Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska z awatarem

Na całuski zapraszam 2 ..czyli usterka

Polecane posty

Tym Bejbe doprowadzasz mnie do pasji...ale ok.:-)Dla ciebie specjalnie,tylko już nie zdążę znów bluzki zdjąć.:-o

Gość gość
Boska Olu n_y te szyszki chetnie zebami wyciagać będzie skradając się ku norce :-)

Gość Boska z awatarem
Skoro środowe to w sam czubeczek 👄👄:P

Teraz to już nie wiem czy miałaś na myśli sutem w czubeczek, czy całuski w suteczek? :P:D

Gość PrymitywnySamiec
Jak ci wyszło Boska.?

Witajcie. Luizę boski szał dopadł skoro w sam czubek suta n_ra całuje z rana.No to się chłopie delicji doczekałeś przy pierwszej wiosennej środzie.:-D PSu naprawdę nie musisz tego pisać.;-)

No nie tylko wiosną.Śmiało mogę powiedzieć,że będąc kobietą myślę o tym nie rzadziej,niż facet.;-) 👄

Jak to PSu nie ważne?Myśl,która tak często powraca mobilizuje do działania.:-) n_ru spodziewaj się najlepszego już teraz.:-D

reszcie i na dodatek 👄👄👄 Marian teraz nie patrz, bo z zazdrości ... niebieski się jeszcze zrobisz Za usta w suta..w rewanżu moje usta środowe święto zaczynają ..n_ru szykuj wiesz co :classic_cool:

Oj Boska, ja po ssaniu to dopiero energii więcej dostaję, nie masz co się martwić na zapas;)

Popatrz Luiza kiedy ze mnie ostatnią kroplę krwi spili :-o już chyba nawet szkoda głośno o obchodach mówić,skoro tylko na obiecankach się kończy...

PSuju strzelaj i ustrzel,bo widzisz,że inaczej ze mnie żaden pożytek.Tak przynajmniej pasztetu zrobisz.:-D Całuję z góry na dół.z akcentem na dół.👄