Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci chcą modelek, taka prawda.

Polecane posty

Gość dość ładna ale nie w typie
Również potwierdzam tezę zawartą w temacie. Nie na podstawie domysłów a własnego doświadczenia. Prawie każdy facet marzy o lasce, którą po prostu można się pochwalić jak jakimś modnym drogim gadżetem. Oczywiście wielu z nich zaprzeczy, żeby nie wyjść na prymitywnych prostaków.

Gość brzydki_łysol
nawet nie wiecie co czuje taki brzydki facet jak ja, też mam marzenia i pewnie nigdy sie nie spełnią :(

Gość gość
Jemu się podoba wszystko co rozebrane :P

Gość gość
Dokładnie... "laseczka",żeby poszpanować przy kumplach :)

Gość brzydki_łysol
jestem za brzydki aby mieć kolegów

Gość gość
A ty nie masz przypadkiem za dużych wymagan?

Nie wiem co czuje brzydki facet, ale wiem co czuje kobieta, która jest za mało atrakcyjna na to by "zasługiwać" na związek z kimś, kto choć troszkę się jej podoba. Pozdrawiam.

Gość gość
Prawictwo możesz wklejać mniej roznegliżowane fotki ?

Gość prawictwo pospolite 137
doda mi sie kompletnie nie podoba .. Kazdemu facetowi podoba sie co innego A co mi sie podoba to juz wiecie bo wkleiłem

Gość gość
dość ładna ale nie w typie a tobie podobają się grubas? Tak/nie

Gość gość
prawictwo czyli na biust nie zwracasz uwagi? bo ta pani ze zdjęcia to ma raczej mały.

prawictwo czyli na biust nie zwracasz uwagi? bo ta pani ze zdjęcia to ma raczej mały. oczywiscie ze nie nie zwracam .. Najbardziej pociąga mnie twarz , a na drugim miejscu tyłek przykro mi , ale piersi mnie jakos specjalnie nie kręca .. Ale gdyby panna miala ladną twarz , to dla mnie moze miec nawet olbrzymie piersi . Nie przeszkadza mi to Ale zasadniczo czy mieczka biust A czy też G - to dla mnie bez różnicy

Gość brzydki_łysol
ja zawsze będe sam :(

MAm wysokie wymagania? Nie sądze Mam indywidualne podejscie do tego co mi odpowiada , a co nie Uwazam ze większosci facetów podobają sie inne dziewczyny niż mi . Magda mielcarz na przyklad mnie nie kręci uważam ją za aseksualną .

Gość gość
Dlaczego zawsze? :(

Facet z nadwagą jak najbardziej może mi się podobać, gość z otyłością III stopnia niekoniecznie (chyba że jakimś cudem będzie miał przystojną, niezalaną tłuszczem facjatę). Sama mam lekką nadwagę, z którą walczę. Daleko mi jednak do zasapanego grubasa. Kondycję mam niezłą, ciało w miarę jędrne, brzuch niemal płaski. Tylko pupę większą i nogi masywne - ale tego do końca nigdy nie zwalczę, bo takie mam proporcje.

ale ja nie jestem idealny , dlatego nie podobają mi się idealne kobiety jak Magdalena Mielcarz czy Jessica Alba

Gość gość
Nawet Ci przeciętni chcą pięknych kobiet a przeciętnej nie dadzą szansy.

Gość gość
Mi jak się twarz kobiety podoba to juz jest 70 % atrakcyjności, pupe większą lubię, a te nogi zależy jak grube są, w każdym razie bardzo otyłe odpadają od razu reszta zależy

Gość gość
potwierdzam. do tego dodam, ze ci przystojni albo przecietni sa duzo sympatyczniejsi i zazwyczaj staraja sie o kobiete. brzydcy zachowuja sie tak w stosunku do dziewczyny tak jakby to byl jej z****** obowiazek, zeby z nim byc.

Nie wiem czy są bardzo otyłe. Szczupłe na pewno nie są i nigdy nie będą. Nie jest to moja wina, dlatego nie zamierzam sobie tego wiecznie wypominać. Chcę by któryś facet zaakceptował mnie taką jaka jestem. Niedoskonałą, ale pragnącą czułości i atencji, chcącej też ze swojej strony ofiarować bliskość i zrozumienie.

Gość brzydki_łysol
będe sam bo jestem brzydki i nikt takiego nie chce.

Gość gość
O facetach się mówi,że "wystarczy,żeby był ciut ładniejszy od diabła" natomiast kobietom od małego wpaja się,że muszą być śliczne,bo inaczej nie znajdą męża.

Ta Julianna faktycznie jest piękna w niestandardowy sposób, bardzo przyjemna acz nietypowa twarz. A czemu uważacie że ona nie jest "modelkowata"? Jak dla nie mogłaby być modelką. Za to kobieta taka jak ja o rubensowskich kształtach raczej już nie bardzo.

"Mi jak się twarz kobiety podoba to juz jest 70 % atrakcyjności, pupe większą lubię, a te nogi zależy jak grube są, w każdym razie bardzo otyłe odpadają od razu reszta zależy" - no widzisz, ja właśnie doświadczyłam czegoś takiego że za te większe nogi zostałam skreślona, mimo iż gość ocenił buzię jako prześliczną. Czyli zostałam skreślona za jeden mankament, mimo iż twarz mam ponadprzeciętnie atrakcyjną. Ty pewnie też byś mnie skreślił. Tacy są właśnie faceci. :(

Gość gość
Ona jest aktorką, a nie modelką. Jest chyba zbyt przy kości. Ja wolę bardziej takie przykości, chociaż nie za grube, nie za chude. Podoba mi się jeszcze Weronika Rosati, tylko jest drobniejsza, ale buzie ma taką niewinną.

Gość gość
dość ładna ale nie w typie to pokaż jakieś podobne nogi i pupe do twoich bo takie gadanie to bez sensu;)