Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkasyna

mój syn się zakochał, ona jest dużo starsza

Polecane posty

Gość gość
czy to wazne ,:D duża ! przecież wyżej piszecie że wiek nieistotny a teraz pytacie ?

Gość gość
do goscia z godz 20.53 Mój Boże,czego ci zazdroscić,że masz dziadzia,ty nie wiesz co znaczy prawdziwa miłośc x i oto mamy klasyczny przyklad podpowiedz, ze kobiety powinny wiazac sie zmlodszymi-synusiami

Gość gość
gość dziś dla mnie ważne,skoro piszesz o szczęściu to napisz wasz wiek,jestes anonimowa a ja chce porównać do siebie to szczęscie,może coś zmienię w swoim życiu

Gość gość
nic z tego :D nikt nie bedzie drwił z nikogo !

Gość gość
pewnie ze nie odpowiadaj bo wstyd sie chwalic ze obraca cie star*****lbo odwrotnie star**** mlodego

Gość gość
gość dziś nie dziwię ci się,jak sie nie ma co się lubi,to się lubi co się ma. Ja tam nie dałabym się tknąć starszemu od siebie, a jego nie tknęłabym nawet kijem.

Gość gość
starszy nie jest gorszy

Gość gość
Polski grajdołek odezwał się na forum. Nie podoba się to nie wiązać się ze starszymi czy młodszymi , nikt wam nie każe. Pilnujcie lepiej własnego tyłka a nie cudzego.

Gość gość
nikt tu nie napisał ze sie nie podoba każdy robi to jaki ma wybór.Nikt nie uwierzy że majac dwoch facetow przed soba jeden mlody,przystojny,wyksztalcony i chrobliwie bogaty, drugi leciwy,po rozwodach, badz stary kawaler pomijam dużą kasę i jego nawet dorosłe dzieci to ktorego wybierze? I tu nie chodzi o Polski grajdołek a jedynie ze każda potwora ma swojego amatora

Gość gość
gość dziś x gość dziś dziewczynki to są barze staruszko.A jej ciało na pewno jest młode i jędrne i jeszcze poiwabne.Twoje stare,pomarszczone i zużyte i jeszcze woła młodego fujjjj to musi byc obrzydliwe x To jest pierwszy post z brzegu , wcale nie jest napisany w pogardliwym tonie , prawda ;)

Gość gość
Do matkasyna Napisz czy syn oświadczył się swojej starszej wybrance :)

Gość gość
Ja mam 29 i podobają mi sie młodsi mniej więcej 20-26. Nie wiem czemu tak jest. Mam potrzebe zaopiekować się kimś.Szkoda tylko że każdy starszą traktuje tylko do łóżka

Gość gość
gość dziś Nie ciebie trolu pytałam.

Gość gość
12 lat starsza? No to trochę już róznica moze być odczuwalna, ale może się uda. Zawsze moglo być gorzej - gdyby to było 20 lat, to wtedy rzeczywiście gwóźdź do trumny. A najgorzej jak teściowa jest w wieku synowej - hahaha :D to ślubny będzie obydwie do trumny wsadzał

Gość młody123456789
,,Danas rane vise bole, nego zuce iza skole, Nego zvuci one strofe kad sam morao da odem, Al' sad sam opet ovde, al' sve nam se izgubilo, Posekli su kesten, gde sam nekad tebe ljubio, Ne mirisu lipe, nema stare violine, Nema ciganina sedog da za moju tugu brine, Moj Beograde''.Oduvek ova pesma gadja u srce...

Gość gość
Mojej koleżanki mama ma chłopaka w naszym wieku, my juz po trzydziestce a mama po pięćdziesiątce, kolegowal się z moją koleżanką w wieku maturalnym, przychodził do nich do domu i juz tam został, kilkanaście lat są razem, myślę, że każdy potrzebuje w partnerstwie czego innego,

Gość młody123456789
to ,,ima sreće u zivotu''! Svaka cast! Mi pozostało tylko zachlać się!!!

Gość matkasyna
Syn się oświadczył. Przywiózł ją wczoraj na obiad i jestem zaskoczona. Po pierwsze kobieta przy kości, taka sobie, nie wygląda na tyle starszą, może dlatego , ze się nie maluje. Jest bardzo sympatyczna, spokojna i patrzy w mojego syna jak w obrazek. Mój mąż nic nie mówił w czasie obiadu, jak tylko wyszli przyznał, że jest w szoku, ale że ta kobieta robi dobre wrażenie. Ja nie wiem, co mam myśleć, ale jak się na nich patrzy, to widać, że świata poza sobą nie widzą.

Gość gość
Jeśli kobietka jest 12 lat starsza, to jeszcze nie jest taki dramat, owszem wymyka się to już pewnym normom, ale wciąż jest zachowany pewien porządek - przynajmniej ona nie mogłaby być matką Twojego syna i jest jednak młodsza od Ciebie. Więc naturalniej się do niej możesz odnosić. Gorzej jakby syn przyprowadził Tobie Twoją równolatkę - to wtedy trochę w pysk

Gość gość
ale fajne prowo:nastolatek się zakochuje,po chwili oświadcza hehe.A do szkoły jakiejs to on chodzi?studiuje?czy będzie na utrzymaniu tej kobiety? matkosyna,ładnie opisujesz tę swoją wyobraznie.I nie chodzi o to,że ona jest starsza.

Gość młody123456789
A ja mam 20 lat i mógłbym być z taką 29,30 latką...Tak jak mówiłem,nigdy nie miałem dobrych relacji z matką i nigdy nikomu na mnie nie zależało...

Gość gość
twój syn ma opla astre ?

Gość obserwatorka79768
Widzę, że większość nie czyta ze zrozumieniem. Matka napisała, że syn jest z tą kobietą od roku, więc nie oświadczył się od razu. Nie wiem, czemu tak trudno pojąć, że takie rzeczy się zdarzają. Topik odbiega już od głównego tematu, zamiast tego jest krytyka i drwina. U mnie w rodzinie, oprócz przypadku pary lesbijskiej, jest też para z dużą różnicą wieku i nikt nie robi , z tego wielkiego halo.

Gość młody123456789
Kurwa,człowiek chciałby tak,a nie może.

Gość gość
moja kuzynka ma mlodszego o 12 lat.

Gość młody123456789
Pogratulować i życzyć szczęścia.A resztę niech chuj zastrzeli.

Gość gość
jeden 20 latek chcial byc z 60latka.

Gość gość
Tytuł jest do bani,bo ona wcale nie jest dużo starsza! Dwa:niech się zakochuje,oswiadcza,żeni tylko chyba wazne czy on się uczy i jest na całkowitym utrzymaniu rodziców.Jesli tak,to nie chciałabym utrzymywać młodego mimo ogromnej miłości do niego. Trzy:to jest prowo 100/100.