Gość BLANCA Napisano Marzec 6, 2019 12 minut temu, Gość Jurasic napisał: Wczoraj byłam u lekarza i powiedziała mi, że ten brzuch to raczej kwestia przyjmowanego antybiotyku. Nadal kazała mi zbliżać piersi do siebie. Powiedziała, ze implanty osadzają się w 3-4 tygodniu i jak nie będę przybliżać to osadzą się daleko. Jezuu to brzmi jakbyś musiała sama sobie te implanty ustawiać , a nie mogła ich już włożyć tak jak trzeba , w dobrym miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BLANCA Napisano Marzec 6, 2019 Janess jak śpisz na boku, to próbujesz się przekręcić trochę na brzuch ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Marzec 6, 2019 Ja nigdy nie byłam fanka spania na brzuchu, nigdy nie spałam, ale sprawdzę dla Ciebie dziś czy jest to wykonania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Marzec 6, 2019 Teraz leci Miya, a później Karooola, ale się nie odzywaja cos Dziewczyny jak tam u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blanca Napisano Marzec 7, 2019 Janess , ja to z boku zaraz się przekręcam na klatę, i tak śpię , do tej pory było wygodnie, ciekawe jak z cyckami się tak śpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Marzec 7, 2019 Przetestowałem, tak mogłabym spać, zero bólu, jednak trochę było twardo, implant był czuć na klatce, ugniatal delikatnie, ale bez bólu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miya Napisano Marzec 9, 2019 Cześć dziewczyny:), wczoraj o 14h miałam operację, teraz jestem w domku i odpoczywam. Wykonuje zalecane ćwiczenia. Jestem trochę obolała ale daje radę ;) Jeśli macie pytania to śmiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinga Napisano Marzec 10, 2019 Zawsze marzyłam o tym aby mieć duże piersi bo wiem , ze mężczyźni to lubią. Zrobiłam zabieg powiększania piersi i wyszły super, teraz bardzo ładnie wygladają i maja ładny kształt. Zabieg robiłam w klinice Galena w Bielsko Białej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blanca Napisano Marzec 12, 2019 Dnia 10.03.2019 o 19:24, Gość Kinga napisał: Zawsze marzyłam o tym aby mieć duże piersi bo wiem , ze mężczyźni to lubią. Zrobiłam zabieg powiększania piersi i wyszły super, teraz bardzo ładnie wygladają i maja ładny kształt. Zabieg robiłam w klinice Galena w Bielsko Białej Na szczęście, nie każdy mężczyzna lubi duże piersi Janess wróciłaś już do pracy ? Jurasic, co u Ciebie , jak wyglądają piersi ? Miya jaki masz rozmiar implantów? A ja teraz na dniach będę wyniki z krwi robiła , i zostaje mi tylko czekać Kurcze , maj pewnie słoneczny , ciepły będzie , a ja będę musiała się w pancerzu dusić ;-), Wy to już bez staników będziecie mogły szaleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miya Napisano Marzec 12, 2019 Blanca, prawa pierś 455cc, lewa 425cc, Mentor Xtra, okrągłe pod mięsień. Faktycznie można stanik kompresyjny (bo taki mi założono) nazwać pancerzem + nad piersiami pas. Ściska jak cholera, a tu trzeba wytrzymać 2 miesiące. No ale cóż, trzeba to trzeba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kajla Napisano Marzec 13, 2019 Cześć dziewczyny, mam pytanie do dziewczyn które są już po operacji, czy nie jest tak, że teraz jak już macie nowe piersi, to cały czas boicie się żeby się nic nie stało, że jednak mogą wystąpić komplikacje w późniejszym czasie? Ja mam termin za dwa tygodnie i zaczynam świrować. Boję się , że potem zamiast się cieszyć to narobię sobie dodatkowych problemów... Chyba niepotrzebnie zaczęłam czytać o komplikacjach... Z drugiej strony trzeba być świadomym pewnych rzeczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Marzec 13, 2019 Ja wróciłam do pracy po 12 dniach, ale ja pracuje 6h dziennie i nie przemeczam sie, ale dałabym radę i 8h Jurasic no właśnie nic nie piszesz, ja też ciekawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jurasic Napisano Marzec 16, 2019 Hej dziewczyny. U mnie w sumie bez większych zmian. Po ostatniej wizycie u lekarza kupiłam sobie nowy stanik. Miał mi bardziej zbliżać piersi. Może jest trochę lepszy ale tylko trochę. Nadal nie są jakoś blisko. Może powinnam nosić pas. Mam wizytę we czwartek to zapytam. Cały czas są twarde i cały czas śpię na plecach (3 tyg. po). Cięższe zakupy raczej nie wchodzą w grę. Otwieranie drzwi w samochodzie też utrudnione. Kajla - miałam dokładnie tak samo, te same myśli. Na dzień dzisiejszy jestem 3 tygodnie po, także to za wcześnie żeby ocenić. Zresztą mam taki charakter, że raczej nie żałuję, jeśli już coś postanowię. Ale co będzie za x lat, nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Marzec 20, 2019 Jurasic ten odstęp właśnie najbardziej mi przeszkadzał w tych anatomach i był głównym powodem wymiany, ale dają super naturalny wygląd, moje okrągłe już nie, ale są blisko siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jurasic Napisano Marzec 21, 2019 Byłam dzisiaj na kontroli - miesiąc po. Powiedziała, ze jest OK, że odstęp się zmniejszył. Powiedziała, że mogę sobie kupić pas, żeby piersi trochę przesunęły się w dół i zakładać na noc. Podobno jak się leży to mają tendencję do "podchodzenia" do góry. Moje faktycznie jakby za szybko się zaczynają ale podobno i bez pasa trochę się "obsuną" pod ciężarem. Też tak miałyście? Ile czasu nosiłyście sportowy stanik w dzień? Mi powiedziała, że już nie muszę (tylko na noc) a teraz mogę jak chcę jakiś fajniejszy tylko bez ostrych fiszbin. Ale jakoś wydaje mi się, że jeszcze wcześnie. Co myślicie? I jak właściwie jest z opalaniem? Czy ewentualnie w maju (2,5 m-ca) już można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blanca Napisano Marzec 21, 2019 Jurasic możesz pokazać ,czy nie bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janess Napisano Marzec 23, 2019 Mi też lekarz pozwolił po miesiącu normalnie biustonosze, ale nie noszę bo mi jeszcze nie wygodnie Przyzwyczaiłam się do tamtych ciasnych Opalać można się tylko blizny musisz przykryć, u mnie po miesiącu od op. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia aa Napisano Marzec 31, 2019 Dziewczyny kochsne!!! :) stoję przed decyzją o powiekszeniu piersi, moj obecny rozmiar to bardzo male A. Jestem juz po konsultacji u chirurga, ale jednak boje sie operacji, nie mowie juz o rekonwalescencji ale o ewentualnych powikłaniach...musze wziąc tez wolne w pracy...jak przygotowac sie do rozmowy z szefowa itp. Proponowane implanty to allergan 295 albo 330ml. Gładkie - podobno od tego roku jest jakis zakaz wszczepiania tych teksturowych, moj lekarz powiedzial, ze jesli mialby wszczepic implanty swojej corce to wybralby te teksturowe...dodatkowo, implanty sa podobno na okolo 10 lat wiec za pewne bedzie mnie czekala jeszcze jakas opwracja w zyciu nie mowiac juz o ewentualnych powiklaniach i wiazacych sie z nimi kolejnymi operacjami... Jeśli ktoras z Was chciałaby sie podzielic ze mna swoja historią była bym zobowiązana, odezwijcie się proszę do mnie na maila joasiajawor@gmail.com bardzo dziekuje, Asia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiula08.03 Napisano Marzec 31, 2019 Hej dziewczyny! Jestem 3 tygodnie po operacji. I kurczę zamiast coraz lepiej to jest trochę gorzej z bólem dokładnie w 3 tygodniu piersi zaczęły bardziej "piec" szczególnie prawa, utrzymuje się tak już 2 dzień ,w dodatku mam wrażenie że stanik podraznia mi skórę z boku piersi,strasznie swędzi.. powoli tracę cierpliwość i nadzuej3 że to się skończy i nie będę czuła ciągłych degliwosci..widzę że dziewczyny pisza ze z każdym dniem jest coraz lepiej a u mnie okazuje się że nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miya Napisano Kwiecień 3, 2019 Kasiula08.03 każdy przechodzi rekonwalescencję inaczej. U mnie idzie 4 tydzień, również odczuwam pewne dolegliwości, nadal czuje ucisk, pieczenie również i wiem ze tak właśnie jest wiec się nie przejmuj. Skóre mam mega wrażliwą ze aż czasami boli. Są miejsca które swędzą. Tez mnie to już czasem wkurza i chciałabym żeby było Ok ale wiadomo... musimy uzbroić się w cierpliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maleństwo Napisano Kwiecień 3, 2019 Dnia 9.03.2019 o 17:24, Gość Miya napisał: Cześć dziewczyny:), wczoraj o 14h miałam operację, teraz jestem w domku i odpoczywam. Wykonuje zalecane ćwiczenia. Jestem trochę obolała ale daje radę Jeśli macie pytania to śmiało. Hejka, powiedz jak z myciem włosów i generalnie ubieranie się i codziennymi czynnościami? Da się jakoś samej ogarnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Napisano Kwiecień 4, 2019 Cześć dziewczyny, za 3tyg czeka mnie operacja, 305ml anatomy płytach, zastanawiam się czy nie za małe, teraz mam 70A po 2 ciązach i kamieniach została skóra, mam 169cm wzrostu i waże56kg, proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
any 1 Napisano Kwiecień 4, 2019 Czolem dziewczyny Kate, za male. Bierz jak wejdzie 400 ml. Ja jestem 2,5 m-ca po. 64 kg, 172 cm, 75 pod biustem. Mentor 345 anatom. I jest normalnie. Tak jak wcześniej w staniku. Na golaska super, ale i tak bym sobie zrobiła 450 jak bym miała te wiedze co dzis Kasiula, może się przemeczylas? I stąd ten ból? Mnie też bolało w tym okresie i swedzialo oblednie☺ Janess, my z tego samego dnia. Kurczę, mam problem ze stanikiem.. w całkiem miękkim swiece brodawkami sterczacymi, z fiszbinami nie mogę nosić przez rok, a też bez fiszbin trochę słabe.. koronkowe nie trzymają i świece, a te co trzymają to jakieś babcine.. Ale najwygodniejsze- bezpieczniejsze w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate. Napisano Kwiecień 4, 2019 Hmm chciałabym żeby wyszło naturalnie, a ponieważ mam naprawdę małą klatkę piersiową dr zaproponował mi początkowo 285ml ja poprosiłam 305ml ale powiedział że już będą delikatnie wystawac pod pachą, pod biustem mam 68cm, mialam vectre i bardzo mi się podobało tyle że nie wiem czy jest to miarodajne bo widziałam jakiś komentarz ze co innego tam a co innego wyszło , dziękuję za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiula08.03 Napisano Kwiecień 4, 2019 Dzięki dziewczyny jutro kończę 4 tydzień i rzeczywiście jest trochę lepiej a skóra swedziala od stanika,widocznie materiał nie taki i podraznial..Ja mam mentory 325hp okragle i za nic nie wzielabym większych, są w sam raz ,bardzo mi pasują i w końcu są proporcjonalne z biodrami także ja bym nie brała ile wlezie, te już mi dały popalić o co dopiero wieksze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiula08.03 Napisano Kwiecień 4, 2019 1 godzinę temu, Gość Kate. napisał: Hmm chciałabym żeby wyszło naturalnie, a ponieważ mam naprawdę małą klatkę piersiową dr zaproponował mi początkowo 285ml ja poprosiłam 305ml ale powiedział że już będą delikatnie wystawac pod pachą, pod biustem mam 68cm, mialam vectre i bardzo mi się podobało tyle że nie wiem czy jest to miarodajne bo widziałam jakiś komentarz ze co innego tam a co innego wyszło , dziękuję za odpowiedź Dzięki dziewczyny jutro kończę 4 tydzień i rzeczywiście jest trochę lepiej a skóra swedziala od stanika,widocznie materiał nie taki i podraznial..Ja mam mentory 325hp okragle i za nic nie wzielabym większych, są w sam raz ,bardzo mi pasują i w końcu są proporcjonalne z biodrami także ja bym nie brała ile wlezie, te już mi dały popalić o co dopiero wieksze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiula08.03 Napisano Kwiecień 4, 2019 2 godziny temu, Gość Kate. napisał: Kate ja bym słuchała lekarza,nie e ma co pchać sobie na siłę żeby potem nie było problemów. Nie wyobrażam sobie żeby mi piersi wychodziły pod pache, przed operacja nie zdajemy sobie sprawy tak na prawdę jak to wszystko wygląda ...mi lekarz na początku sugerował 300 ale w końcu uznał że 325 też się zmieści I jest git startowałam od małych naleśników po 2 ciazach, może 70b ale nie wiem do końca, w każdym razie małych.. pod biustem mam 76, 170cm wzrost i 54kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maleństwo Napisano Kwiecień 5, 2019 Dziewczyny, czy któraś z was robiła piersi na Śląsku? Możecie polecić jakiegoś dobrego chirurga? Dzięki z góry za odpowiedzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jurasic Napisano Kwiecień 5, 2019 Jestem 6 tyg. po i powiem wam, że wczoraj chciałam kupić sobie stanik (do tej pory nosiłam cały czas sportowy) i wcale nie jest łatwo. Generalnie jak nosiłam ten sportowy (bardzo uciskający) to moje nowe piersi wyglądały na sporo mniejsze niż wcześniej (w powiększającym biustonoszu). Chciałam kupić jakiś normalny, żeby wyglądać chociaż tak jak wcześniej i jest problem. Jakiekolwiek usztywniane nie pasują, bo piersi jeszcze twarde. Wiadomo - twarde na twarde raczej nie pasuje. Zupełnie miękkie też w sumie nie powalają i jednak jeszcze trochę uwierają te z fiszbinami. Moze z czasem bedzie lepiej. Niby po 3 miesiącach są już bardziej miękkie, a dopiero wtedy można sobie kupić biustonosz jaki chcesz (przynajmniej tak mi się wydaje). Także dziewczyny, nie polecam robienia piersi wiosną i latem. Nigdy bym się na to nie zdecydowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate. Napisano Kwiecień 5, 2019 Dziękuję Wam za zainteresowanie, wybralam anatomiczne 305 ml, ale mam naprawdę klatkę piersiową jak 12latka, chciałabym żeby poprostu wypełniły tą skórę rozciągnietą po kamieniach i ciązach, a czy ktoraś z Was miała może tą vectre przed operacją I wyszło tak jak w tej wizualizacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach