Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suzuki Volusia VL 800

Suzuki kontra krowa internetowa

Polecane posty

Gość gośćkrowa
Nie uwazam zeby krowa byla czyms uwlaczajacym. Przeciez to bardzo madre i pozyteczne zwierze. Podoba mi sie i zachowam sobie ten nick. Naprawde.

Gość gość
Facet zakłada topik dla kobiety i uważa, że to ONA go podrywa. Na kafe pełno jest takich, którzy nie przyznają się do posiadania partnerki i podrywają wszystkie dziewczyny, również te w związkach i małżeństwach. Pewnie to jeden z takich.

Gość gość
Trudno mi uwierzyć że ot tak sobie polubiłaś bycie krową i to na życzenie faceta którego rzekomo nie cierpisz. Nie odpowiedziałaś na pytanie czy go kochasz? Nie wiem co było wcześniej między wami ale kuźwa nie wierzę że cały dzień sledzisz ten wątek i wyczekujesz jego odpowiedzi tak zupełnie bezinteresownie. Może jego już dawno tu nie ma? Kuźwa nie szkoda ci czasu? Poza tym jeśli jest żonaty to nie powinnaś mu mieszać w głowie. Zresztą z tego co widzę to chyba raczej mu nic nie namieszasz.

Gość gośćkrowa
gość dziś Trudno mi uwierzyć że... xx xx To juz Twoj problem.

Gość gość
Ani mój problem ani jego ani nikogo więcej prócz ciebie. To nikt inny tylko ty sama właśnie siedzisz tu i czekasz na niego. Kuźwa dziewczyno...

Gość gośćkrowa
22.37 Pomodlisz sie za mnie?

Gość gość
Tak. Żebyś zmądrzała i przestała się uganiać za żonatym facetem kuźwa

Gość gość
Autorów nikt nie nauczył, że jak kota przekręcać ogonem wystarczająco długo, to kot w końcu zdechnie. A tu wonieje zdechłym kotem.

Gość gość
Zdechły to twoje nadzieje że on się kiedykolwiek jeszcze odezwie. Czekałaś do północy i nic. Kuźwa co za idiotka

Gość gośćkrowa
Mmmmuuuuu

Gość wielka dupa
Prrrr.....

Gość gośćkrowa
Podnosze

Gość gość
cycki se podnies co bys wymionami po pastwisku nie ciagala

Gość gość
No co Suzuki , stchorzyles i boisz sie pokazac.

Gość gość
Halooooo!

Gość gośćkrowa
Podnosze

Gość gość
A ja myślałem, że to osły są uparte. Tymczasem internetowa krowa przebija wszystkie inne bydło razem wzięte. Co to znaczy tęsknota za chłopem...

Gość gość
Czytal ktos o co chodzilo w tym wczesniejszym topie? Krowa az tak za nim latala? Dla mnie to troche nienormalne. Kiedys to faceci zalecali sie do kobiet. Teraz wszystko jest odwrotnie.

Gość gość
Nie czytałem ale podobno najgorsze są stare panny. Taka jak se coś ubzdura to się człowieku nie uwolnisz. Krowa masz kogos? Głupie pytanie jakbyś miała to byś nie siedziała drugą dobę na wątku czekając na Suzukiego.

Gość Suzuki Volusia VL 800
Już jestem! Wybaczcie mą nieobecność, ale moja motorynka stanęła w środku polnej drogi i musiałem ją pchać sam do wsi, jak na prawdziwego mężczyznę przystało. Na polu stała krowa i myślę, że to była moja wielbicielka. Głośno muczała, co uznałem za bezczelny podryw, gdyż jak wiadomo, jestem żonaty. Powiedziałem krówsku, co o niej myślę, ale chyba jej się nie spodobało, bo kopnęła mnie z rozmachem w zadek. Tak więc dotarłem do domu zmęczony pchaniem motorynki i skopany przez życie, to znaczy przez krowę.

Gość gość
tak koncza stare samotne panny... podszywa sie pod swego niedoszlego kochanka i sama ze soba pisze...

Gość gośćkrowa
On nie był moim kochankiem. Skąd w ogóle pomysł że ja go kochałam? To że proponowałam spotkanie nie oznacza jeszcze że to miała być randka.

Gość gość
a co niby chcialas sie poradzic na kogo zaglosowac? po co samotna panna proponuje spotkania zonatemu facetowi?

Gość gość
poza tym skoro on cie nie chce. zwyzywal cie naublizal kazal ci spadac zjezdzac... nie masz honoru? zachowujesz sie nie jak krowa a jak suka jakas...

Gość gość
krowa to d***** żonatego, facet zmądrzał

Gość gość
Wielki szacun dla Ciebie Suzuki , że jesteś twardym i odważnym gościem . Żadna krowa Ci powyżej pasa nie podskoczy. Niech spada na byka rasy podobnej.

Gość gośćkrowa
gość dziś tak koncza stare samotne panny... podszywa sie pod swego niedoszlego kochanka i sama ze soba pisze... X Jesteś Suzuki? Na kafe kazdy jest odważny, cwnianiak w necie, pisda w swiecie. Skad wiesz, ze jestem stara panna? Znamy sie?

Gość gość
spadaj dzivko

Gość gość
Su(zu)czka się w****ila, hahahahahaha

Gość gośćkrowa
Muuuhuhuhu :D