Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci chcą modelek, taka prawda.

Polecane posty

Gość gość

Temat założony w opozycji do tematów pewnego pana tutaj. Kto się ze mną zgodzi ,że im brzydszy facet tym większe ma wymagania odnośnie wyglądu swojej potencjalnej partnerki?

Gość prawictwo pospolite 137
dlaczego im brzydszy tym wyzsze wymagania ? Skąd ten pomysł ?

Gość gość
To nie pomysł to moja obserwacja.

Gość gość
Chca szczuplych z kobiecymi ksztaltami.

Gość gość
no tez sie z tym nie zgodze ale /ch/u/j/ niech ktos sobie tak mysli

Autorko, zgadzam się! Zauważyłam, że spora grupa tych facetów, którzy tak naprawdę powinni się modlić o JAKĄKOLWIEK samicę, ma kosmiczne wymagania. Ale chyba wiem skąd to się bierze: wiedzą, że żadnej mieć nie będą to wybrzydzają, żeby mieć poczucie, że to oni nie chcą, a nie, że są niechciani.

Gość gość
Niby mówią,ze szukają inteligentnej a wystarczy zaświecić cyckami i tyłkiem :O

Chciałym ładną dziewczynę , bo sam dobrze wyglądam Ale nie modelke Wiekszosc modelek mi sie nie podoba Moge wymienic te które mnie nie kręcą : Anja Rubik , Mielcarz , Claudia Schiffer , Ambrosio , Lima Także nie wystarczy być modelką by byc w moim typie .. Ale śa modelki , które mi sie podobają .

Gość gość
Autorko, zgadzam się! Zauważyłam, że spora grupa tych facetów, którzy tak naprawdę powinni się modlić o JAKĄKOLWIEK samicę, ma kosmiczne wymagania. XXXX Jeden kafeterianin przyznał się,że musi się dowartościować jako mężczyzna mając u boku ładną kobietę i chce,żeby koledzy mu zazdrościli....

a ja sie nie zgadzam , bo mam swój typ kobiety i on jest inny niż u wiekszosci facetów Wiekszosc facetów uważa ze doda to niezła laska , a ja uwazam Dode za aseksualną kobietę . Nie zgadzam sie zasadniczo z tym tematem bo każdy ma swój typ urody , ktory mu sie podoba ..

Gość gość
prawictwo jakbys rzeczywiscie dobrze wyglądał to nie byłbyś już dawno prawiczkiem,bo nawet ładna by się z tobą spotkała.

Gość brzydki_łysol
ja bym chciał jakąkolwiek, ale która zechce łysego z zakolami ?

emily ratajkowski nie jest moim typie . Znam panny , które mi bardziej odpowiadają. Ale lubi się rozbierać , wiec ma u mnie plusa .

>>>dlaczego im brzydszy tym wyzsze wymagania ? Skąd ten pomysł ?<<< x Na Twoim przykładzie :D :D :D.

Gość gość
Modelki mają taką końską urodę często i są zbyt wysokie i chude, wcale nie chcemy modelek

ja nie mam wysokich wymagań .. Dode uwazam za aseksualną . gdybym mial duze wymagania to doda by mi sie podobała ..

>>>ja bym chciał jakąkolwiek, ale która zechce łysego z zakolami ?<<< x Z niezdrowej ciekawości pozwolę sobie zapytać: x gdzie łysyma zakola :D :D :D ?

Gość gość
Ale lubi się rozbierać , wiec ma u mnie plusa . XXX No czyli jednak lubicie panienki, które świecą na ulicy tyłkiem.

Gość gość
"Ale chyba wiem skąd to się bierze: wiedzą, że żadnej mieć nie będą to wybrzydzają, żeby mieć poczucie, że to oni nie chcą, a nie, że są niechciani. " xx Też mi się wydaje. Zawsze lepiej powiedzieć: jestem sam, bo wszystkie wokół są kiepskie, niż stwierdzić: jestem sam, bo żadna mnie nie chce.

ilosc kobiet , które mi proponowała randkę sprawia , ze uważam iz na pewno wyglądam przyzwoicie .

Gość gość
prawictwo pospolite 137 daj jakies zdjecia z kobieta co ci sie podoba

Gość gość
To sobie bądź prawiczkiem całe życie nikt Ci nie zabrania :)

Gość ptak wylogowany
Mnie żadna nie chce, Cieszycie się?

Gość rozi en
prawictwo pospolite- ale tu nie chodzi o konkretny typ. chodzi o to, ze sa kobiety atrakcyjne i mniej atrakcyjne. te atrakcyjne ogolnie podobaja sie facetom, nawet jesli nie jest w ich typie to i tak nie przejda obok nich obojetnie tylko je "oblukają". te mniej atrakcyjne nie sa "oblukiwane". i wlasnie ci brzydcy faceci chca miec taka wlasnie atrakcyjna kobiete, ktora ogolnie sie podoba. zgadzam sie z autorem tematu.

Gość ptak wylogowany
prawictwo pospolite 137 dziś Taka kobieta jest kompletnie nie w moim typie http://static.fishki.pl/static/posts/89/89623 /foto_71d6bdcf007cb8086ae494dcaeb1d236.jpg uważam ją za aseksualną .. Xxx A moim jest choć większość modelek to konie

Gość gość
Mnie żadna nie chce, Cieszycie się? XXX A sam hejtujesz jakieś panienki w tematach więc idealnie pasujesz do twierdzenia autorki.

Gość gość
"i wlasnie ci brzydcy faceci chca miec taka wlasnie atrakcyjna kobiete, ktora ogolnie sie podoba." PRAWDA:)