Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madalena121

Cześć kobietki :)

Polecane posty

Chciałam was zapytać o testy ciążowe typu pepino, ten paskowy :) czy wyszedl wam kiedyś dziwny wynik typu kreska w miejscu nie tym gdzie powinna być ? :)

No i jak to było u was z objawami ciąży :) Bo u mnie wygląda to nastepujaco :) Przypuszczalam ze okres dostane 25 maja, ale go nie ma do dziś :) tyle ze okres mam nieregularny po odstawieniu tabletek anty- dokladnie w grudniu odstawilam. Od tamtej pory sie nie zabezpieczam. Od paru dni mam tak jakby mdłości, nie moge jakos kawy pic bo mnie mdli. Pojawił sie bialy śluz. Co o tym myślicie ?

Gość gość
A ja miałam dostać okres 21.05 i nie dostalam, jutro wyniki bety. Nie wiem co moze oznaczac bialy sluz ale wiem ze jakby byl brazowy to byc moze znak ze doszlo do zagniezdzenia plemniczka:)) Poczekaj jeszcze tak jak ja parę dni i pojdz na bete, to wszystko wyjasni.Jak to mi powiedziala dzisiaj pielegniarka..bedzie czarno na białym. Powodzenia!

O dziękuje za odpowiedź :) no ciekawe co wyjdzie. W sumie to cieszyłabym sie :D Wczesniej okres mialam wywolywany luteina