Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myśleć o jego zachowaniu?

Polecane posty

Gość gość

Ponad miesiąc temu poznałam na uczelni chłopaka, część zajęć mamy razem, dużo gadamy na uczelni, w drodze powrotnej i na facebooku. Kiedyś na imprezie (oczywiście po alkoholu) dotykał mojej dłoni i wydaje mi się, że próbował pocałować, ale ja delikatnie się odsunęłam. Znudziły mi się już takie akcje po alkoholu. Dalej gadamy na uczelni, gadamy na facebooku, mamy podobne poczucie humoru. Gadamy praktycznie o wszystkim. I nie wiem, co o tym myśleć... Wydaje mi się, że jakby chciał czegoś więcej to po prostu by mnie gdzieś zaprosił zamiast ślęczeć na tym facebooku, pewnie dla zabicia czasu. Co o tym myślicie?

Gość gość
Może mu brakować odwagi, albo po prostu woli z tobą spędzać czas jak z koleżanką ;)

Gość gość
Możliwe, że go onieśmielam albo myśli, że nie mam czasu. Chyba na dwa-trzy dni ucieknę z facebooka i ograniczę kontakt na uczelni i zobaczymy. Będę mieć jasną sytuację ;) Na razie staram się racjonalnie do tego podchodzić i trzymać emocje na wodzy, ale różnie to wychodzi..

Gość gość
Muszę się wygadać :D Sytuacja dalej się nie zmieniła.. Gadamy na facebooku, on pierwszy zagaduje, trochę więcej zaczęliśmy gadać na jakieś poważniejsze tematy. Gadamy na uczelni. Raz po wyjściu ze znajomymi siedzieliśmy godzinkę sami w parku, delikatnie mnie objął i pogłaskał po dłoni. I tyle. Dalej gadamy na facebooku, na uczelni i tak w kółko. Facebook facebook i facebook. Chyba nie ma co sobie robić nadziei i czekać na jakikolwiek krok, a już na pewno nie na trzeźwo.. Chyba po prostu traktuje mnie jak koleżankę do pogadania i do pośmiania się, bo poczucie humoru mamy bardzo podobne.