Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polczyna z Murzynem Patrzcie

Polecane posty

Gość gość
Ach te polskojezyczne brudasy z długimi nosami, smierdzace kapusta.

Gość gość
Hahaha nie trafilas tepa dzido. Ale takie jak ty zawsze maja takie marne pomysly. Operowalam twoim jezykiem zebys zrozumiala. Z tym szympansim iq, jakim zostalas obdarowana, nie zrozumialabys wypowiedzi, w ktorej zabrakloby inwektyw.

Gość gość
Póki co tylko ty je stosujesz bambusowa dajko :-)

Gość gość
Poczytaj sobie swoje wypowiedzi troglodytko. I nie umiesz czytac ze zrozumieniem? Napisalam, ze nie trafilas z tym, ze jestem z czarnym. Jednak masz szympansie iq...

Gość gość
Mam bailego meza, Niemca z Ukrainskimi korzeniami. Powiem tyle zalosny Polaczku. Od plucia na kobiety z obcokrajowcami,twoja krotka kuśka ci nie urośnie,a piwny brzuch nie zmiejszy. Gdybys wygladal podobnie do faceta,napewno znalazlaby sie ajkas kobieta. Ale niestety, czego mozna sie spodziewac po nieudaczniku bez kasy i wygladu ,placzącym na babskim forum:)

Gość gość
Wobec tego wez sobie idiotko slowa Ireny Sendlerowej do serca, że ludzi dzielimy na złych i dobrych. Rasa, pochodzenie, religia,wykształcenie,majątek nie mają tu nic do rzeczy. Pewnie sama ciągniesz zasiłki ile wlezie, wyrwałaś sie z polskiej biedy, siedzisz w jakiejs malo ambitnej rpacy i plujesz jadem na innych. Widac po stylu wypowiedzi i tresci,ze do szkoły miałaś raczej pod górkę.

Gość gość
ja nie bede nikogo wyzywac ale swoje zdanie powiem- nie popieram zwiazkow mieszanych , mamy rase biala czarna zolta i tak ma na tym swiecie zostac dodam tylko ze najbardiej smieszy mnie gadanie kobiet ( Polek) ZE JEJ MAZ TO LEKARZ , PROFESOR bla bla bla a wiadomo ze nawet jak sie trafi czarny lekarz ( bo sa tacy ) to on sobie zesmie swoja czarna albo mulatke super laske sliczna i tez wyksztalcona (bo takie sa) a nie Kaske z Pcimia Dolnego

Gość gość
Tak tak, masz męża z korzeniami ukrainskimi... Ciekawe od kiedy Ukraina leży w Afryce ;-) I tak, pocieszaj się sama ze jestem ze wsi, mam męża dresa alkoholika, który mnie bije i pracuje w fabryce uhm. Ale nawet gdyby tak było to wiesz co worze na sperme brudasow? Przynajmniej nie daje żadnych smierdzielom, więc daleko ci do mnie.

Gość gość
Nigdy nie mówiłam,ze jestes ze wsi. To zaden wstyd. Wiadomo jednak,ze napewno jesteś z rynsztoka. Z totalnej patologii,gdzie rodzice chlali ,lali sie po gębach i stali w kolejce do mopsu. Pewnie swiezo po jakims gimnazjum wyjechalas i siedzisz jako przynies/wynies za granica. Pocieszaj sie tym,ze mam "czarnego" męza. To,ze na ciebei by zaden bialy obcokrajowiec nie chcial splunąć,nie znaczy,ze kazda kobieta,ktora nie jest z Polakiem,jest od razu z kims innej rasy. Ale tak jak wspominalam...czcze są dyskusje z rynsztokiem.

Gość gość
Masakra jak to czytam. Super poziom. Siedza tu brzydkie,sfrustrowane pasztety z rynsztoka;). To mąż z Ukrainy,z niemieckimi papierami to tez zle?? No super. Wobec tego z kim mialabym sie zwiazac,zeby nie byc "pokurfiona ścierą" :D. Ale się uśmiałam. Kochane pasztety, nie ubędzie wam od tego kilogramów i nie przybędzie urody:) Buźka:*

Gość gość
Hahaha wmawiaj sobie troglodytko jesli ci tak lepiej. Ja chyba wiem jakiego koloru jest moj maz, prawda? Kompleksy sie leczy poleczko, a nie wylewa w formie jadu na innych. Zal mi ciebie i tobie podobnych idiotow/idiotek. Niebawem i Polske zaleje kolorowa masa imigrantow i wtedy bolesnie odczujesz swoje zacofanie.

Gość gość
1. Przy pierwszej próbie "skorzystania" z prawa do zgwałcenia mojej żony skończyłbyś z rozerwaną aortą 2. Kolejne próby "skorzystania" ze swoich praw nie miałyby miejsa, bo trudno o to będąc wykrwawionym jak świnia. Hahaha jasne, bo ty za nią chodzisz non stop? Na pewno znalazłby się jakiś odpowiedni moment. Poza tym, gdyby był to zbiorowy gwałt a kilku z nas miałoby pistolet, to raczej ty byś się od razu wykrwawił...

Gość desi pani
Do tego z 11:32 i wy sie dziwicie, ze Polki wola obcokrajowcow? To co soba reprezentujecie wola o pomste do nieba. Jestescie chamskimi, niewychowanymi, agresywnymi frajerami i wielkim ego. Kazdy jest lepszy niz polaczek (nie mylic z Polakiem, ktorych na tym forum jednak jest na lekarstwo).

Gość gość
Do tej polskiej gwiazdy która jest z "niemcem ". Jakbyś miała niemieckiego męża to już taki by ci wtlukl do tepej mozgownicy że masz szanować biała rasę i nie rozkładać nóg przed czarnuchowi których tak bronisz. Ale nie, ty jesteś z bambusem albo co bardziej prawdopodobne z jakimś turasem bo tego tam pełno i to właśnie twój niemiecki mąż. Tepa dzida.

Gość gość
A skad wiesz, ze bija? Widziales? Za to polaczki w ogole nie podnosza reki na swoje partnerki, nie no skad. Cud, moid, orzeszki. Zalosne imitacje faceta nic wiecej... A ty, z 11:55 ty wiesz, ze z goscia moze pisac mnostwo osob??

Gość gość
Osoby które obrażają kogoś ze względu na kolor skóry czy pochodzenie są dnem moralnym. Tylko prymitywny człowiek ocenia jednego osobnika danej rasy na podstawie innych poznanych. Każdy jest indywidualna "jednostką" również nie widzę nic złego w mieszanych związkach, a nawet jest to podniecające dwa inne kolory skóry, ciekawa kompozycja podczas stosunku.

Gość gość
MNIE TAKA KOMPOZYCJA NIE PODNIECA kazdy jest inny ale jest jeszcze cos takiego jak mentalnosc spoleczna i geny

Gość gość
...Ciekawa konpozycja podczas stosunku... Takie zdanie mogła stworzyć tylko rasowa szmata

Gość gość
gość dziś ludy Bliskiego Wschodu i Afryki Północnej mają mentaność klanową tam nie ma miejsca na indywidualizm w sensie europejskim tam przeważnie ludzie żyją w dużych rodzinach i muszą się bezwzględnie podporządkować tradycji i zwyczajna lokalnym, wskazanym jest więc oceniać ich jako zwartą mentalnie podobną grupe A co do ciekawych kompozycji to dla niektórych ludzi ciekawą kompozycją do stosunku może być koń czy zwłoki ludzkie, cóż istnieją różne zboczenia na tym świecie...

Gość gość
"Rasowa szmata" To bardzo przykre, iż reprezentujesz tak niski poziom intelektualny i estetyczny. Naprawdę nic lepszego nie wymyślisz od razu musisz ublizac?

Gość gość
gość dziś ale ty jesteś mądra, ale już na komentarze dziś idziś nie potrafisz odpowiedzieć...

Gość gość
Moj poziom w porównaniu do twojego, brudna dopodajko, to jak schabowy z mizeria do gowna z trawa.

Gość gość
A co mam niby na to powiedzieć?

Gość gość
Mieszkam w USA i czarnuchy to najgorsza rasa...tam gdzie nieszkaja wszystko zniszcza brud syf i mogila...leniwe bydlaki mnozace sie na potege z tymi wulgarnymi gebami.co ciekawe jezeli chcesz kupic dom a tam jest kilka murzynow wartosc innych domow w sasiedztwie drastycznie spada..just saying..

Gość gość
Do gość z godz 13:20 Te Słowa z ust takiego śmiecia jak Ty to dla mnie komplement.

Gość gość
Ten jej "niemiec" to pewnie czarnowłosy hakan,ozmert,hassan lub kemal :-)

Gość gość
No wlasnie nie paszczurze. To żaden Afrykanin czy Arab. Ale takie brzydkie, niewyksztalcone odpady spoleczne nie moga liczyc na nic innego,wiec nie miesci im sie w glowie. Modl sie gruba locho,jesli cie chociaz jakis kolorowy zechce dla wizy

Gość gość
W przeciwieństwie do ciebie nawet jakbym była gruba bolesna wstretna locha to bym się nie wzięła za czarnucha ty dalej tego nie kumasz szmato i odpadzie dla małp? Tym się różnimy murzynski l.a.cho.ciągu

Gość gość
O czym Ty bredzisz?! To ty ciągle wmawiasz każdemu, że jest z murzynem może to tobie marzy się gruba, stercząca pale? Przyznaj się, to dlatego tak majaczysz?