Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci chcą modelek, taka prawda.

Polecane posty

Gość Dareios
Nie wiem co znaczy modelka. Jeżeli chodzi o prawdziwe modelki co łażą po wybiegach to absolutnie nie, ale fakt, lubię seksowne kobiety i nie zamierzam się tego wypierać. Jednak od siebie też sporo wymagam

Gość dość ładna ale nie w typie
Takie kobiety jak z obrazów Rubensa, figura podobna do tej którą reprezentują Alicia Keys, Nelly Furtado.

Gość gość
dość ładna ale nie w typie nie chodziło mi o same nogi tylko o dużą otyłość całego ciała , wielki wystający brzuch itd taka otyłość jest aseksualna a te nogi no nie wiem jak wielkie by musiały być w każdym razie jak Buzka jest sympatyczna to byle te ciało nie było jakieś wielkie i takie z większą pupa i nadwaga ładne z twarzy amerykanki mi się podobały

Gość łysy_brzydal
musiałbym być milionerem aby mieć kobiete

Mnie to generalnie dziwi że teraz jest takie oczekiwanie aby faceci udawali że ich interesuje w kobiecie wszystko tylko nie wygląd. Ale jakby który spróbował powiedzieć że wygląd jego kobiety nie ma dla niego znaczenia...

Gość gość
Keys i Furtado nie mają grubych nóg

"Keys i Furtado nie mają grubych nóg" - przyjrzyj się, mają masywne odnóża. I ja też takie mam.

"- przyjrzyj się, mają masywne odnóża. I ja też takie mam." x Furtado ma masywne odnóża? To jakie nie są masywne? Auschwitz?

Gość gość
A wiec krurko i na temat jesli kobieta na mnie nie zadzala to po co mi ona ja nie rzadze ale mowiac tak prosto rzadzi ten w rosporku co zrobie jak on niechce mam go zmuszac ???

Gość gość
Chyba zartujesz, może nie patyki ale tez nie jakieś masywne mają te nogi, normalne nóżki.Jeśli masz podobne to nie masz wielkich nóg, tylko normalne. Ach , wy kobiety:o

"Furtado ma masywne odnóża?" - może patrzysz na jakieś stare fotki? Obecnie jest dość krągłą kobitką. Dla mnie szczytem odwagi jest założenie sukienki midi czy spodni do połowy łydki, bo wiem co większość sądzi o takich nogach jak moje. :(

Gość gość
To wrzuć jakieś aktualne fotki bo ja juz nie wiem.

https://www.google.pl/search?newwindow=1&biw=1280&bih=653&tbm=isch&sa=1&q=nelly+furtado+2013&oq=nelly+furtado+2013&gs_l=img.3..0l3j0i24.120860.122219.0.122300.5.5.0.0.0.0.269.492.2-2.2.0.msedr...0...1c.1.64.img..3.2.489._z-RW9JKcTg#imgdii=9tfG1oFvccvBpM%3A%3B9tfG1oFvccvBpM%3A%3BvSy6x8n7Z7ioqM%3A&imgrc=9tfG1oFvccvBpM%253A%3Bi2SgCs_XrGhJ0M%3Bhttp%253A%252F%252Fupload.wikimedia.org%252Fwikipedia%252Fcommons%252Fb%252Fb6%252FNelly_Furtado_Rock_am_Ring.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fen.wikipedia.org%252Fwiki%252FList_of_awards_and_nominations_received_by_Nelly_Furtado%3B835%3B1308

Wpiszcie w google: Nelly Furtado 2014.

Gość gość
Na żadnym zdjęciu nie są masywne, dramatyzujesz. Jakby mi taka laska z takimi nogami i większą pupą wypieła to byłbym w 7 niebie, pisząc dosadnie.;). Ale twarz Furtado mi się nie podoba , wieszaki kompletne tez nie.nie wiem o co ci chodzi.

Na wszystkich zdjęciach jakie znalazłem ma zasłonięte uda. Widać że przytyła ale bez przesady że to jakaś nadwaga

Na zdjęciu z tego linka ma lepszy tyłek niż wszystkie te zawodowe modelki razem wzięte

No to skoro nie nogi i pupa są problemem to nie wiem o co chodzi.

Gość brzydka ja 25
Ja mogę was pocieszyć tak troszkę (może) :) Jestem brzydka i to bardzo, mam 25 lat i jedynie co słyszałam od facetów to docinki o tresci wyglądu (od kobiet zresztą też), mam okropne ciało mimo że jestem chuda i brzydka twarz, ogólnie jestem taka "spaprana", rodzice się śmieją moi, że to musiał być błąd przy pracy xD hahahaha :D Wiem ze jestem marna, wiem, że zawsze będę sama, wiem, że nigdy nie usłyszę miłego słowa o tresci mojego wyglądu, bo żadna cześć mojego ciała nie jest ładną :P ale jakoś żyje i się tym nie przejmuje :) ludzie jak się ze mnie śmieją to ich ignoruje albo razem z nimi się śmieje :P Nie moja wina ze taka jestem, życie jest jedno i nie chce go zmarnować nad uzeraniem się nad sobą :)

Gość gość
dość ładna ale nie w typie ile masz wzrostu?

164 cm

"No to skoro nie nogi i pupa są problemem to nie wiem o co chodzi." x Może kwestia ubioru, mowy ciała?

Gość gość
Czyli wzrost tez okej:) jakbys miała np 180 cm to tez robi różnice ale twój wzrost jest w sam raz;)

Może. Jestem introwertykiem i zdaje się, że mam lekką fobię społeczną. :(

"Jestem brzydka i to bardzo, mam 25 lat i jedynie co słyszałam od facetów to docinki o tresci wyglądu (od kobiet zresztą też), mam okropne ciało mimo że jestem chuda i brzydka twarz, ogólnie jestem taka "spaprana", rodzice się śmieją moi, że to musiał być błąd przy pracy xD hahahaha" x Co z Twoim ciałem jest nie tak?

Gość gość
Nie chce być wścibski ale w jakim przedziale wiekowym byli ci twoi wybredni adoratorzy? To tez może mieć znaczenie...

Gość gość
odzice się śmieją moi, że to musiał być błąd przy pracy xD XXX Dobrze,że masz taki dystans do siebie,bo nie wiem jak zareagowałabym słysząc takie coś od rodziców :D

Gość gość
dość ładna ale nie w typie dziś Może. Jestem introwertykiem i zdaje się, że mam lekką fobię społeczną. smutas.gif Xxx To tez mi odpowiada heh, zbyt imprezowe dziewczyny to często latawice , spokojna domatorka jest jak najbardziej ok:)