probuj zmieniac tematu bo wszyscy wiedza o ci tak naprawde chodzi :O Gang-bang, porr, swingers, bdm, to jedyne co cie interesuje.

Gość gość
:O

To niestety nie pomogę Ci kotka.Kiedyś lubiłem filmu s-f ale teraz to już nie jestem w temacie.Przykro mi.