Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aangeelaak

Zakochałam się, on myśli o eks

Polecane posty

Kobitki poradźcie :( Kilka miesięcy temu poznałam fantastycznego faceta w tradycyjny sposób...Zwyczajnie w pracy, jedno spojrzenie jak porażenie...Pech chciał, że znał moją koleżankę z pracy, od niej dostał mój numer. Zaczęły się telefony, smsy, potem spotkania. Dowiedziałam się, że był wiele lat w poważnym związku. Kobieta rzuciła go i związała się z innym dla pieniędzy. Po roku sobie o nim przypomniała. Obecnie utrzymują kontakt spotykają się. On gra w otwarte karty. Mówi o niej w samych superlatywach myśli o niej. Sam nie wie czego chce. Raz jak najbardziej chce za chwilę rezygnuje...i mówi wyłącznie o relacji koleżeńskiej. Zastanawiam się rezygnować czy walczyć? Czy ten związek jest możliwy?

Gość gość
nie wiem jak mozesz sie dawac tak traktowac, albo kreci z toba albo z kms innym, szanuj sie bo on nei bedzie szanowal ciebie, troche szacunku do siebie

Gość gość
Może warto po prostu zapytać.

Gość gość
Nie zapomnial o bylej, ciezki bedzie zwiazek, w ktorym bedzie ta trzecia. Ona bedzie miala caly czas na niego duzy wplyw. Chcesz takiego zycia i ciaglej zazdrosci?

Zgadzam się z wypowiedzią. Wiem że nie powinnam pozwalać się tak traktować. Usłyszał już ode mnie na ten temat. Poprosiłam aby nigdy więcej nie robił mi żadnych nadziei albo w jedną albo w drugą stronę i ma określić jednoznacznie swoje stanowisko w tej sprawie. Wtedy zdecydował o relacji koleżeńskiej. On jest fenomenem. Kiedy okazuje pewność siebie i staje się niedostępna dla niego, jest zgodny rezygnuje. Gdy ponoszą mnie emocje i daję mu poznać jak bardzo jest dla mnie ważny, on również zaczyna mówić o naszej ewentualnej wspólnej przyszłości gdybać co by było gdyby...Problem w tym, że serce nie sługa. Nigdy wcześniej nie czułam czegoś takiego....To uczucie mnie przerasta..

Gość gość
julita? biedna jestes i tak cie zostawi

Gość gość
Szanuj sie kobito! Daj se siana olej go! To tak doslownie po polsku!

Angela. Cóż, nie myślę o rozstaniu kiedy nie nadszedł początek. To typ mężczyzny, który decyduje się na coś jeżeli jest tego pewien na 100% W tym przypadku takiej pewności nie ma i to stanowi problem. Myślę, że 27 letni facet, który ma za sobą JEDEN związek podchodzi do życia poważnie, a poważne decyzje poparte są solidnymi fundamentami.

Spodziewałam się samych negatywnych opinii. A gdyby tak postawić na przyjaźń i przekonać się co przyniesie przyszłość?