Gość gość Napisano Listopad 20, 2018 Są sposoby bez ingerencji chirurga:) Sprawdźcie sobie ten ranking: http://tabletkinapowiekszeniebiustu.com.pl :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2018 Gość Mania - ja miałam miesiąc temu zbieg u dr. Potockiego - jesteś w bardzo dobrych rękach ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matkapol990 Napisano Listopad 22, 2018 Jeśli chodzi o cenę to ja jestem po konsultacji w klionice na słowacji [url='https://www.operacje-plastyczne-slowacja.pl/]Operacje plastyczne Słowacja i piersi będą mnie kosztować ze wszystkim (leki, 3 dniowy pobyt, biustonosz) 10 tys. więc polecam. Już pare moich kolezanek pojechało tam robić piersi i widziałam efekt <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2018 Witam.Jestem 3 tygodnie po powiększeniu,171cm wzr.70 kg. 440 mentor okragłe.Czy któraś z Was miała uczucie ściskania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Duś Napisano Listopad 26, 2018 Kochane w styczniu mam operację piwoejszeboa piersi. Głowie się ciągle nas rodzajem wkładki. Okrągła czy anatomiczna? Nie chce dużych piersi. Wyjściowe Ą. 169 cm 55 kg. Lekarz polecił okragle bo wg niego pod wieloma względami są lepsze . Nie obroca się itp. A ja przez tak dużo czasu było pewna że anatomiczne . Idę na konsultacje jeszcze do jednego lekarza ale mam nadzieję że wy jako doświadczone mi.pomozecie :) Mam.jeszcze 2 pytania. Pierwsze na temat noszenia. Mam synka 1,5 i wiadomo czasem trzeba podnieść. Uwielbia się w nocy tulić i.lezec na mojej klatce. Po jakim czasie będziemy mogli tak tulić się znów. Pytanie 2 to takie dziwne pewnie. Jak to jest. Czujecie że macie ten implant. Czy przyzwyczaja się człowiek i nie myśli o tym. Wiecie o co mi chodzi ?:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martkakkk Napisano Grudzień 4, 2018 Trysil Operacja jest u dr kuźlan. Poznań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc bb Napisano Grudzień 21, 2018 Do Pani która miała operacje w klinice Dr Sirek ,tez mam operacje zaplanowana na marzec ale u dr Janusza Sirka. Tez mam mieć 380 polytech ale nie poliuretanowe , dr nie jest ich zwolennikiem (wytłumaczył dlaczego) Jak opieka w klinice? Jak narkoza etc?Pani anestezjolog?po ilu dniach można będzie nosić dziecko np? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mysza Napisano Grudzień 22, 2018 Cześć dziewczyny :) jestem tu nowa, ale śledzę Was od jakiegoś czasu. Jestem 4 dzień po operacji powiększania. Implanty anatomiczne Mentor 315 i 280 (asymetria) o średnim profilu. Pierwsza noc to była masakra - mimo wysokiego progu bólu łzy mi same ciekły :( Nie mogłam spać, przez to uczucie ciężaru na klatce. Dzisiaj pierwszy raz zajrzałam pod stanik i średnio mi się podobają nowe cycuszki - takie szerokie, rozlane, wysoko się zaczynają i wchodzą pod pachy (pomiędzy mam chyba z 5 cm odstępu). Wiem, że one się będą się jeszcze kształtować i układać, ale póki co nie ma tego wow i łez szczęścia, o którym czasami piszą dziewczyny. Jak to u Was przebiegało, czy jest szansa, że zbliżą się do siebie a to rozlanie zmieni się w dodatkowe cm w projekcji? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majeczka87 0 Napisano Styczeń 3, 2019 Dnia 30.09.2018 o 19:36, Gość gość napisał: Czesc dziewczyny, ja mam zabieg w listopadzie! Strasznie sie waham pomiedzy rodzajem implantow okragle czy anatomy. Boje sie nienaturalnego efektu przy okraglych, ale wiekszosc dziewczyn z forum takie ma. Doktor powiedzial ze moge miec zarowne okragle jak i anatomy ale polecal te drugie Mam ten sam dylemat . Ale chyba wezmę anatomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Styczniowa Napisano Styczeń 5, 2019 Dnia 22.12.2018 o 18:31, Gość Mysza napisał: Cześć dziewczyny jestem tu nowa, ale śledzę Was od jakiegoś czasu. Jestem 4 dzień po operacji powiększania. Implanty anatomiczne Mentor 315 i 280 (asymetria) o średnim profilu. Pierwsza noc to była masakra - mimo wysokiego progu bólu łzy mi same ciekły :( Nie mogłam spać, przez to uczucie ciężaru na klatce. Dzisiaj pierwszy raz zajrzałam pod stanik i średnio mi się podobają nowe cycuszki - takie szerokie, rozlane, wysoko się zaczynają i wchodzą pod pachy (pomiędzy mam chyba z 5 cm odstępu). Wiem, że one się będą się jeszcze kształtować i układać, ale póki co nie ma tego wow i łez szczęścia, o którym czasami piszą dziewczyny. Jak to u Was przebiegało, czy jest szansa, że zbliżą się do siebie a to rozlanie zmieni się w dodatkowe cm w projekcji? Mysza i jak twoje piersi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Mysza Napisano Styczeń 7, 2019 Z każdym dniem wyglądają coraz lepiej :) stają się coraz bardziej miękkie i powoli wychodzą spod pach i zbliżają się do siebie Na ściąganiu szwów i kontroli wszystko ok. Kleję plastry silikonowe, żeby blizna ładnie się goiła :) opuchlizna nierówno mi schodzi, więc cycuszki trochę różnią się od siebie - ale to pewnie tylko ja to widzę, bo oglądam je zbyt wnikliwie zastanawia mnie cały czas, na ile zmieni się jeszcze ich rozmiar - jak mam jeszcze opuchliznę, która zejdzie, to boję się, że niewiele z tego nowego biustu zostanie niektóre dziewczyny pisały, że u nich jak mięsień „puścił” to wypchnęło jeszcze biuścik do przodu jak to było u Was dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anjau Napisano Styczeń 7, 2019 Witam. Ja mam dzisiaj wizytę u dr. Dębskiego w klinice Ambroziaka... Trochę jestem przerazona, jak piszecie o tym bólu... Czy jest tu ktoś kto robił piersi u dr. Dębskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Styczniowa Napisano Styczeń 7, 2019 20 godzin temu, Gość Gość Mysza napisał: Z każdym dniem wyglądają coraz lepiej stają się coraz bardziej miękkie i powoli wychodzą spod pach i zbliżają się do siebie Na ściąganiu szwów i kontroli wszystko ok. Kleję plastry silikonowe, żeby blizna ładnie się goiła opuchlizna nierówno mi schodzi, więc cycuszki trochę różnią się od siebie - ale to pewnie tylko ja to widzę, bo oglądam je zbyt wnikliwie zastanawia mnie cały czas, na ile zmieni się jeszcze ich rozmiar - jak mam jeszcze opuchliznę, która zejdzie, to boję się, że niewiele z tego nowego biustu zostanie niektóre dziewczyny pisały, że u nich jak mięsień „puścił” to wypchnęło jeszcze biuścik do przodu jak to było u Was dziewczyny? Hihihi na pewno więcej zostanie niż było wcześniej:)) Już plastry naklejasz na blizny ? Jakie? Cieszę się że kontrola wyszła ok. U.mnue wciąż opuchniete bardzo bimbałki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mysza Napisano Styczeń 7, 2019 42 minuty temu, Gość Styczniowa napisał: Hihihi na pewno więcej zostanie niż było wcześniej:)) Już plastry naklejasz na blizny ? Jakie? Cieszę się że kontrola wyszła ok. U.mnue wciąż opuchniete bardzo bimbałki:) No mam nadzieję, że sporo zostanie :) w końcu 280 i 315 to nie taki znowu mikro implant - widziałam dziewczyny, które miały zerową wyjściówkę i 200 ml dało fajny efekt używam plasterków Sutricon (kiedyś polecił mi je lekarz na bliznę po usunięciu zmiany skórnej i fajnie się sprawdziły). Zaczęłam kleić tydzień po ściągnięciu szwów, ale podobno można od razu Dużo wygodniejsza opcja niż jakieś żele na blizny, które zaraz po posmarowania wycierasz w stanik. Plasterek fajnie dodatkowo zabezpiecza bliznę przed otarciami od stanika Opuchlizna jeszcze chwilę będzie u nas schodzić, ale u mnie po prawie 3 tygodniach o operacji piersi znowu zaczynają wyglądać jak piersi, a nie jakieś doklejone kamienie @ Styczniowa - a Ty kiedy miałaś operację? jak znosisz rekonwalescencję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Styczeń 9, 2019 Hej dziewczyny,jak tak się wtrace,nie zastanawiajcie się czy brać 25ml więcej,mam 290g anatomiczne,ważę 50kg i 160cm,pod biustem mam 68cm. Implanty są proporcjonalne do figury ,ale są małe,za małe 22.stycznia wymieniam na okrągłe 485ml , bądź 525ml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mysza Napisano Styczeń 9, 2019 9 godzin temu, Gość Janess napisał: Hej dziewczyny,jak tak się wtrace,nie zastanawiajcie się czy brać 25ml więcej,mam 290g anatomiczne,ważę 50kg i 160cm,pod biustem mam 68cm. Implanty są proporcjonalne do figury ,ale są małe,za małe 22.stycznia wymieniam na okrągłe 485ml , bądź 525ml Wow - ogromna różnica między obecnymi a planowanymi...a chciałaś duże, a lekarz zaproponował mniejsze czy liczyłaś, że te 290 będą idealne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Styczeń 9, 2019 Mysza one są ok,normalne ,ja jestem drobna,te 290 dało dokładnie 8cm w obwodzie więcej,a to jest wysoki profil.poza tym są za daleko od siebie.wtedy to ja chciałam cokolwiek,tym razem okrągłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość any Napisano Styczeń 10, 2019 Janess, a kiedy miałaś pierwsza operację, z tymi mniejszymi implantami? No bo tak się zastanawiam czy to OT TAK można wymienić.. W ramach reklamacji czy całkiem nowego zabiegu? Ja też mam 22.01 operację. Pierwszy raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Styczeń 10, 2019 Any ,a prawie 10 lat temu,myślę ,że nie uwzględniają reklamacji,jeśli chodzi o rozmiar;) To będę o Tobie myśleć 21 stycznia:)o 10 mam,u Kasprzyka ponownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Styczeń 10, 2019 Ale jak masz kaprys ,to myślę że po roku od pierwszej op.mozesz wykonać kolejna operację. Przy pierwszej op.przezywalam bardzo,siedziałam na topiku parę miesięcy przed operacją. Teraz jakoś to inaczej ,na luzie Mam tylko nadzieję,że ból jest jak po pierwszym zabiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miya Napisano Styczeń 18, 2019 Dnia 14.11.2018 o 00:16, Gość trysil napisał: hej a kiedy masz operację i u kogo??? Ja jestem po konsultacji u dr Żukowskiej i z doktor ustaliłyśmy okrągłe 450 ml mentor. Wzrost 170 pod biustem 78 cm. Zastanawiam się tylko czy jednak nie będą za duże i boję się czy nie będę gorzej i dłużej dochodzić do siebie?? teraz mam raczej małe b. Proszę dziewczyny doradzicie coś?? macie może też jakieś opinie o dr Żukowskiej?? Trysil, czy zostałaś przy 450cc ? Jesteś już po operacji ? Jestem bardzo ciekawa ponieważ mamy identyczne wymiary Byłam niedawno na konsultacji u dr Charytonowicza i również zaproponowano mi pojemność 450 lub mniejszą 400cc i nie wiem co wybrać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Styczeń 20, 2019 Dnia 18.01.2019 o 23:17, Gość Miya napisał: I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Styczeń 20, 2019 Miya bierz większe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
any 1 Napisano Styczeń 20, 2019 Hejka. Lecę to forum od początku tzn czytam wszystko i nie wiem czy nie wybrałam za małych implantów. A operacja za 2 dni! Wybrałam 345 anatomy a waze 66 kg i mam 172 cm wzrostu i 38 lat. Chce normalne C, ale każdy tu pisze " bierz większe bo będziesz zalowac".. A! I jeszcze jedno. Nie widziałam, a jestem na 34 stronie, żeby ktoś pisał o plastyce. Dziewczyny, jak któraś miała redukcję otoczki i cięcie na kotwicę to napiszcie jak się blizny goja. Ja mam 2 tyg wolnego i nie wiem czy ogarnę. I nie wiem czy wytrzymam bol- implanty i masa cięć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Styczeń 20, 2019 Any też mam 38 latjutro lecę do Krakowa,ja robię 510cc i zastanawiam jaki efekt będzie..przed operacją doktor może jeszcze zmienić implant jak się zdecydujesz i jak je ma .też tak miałam,miało być 260g,zmieniłam na 290g przez dziewczyny z forum i dziękuję im za to Pomysl ja mam 160 cm i 50kg i będę mieć 510cc,bo serio te 290 to było niewiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
any 1 Napisano Styczeń 20, 2019 O rety! To mnie zaskoczyłaś z tą wielkością! Jeszcze pomyślę.. Trzymam kciuki jutro za Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Styczeń 21, 2019 Ja dziś lecę tylko,op mam jutro ,tak jak Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
any 1 Napisano Styczeń 21, 2019 Janess, jak się masz kochana?? Jejku, ja już jutro☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Styczeń 21, 2019 Dobrze,ja też jutro o 8:00przełożył z 10 :00 na 8:00 chce przy okazji wymienić implant ust więc potrzeba trochę czasu więcej.dam znać po operacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Styczeń 21, 2019 Jestem 20 m oder kliniki ,to jest super komfortowe, bezstresowo rano podskocze sobie tam w 5 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach