Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suzuki Volusia VL 800

Suzuki kontra krowa internetowa

Polecane posty

Gość gość
Suzuki Idz sie lepiej zona i dzieciakiem zajac !

Gość Seminatea
@ 16:01 szczegolnie jesli na tego babiarza nie ma sznas lub wczesniej dostala od niego kopa Czyli jak któraś dostała wcześniej kopa to mąż frustrat nie powinien jej teraz zdradzać a jak ja np.nie dostałam wcześniej od nikogo kopa to teraz mój mąż miałby prawo mnie zdradzać? Tak wynika. Wiesz co myliłam się co do Ciebie. To jednak Suzuki Volusa miał rację. Twoje myślenie to jednak myślenie głupiej krowy.

Gość gość
gość dziś Suzuki Idz sie lepiej zona i dzieciakiem zajac ! xx xx On nie ma zadnego dziecka

Gość gość
Seminatea przetlumacz ten swoj belkot na jezyk polski bo nie wiadomo o co ci chodzi. Pisz ze zrozumieniem.

gość z 16:35 i 16:36 to w rzeczywistości krowa :D W poprzednim topiku ona jako jedyna używała właśnie takiego schematu: xx xx Tylko ona pisała poczwórne iksy. Krowo głupia, widzisz, że nikt cię nie popiera więc sama sobie dopisujesz komentarze na swoją korzyść. Ty bezdenna głupia krowo! Jeśli nie rozumiesz o czym napisała Seminatea to jest to kolejnym dowodem twego durnego umysłu durnej baby. Bo wszyscy rozumieją oprócz ciebie. Oczywiście zaraz podszyjesz się pod następnycj "gość" i zaczniesz zaprzeczać. Mała, kurduplowa, tępa, darmowa d******* tym jesteś. Już sam fakt, że czasami w przypływie szczerości sama podpisujesz się jako "krowa" świadczy za jakie dno sama siebie uważasz. Spieprzaj, dziaduwo, tfu!...

Gość gość
Suzuki Volusia VL 800 ->tworzac takie tematy jak ten, i udzielajac sie na nich jestes bardziej zalosny od tej calej sfory ujadajacych kafeSuk :D 🖐️

Pierdu, pierdu, krówko...

Gość gość
Dlaczego "krowa"?

Gość gość z 15 56
Do gośćkrowa Pisałam wcześnie o 15:56 i cieszy mnie że odpowiedziałaś i nawet cytowałaś mnie i zgadzałaś się ze mną ale... zastanawia mnie że całkowicie ominęłaś kwestię o której pisałam że chyba musiałaś wcześniej podrywać może podrywać Autora albo coś. Sądziłam że jeśli nie to w ewentualnej odpoowiedzi zaprzeczysz temu Ty akurat na ten temat całkowita cisza. Pisałam już że nie czytałam wcześniejszych topików ale... nie ma dymu bez ognia. Zakłdając że jakoś chciałaś zachęcić Autora jednocześnie wiedząc że jest żonaty zastanawia mnie jedna kwestia mianowicie jak to jest że z jednej strony zgadzasz się ze mną że żonaty mąż nie powinien zdradzać a z drugiej... sama zalecasz się do żonatego? Przecież to jasne że On Tobą gadzi więc czemu z nim jeszcze piszesz i wcześniej pisałaś?...

Gość gość z 15 56
Żeby było jasne ja nie popieram zdrad i jeśli próbowałaś w jakikolwiek sposób uwodzić Autora to uważam że On słusznie Cię spławia choć jak pisałam na początku nie popieram takiego słownictwa ale... są uwodzicielki na które tylko twarda reakcja zadziała więc... sama rozumiesz...

Gość gośćkrowa
gosc 15.56 jak sama piszesz cos tu grubo nie gra, prawda? A jak pisze Fikusna "jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o bruneta" Na temat podrywania pytaj Suzuki. Ja tez chetnie poczytam jak, kiedy i w jaki sposob go podrywalam.

Gość gość
Jak ci chodzi o bruneta to szukaj wsrod niezonatych - jest ich duzo i moze znajdziesz tylko sie szanuj troche i jak pisal suzuki nie podpisuj sie jako krowa.

Gość gość
Suzuki !!!! Napisz jak kiedy i w jaki sposob byles podrywany. Wszyscy chca przeczytac

Gość gośćkrowa
Suzuki!!!! wszyscy czekamy

Gość gość
"Suzuki Idz sie lepiej zona i dzieciakiem zajac ! " X Wymyśloną żoną i wymyślonym dzieciakiem, ewentualnie pojeździć na wymyślonym motocyklu.

Gość gość
Tak patrzę sobie na te wpisy i sobie myślę, ale trzeba mieć nasrane w głowie aby tyle czasu siedzieć na krowie . Z wyrazami współczucia

17:42, 17:46 i 17:55 Krówko, trzy wpisy twoje, haha!... Jaka ty jesteś żałozna. Kiedy w poprzednim wątku, który nie wiedzieć czemu został zdjęty, stało się jasne, że ty nigdy nie posadzisz swojego duposka na moim motorze, tro nagle też zaczęłaś zarzucać mi, że wymyśliłem sobie ten motocykl. Przyjmij do wiadomości, że moim motorem wożę TYLKO żonę! Nie ciebie, krowo głupia!!! Czemu tak strasznie trudno ci to przełknąć??? Spadaj!...

Gość gośćkrowa
Suzuki nie wykrecaj sie teraz. Napisz jak, gdzie i kiedy byles podrywany.

Gość gość
Kobieto, daj juz spokoj. Jak mozna byc taka natarczywa w stosunku do faceta?

Gość gośćkrowa
W dalszym ciagu czekam na opis tego podrywania.

Gość Pseudoparapsychoanalityk
Nie. Nie czekasz na opis podrywania. Ty wciąż podrywasz. Twoje wpisy mają na celu kontynuowanie rozmowy. Czemu chcesz kontynuować? Bo postawiłaś sobie za punkt honoru zdobycie faceta. Jest taki typ kobiet. Wydaje im się, że mogą mieć każdego. Im bardziej niedostępny, tym bardziej wiercą dziurę w brzuchu. Jak Ty teraz. Jednak tym razem się chyba nic z tego. Ale próbuj dalej...

Gość gośćkrowa
15.37 przyznaje, ze zabawnie sie czyta ten wpis ale nie kokietuj mnie tylko opisz gdzie jak i kiedy byles podrywany.

Gość gość
"Nie. Nie czekasz na opis podrywania. Ty wciąż podrywasz. Twoje wpisy mają na celu kontynuowanie rozmowy. Czemu chcesz kontynuować? Bo postawiłaś sobie za punkt honoru zdobycie faceta" X A po co siedzi facet, podobny żonaty, na kobiecym forum? Żeby jakąś poderwać. No chyba że jest inna opcja - nie ma jaj i dobrze się czuje wśród innych dziewczynek.

Gość gość
Ja ci powiem suzuki DLACZEGO topik zniknął Dlatego, że sam go zgłosiłeś do usunięcia żeby potem założyć ten i wpierać ludziom, że ktoś cię podrywał. Chociaż doskonale wiesz, że nic takiego nie miało miejsca, zostałeś tylko wyśmiany i skompromitowałeś się, pokazując m.in. że nie masz pojęcia gdzie kobieta ma szyjkę macicy. Ale ok, wierzymy, że podrywało cię stado krów, stado owiec i nawet świnki trzy. Wow, niesamowite masz powodzenie.

Gość gość
Dalej krowa, próbuj dalej, nie trać nadziei, może odpowie...

Gość gość
19.32 bo sikasz po nogach zeby zrobic jakas drake? Nic z tego nie wyjdzie. Mozesz zapluc monitor, naublizac komu chcesz. NIC Z TEGO. Bylas, jestes i bedziesz glupawa, prostacka niedojda z pipidowy. Mozesz sobie marzyc o mezu prawniku czy inzynierze ale nigdy nie bedziesz miala na takiego szans. Mozesz pisac na kafe pseudmedyczne porady ludzac sie ze ktos cie wezie za lekarza. Tylko tyle mozesz

Gość gość
Uwaga kowa szarzuje... :D :D :D

Gość gość
Chyba krowa nie kowa.

Gość gośćkrowa
20.20 Mowilam, ze to niedojda

Gość gość
Krowa jak to się stało że zgodziłaś się zostać krową? Suzuki cię tak ochrzcił? Jestem w szoku że w ogóle jakaś dziewczyna na życzenie faceta zgodziła się być tak nazwana. No kuźwa krowa... Kochałaś go czy jak? Przeciez on cię totalnie olał.