Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

w jaki sposob obliczyc na 100 kiedy zaszlam w ciaze???

Polecane posty

Gość gość
Pojedziesz wieczorem. W końcu padac przestanie.

Gość gość
Jedz anita. Powiedz to tacie i miej to za soba. Bedzie ci lzej. I tak sie dowie. Lepiej zareaguje jak uslyszy to od ciebie.

Gość gość
Anita, ale ty masz 24 lata... Czego w zasadzie oczekujesz od swojego ojca? Nie uczysz sie, nie pracujesz, masakra jakas :(

Gość gość
Zawsze będzie miała wsparcie. A w ostateczności tato zatrudni ją u siebie.

Gość gość
Ciekawe czy Anita wie, ze jest umyslowo niedorozwinieta? Jak myslicie, czy ktos to kiedys formalnie stwierdzil? Wiemy, ze ukonczyla zawodowke, chociaz w jej mniemaniu to szkola srednia, jak wynikalo z poprzedniego tematu :D Ale czy ma jakies zaswiadczenie albo chociaz czy jej matka/ojciec zdaja sobie sprawe z faktu, ze ona jest niepelnosprawna intelektualnie? Jak obstawiacie?

Gość gość
Nie wiem.Najgorsze jest to,że ona nie zdaje sobie z tego sprawy:O

Gość gość
Też się nad tym zastanawialam. Jednak zauważ ze oni wszyscy żyją w takim świecie absurdu. Moim zdaniem jedyne osoby które się w tym polapaly to Anity macocha i jej ojciec. Bo oni żyją normalnie i widza ze Anita=problemy.

Gość gość
Wiem, ze Anita zyje w takim srodowisku, ale i tam zdarzaja sie ludzie inteligentni. Mi konkretnie chodzi o osobe Anity, bo jak ktos slusznie zauwazyl ona moze miec FAS albo jakas inna ulomnosc intelektualna. Normalna to ta dziewczyna na pewno nie jest :(

Gość gość
A może mnie ktoś oświecić dlaczego ona nadstawia doopy każdemu jak leci?

Gość gość
Nie oceniajcie jej aż tak surowo. Wychowała się w takim, a nie innym miejscu i zwyczajnie nie zna wzorca normalnej rodziny. W jej podświadomości tkwi inny obrazek - tam normą jest kobieta zadającą się z menelami i brak ojca. I teraz, choć bardzo chce od tego uciec i tak ładuje się w to od nowa. Ten teren po prostu zna... W przypadkowym seksie szuka pewnie chwili czułości i akceptacji. Pewnie mamusia nawet przytulic ani pogadać z nią nie potrafiła. Anita musi mieć ogromny deficyt miłości i każdy jej skrawek łyka zachłannie. Sama sobie pewnie nawet z tego nie zdaje sprawy. Smutne, że te dobre uczucia mylą jej się z seksem w krzakach czy dyskotekowej ubikacji...

Gość gość
No tak, to fakt, ale zwroc uwage, ze ona nie rozumie (nie pojmuje) tego, co sie do niej mowi. Nie umie myslec logicznie, wyciagac wnioskow, uczyc sie na bledach, analizowac. Sorry, ale pomijajac juz brak zaradnosci wynikajacy z wychowania, Anita jest po prostu PRZYTEPAWA. Przepraszam, ale nazywam rzeczy po imieniu. Jest bardzo malo inteligentna, mysle, ze moze nawet uposledzona umyslowo w stopniu lekkim. Moge sie oczywiscie mylic.

Gość gość
Jej wszystko trzeba dokladnie wytlumaczyc 'jak krowie na rowie', bo inaczej nie zalapie. To nie jest normalne, zeby 24 letnia kobieta nie rozumiala kiedy mowi sie do niej bezposrednio prostym, polskim jezykiem. Chyba, ze wlasnie jest intelektualnie uposledzona.

Gość gość
Ktos tu pisal o FAS. A on tak sie właśnie uzewnętrznia.

Gość gość
Przydałby się chyba terapeuta. Bo my nawet nie wiemy jak do Anity mówić (pisać), by trafiło do niej.

Gość gość
Chyba egzorcysta, żeby z niej wypędził tego k********a xD

hjejdziewczyny bylam wczoraj u tatay ledwo dojechalam bo zaczelo padac jak mialam jeszcze jakies 2 km ale dalm rade

Gość gość
No i? Powiedziałaś mu? Jak zareagował? Pisz!

najpeirw tata yl w szoku nie wiedizla chyba co ma poweidziec i nic nie mowil przez chwile a ptoem pwoeidzial ze bardzo sie ciesyz z ebedzie dziakdiem i ze mi pomoze bo wie z epotrzbuje jego pomocy w tje sytuacji powiedizla z e msuze sie do niego przeproeadzic z enie pozowli zebym dlaj mieszkaja z nagle i sie kontaktowala z omoim bylym poweidizal ze spodziewal sie tego e ja sie z nim, spotykam odiwollz mie do domu pwoedizal z emusi porozmwiac ze sowja zona musza n pspoojie to wszysko przemyslec

Gość gość
Ale poinformowalas ojca, ze Twoj ex jest ojcem? Spotykac sie, a uprawiac sex to co innego :D Tata Ci poradzil, zebys powiedziala bylemu czy nie?

o sie domyslail sam sie zapytal czy to on jest ojcem ja juz nie chcialm krecic i pwoeidzialm ze tak powiedizla mi zebym narazie nic mu nie mowila bo to nie ma sensu i w ogle xzbeym nikumu ni mowila narazie

Gość gość
A opowiedzialas tacie jak wygladala ta sytuacja, kiedy doszlo do zaplodnienia? Tzn., ze byly Cie wykorzystal?

Gość gość
Anita, jakby Angela sie pytala, dlaczego sie wyprowadzasz, to powiedz jej, ze rzucilas prace przy meblach, bo juz nie moglas tam wytrzymac i nie bedzie Cie teraz stac na placenie czynszu. W zwiazku z tym zamieszkasz na razie u ojca. Bedziesz miala 2 wytlumaczenia w jednym - odnosnie pracy i wyprowadzki.

Gość gość
No i w sumie odnosnie imprezowania tez, bo oni wiedza pewnie, ze Twoj ojciec krzywo na to patrzy i nie beda niczego podejrzewac. Moze wtedy dadza Ci spokoj, ktory teraz jest Ci bardzo potrzebny.

tka jej powiem w razic zego narazie czkem aco tata powie mowil ze zadzwoni do mne dzisiaj ale narazie nie dzowni

Gość gość
Anita jestes?

Gość gość
Anita świetnie zrobiłaś ze powiedzialas tacie! Naprawde to super decyzja. I brawa za odwage. Jestem z ciebie dumna. Jak chcesz to potrafisZ