Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaFacet

Zobaczymy...zobaczymy my.

Polecane posty

To ja już lepiej nie będę się w to zagłębiać, zresztą ja nie jestem od zagłębiania:D

pewnie już śpisz ale postanowiłem napisać do Ciebie od razu po odblokowaniu mojego komputera.:)

Gość gość
Słodkie.:-D Mad w twoim wieku sobotna wizyta gości i ,,profanacja przy alkoholu" trwa zaledwie 3 godziny?Czy to już twoje uzależnienie od fantazji z forum?

Gość gość
uzależnienie powinno być traktowane odwykiem, bo całość zaczyna wyglądać śmiesznie

Gość gość
Z drugiej strony rozumiem.Lat przybyło,dzieci prawie dorosłe,z partnerem się wypaliło.A tutaj?Tutaj można wszystko.:-D

Gość JaFacet
Już sobie ulżyłeś/łaś no to na spacer.Proszę nie wylewać tutaj swoich frustracji.Jeśli masz do napisania coś mądrego to proszę bardzo.A jeżeli jesteś tu po to aby wylewać pomyje na osobę,którą wydaję Ci się,że znasz bo przeczytałeś/łaś kila oderwanych wisów to do widzenia.Nie męcz mnie tymi "mądrościami życiowymi" nastolatka.Pewne sprawy można zrozumieć w pewnym wieku pod warunkiem,że jest się wystarczająco otwartym na świat i szczerym wobec siebie.

Gość gość
Przykro mi,że nie podzielam twojego entuzjazmu.Mad pisze tu od dawna,także takich tasiemców już spiro dla mas naprodukowała.Nie kilka oderwanych wpisów.Stara się i walczy o istnienie w tym skrzywionym świecie.A ja czytam,bo mnie bawi.Tak samo mam prawo do wypowiedzi jak ty.Nudzić się musisz a propos strasznie.Obecność tutaj w takim nadmiarze wyklucza atrakcyjność.

JaFacet Dzień dobry:) Albo to złośliwość losu albo ktoś z moderacji zagiął na Ciebie parol bo blokowanie czwarty raz to już nie przypadek. Mi 5 razy kasowali temat bo się modce nie podobało, że rozmawiam z jednym z mężczyzn na moim temacie, którego ona sobie upatrzyła jako obiekt swoich zainteresowań. Ot, taki nieprofesonalizm.

Gość gość
Kiedy zrozumiesz,że to tylko forum?Kiedy dzieci cię tu namierzą i zapytają o twój profesjonalizm?

A jeśli chodzi o blokadę,to zawsze zdarza się w weekend.Najzabawniejsze,że tu jest pełno spamów,a blokuje mnie.Obmyśliłem już sposób jak to ominąć w maju lu czerwcu go zrealizuję.:)

Gość gość
Policz do trzech.Twoja fantazja czeka...:-D

Gość gość
E no.Ruchy mad masz jeszcze całkiem.

Uda,uda bo to chodzi o ID mojego laptopa kupię jakiegoś starego rzęcha i jak ten zablokują to będę używał go w zastępstwie.:)

Gość gość
Fajny facet może z ciebie.Nawet na wyspach ktoś by docenił.;-) Zamiast w starego rzęcha,dla starego rzęcha zainwestowałabym w atrakcyjny wygląd.Mężczyźni w takim wieku są często atrakcyjniejsi od kobiet.;-)

Zauważyłem,że dokładnie o 00.00 blokada jest zwolniona czyli do filtr działa dokładnie do końca dnia kalendarzowego i nie blokuje nick tylko całą maszynę.To automat wystarczy wrzucić do filtra ID maszyny i blokada.We weekendy gdy długo z Tobą rozmawiam między 22.00 a 23.00 automatycznie jestem blokowany.:)

Do gościa z 20:00. Już wiem,że jesteś kobietą.Nie mów,że tu nie siedzisz non stop,bo masz dobre wieści o mnie.Wiem kiedy i gdzie mówiłem o tym,że mieszkam na wyspach.:D.We wygląd nie muszę inwestować.Nie możesz wiedzieć jak wyglądam,bo nikt tu nie jak wyglądam.A jeśli Ci chodzi o to,że się interesuje "starym rzęcham" no cóż jestem starszym rzęchem od niej i małolaty mnie nie interesują.:) Nikomu się tu nie pomyliły światy ani mi ani jej.A Ty możesz tu przebywać nie ma sprawy,nawet możesz coś od siebie napisać.Jeśli napiszesz coś ze sensem odpowiem.Tylko proszę nie obrażaj moich gości.