Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suzuki Volusia VL 800

Suzuki kontra krowa internetowa

Polecane posty

Gość gość
Su(zu)czka uciekla, zeby sie dalej nie kompromitować. Czasem lepiej zamknąc swoj jazgoczący pysk.

Gość gośćkrowa
Su(zu)czka uciekla, zeby sie dalej nie kompromitować. xx xx Nic nie uciekłam. Suzuki uciekł. Stchórzył bo bał się nawet spotkać ze mną i nie ma żadnego motoru bo gdyby miał to chciałby mi go pokazać choćby dla udowodnienia że właśnie ma. Bał się mnie - kobiety. To tchórz!!!!

Gość gość
Glupia babo, oprzytomnij wreszcie! Z jakiego niby powodu obcy zonaty facet mialby ci cokolwiek udowadniac albo sie z toba spotykac. Poj****** cie? To smieszne co wypisujesz! Osmieszasz sama siebie i jestes tak bezdennie zaslepiona, ze nawet tego nie dostrzegasz. Warujesz w internecie na obcego zonatego faceta i skamlesz spotania z nim jak jakas SUKA! Pozatym zamknij sie juz bo to staje sie nudne.

Gość gośćkrowa
" gośćkrowa dziś Su(zu)czka uciekla, zeby sie dalej nie kompromitować. xx xx Nic nie uciekłam. Suzuki uciekł. Stchórzył bo bał się nawet spotkać ze mną i nie ma żadnego motoru bo gdyby miał to chciałby mi go pokazać choćby dla udowodnienia że właśnie ma. Bał się mnie - kobiety. To tchórz!!!! " X Kiepski podszyw . Wysil sie bardziej, no chyba, ze na wiecej cie po prostu nie stac. Umiesz tylko wyzywac od krów, pewnie z domu wyniesione. Swoja matke tez krowa nazywasz? :) A teraz piszesz sama ze soba podszywajac sie pode mnie, hahahahahahaha :D

Gość gość
Waruj suko czekaj na swego pana moze sie odez wie a moze nie ale ty waruj suko!

Gość gośćkrowa
A ta dalej swoje. Ale nuuuuda.

Gość gośćkrowa
podnoszę

Gość gość
Skoro tak cie to nudzi to po co idiotko podnosisz? A nie myslalas zeby wlasny leb podniesc znad komputera i przestac wreszcie wszystkich zanudzac?

Gość gośćkrowa
gośćkrowa wczoraj Ten ostatni wpis krowy akurat nie moj. A Ty nie myslalas zeby isc na jakas terapie i zapanowac nad wlasna agresja? Bardzo wulgarna jestes. Masz nieszczesliwe zycie?

Gość gość
Jeszcze chwila i się okaże, że tu wszystko jest nie twoje. Tylko dziwnym trafem siedzisz cały czas na kafe i warujesz jak suka na chłopa

Gość gośćkrowa
A to juz na publicznym forum pisac nie mozna? Ktos zalozyl dla mnie temat, to sobie pisze.

Gość gość
żałosne