Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kaczki na taczki.... WYBORY WYBORY

Polecane posty

Gość gość
Szczerze mówiąc nie wiem po co i do czego, to opowiadasz otulona...

Gość gość
_iftar_ dziś Już wiadomo czemu nie ma kasy na emerytury smiech.gifSalam Al-Kutzxgość dziś Nie ma? Zaprzestano wypłat?xxNo właśnie iftar... Zaprzestano wypłat emerytur?

Gość gość
Niby z jakiego powodu?

Gość gość
Ale dodam czego ty nie dodałaś...xFundusz podkreślił jednak, że wspomniana ustawa, wraz z wcześniejszą, nakładającą na banki obowiązek rekompensowania klientom spreadów oraz jednostronnych korekt w umowach, poważnie dotknęła sektor bankowy.x"I bez tego deficytowy sektor bankowy zanotował straty równające się około 2,5 proc. PKB. To oczywiście poważnie ogranicza zdolność kredytową banków, a więc jest niekorzystne dla wzrostu" – ocenił Suranyi.xCzęść banków musiała ograniczyć działalność. Węgierska filia Raiffeisena zanotowała za 2014 r. deficyt wysokości 115 mld forintów (1,5 mld zł), przede wszystkim na skutek przewalutowania kredytów. Zmusiło ją to do zamknięcia niemal połowy okienek oraz redukcji personelu. Inny bank, OTP, zanotował deficyt wysokości 102 mld forintów (1,4 mld zł).

Gość gość
Niezależnie od tego uważam, że sa rzeczy które powinni pozostać pod nadzorem i opieką panstwa. Np taki PIW czy np zabytki socrealizmu w Nowej Hucie. Własnie zlikwidowano i zniszczono ostatnią księgarnię oryginalnie wyposażoną w latach pięćdziesiątych czy na początku lat sześćdziesiątych.A wnętrze zniszczono.

Gość gość
_iftar_ dziś Nigdy nie ma róży bez ognia. Ale generalnie mu się udało. I o to chodzi.xxGeneralnie to banki sobie to później odbiją na klientach.

Gość gość
Ty poniesiesz koszty mojego kredytu.xxWiem. Własnie o tym napisałem. Bo na pewno żaden z banków do tego nie dołoży.

Gość gość
Kopacz broni banki to i Shatyn broni banki :-):-):-) Jakby inaczej ha ha ha

Gość gość
gość dziś Kopacz broni banki to i Shatyn broni banki usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif Jakby inaczej ha ha haxxA ten znowu ze swoimi "faktami" z omamu...:O

Gość gość
Szmatławiec rydzykowy...x16 lipca w Sejmie Rzeczpospolitej Polskiej odbędzie się konferencja naukowa pt.: „Zrównoważony rozwój i zmiany klimatyczne w świetle Encykliki Ojca Świętego Franciszka Laudato Si”.xKonferencja rozpocznie się o godzinie 10:30 w Sali Kolumnowej Sejmu. Otwarcia dokonają prof. dr hab. Jan Szyszko, były minister środowiska i o. dr Tadeusz Rydzyk CSsR, Rektor-Założyciel Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu.xx:D:D:D

Gość gość
Śmieszne :)

Gość gość
Smieszna to jest Kopacz , Mucha i cala ta ferajna.PO ośmiu latach obudzili się i chcą rozmawiać z ludzmi.Ha ha ha Teraz to niech gadają z Shatynem Tylko on bidulek chce ich słuchać . Mimo że przeszedł do "opozycji " Nowoczesanej po :-):-):-)

Gość gość
A ten znowu ze swoimi "faktami" z omamu...:O:D))

Gość gość
Takie same "omamy"mialem gdy pisalem ci durniu ze Andrzej Duda będzie prezydentem :-):-):-)

Gość gość
Nadchodzą zmiany.

Gość gość
Gość 23:35 Mam podobne omamy do Twoich.

Gość gość
Gość 23:35 Mam podobne omamy do Twoich.

Gość gość
Tlumaczylem durniowi co warte jest jego PO i ten ich prezydent ten duren caly czas pisal mi omamy i omamy :-) Teraz ma omamy :-):-):-)

Gość gość
huj

Gość gość
Shatyn wczoraj Szczerze mówiąc nie wiem po co i do czego, to opowiadasz otulona... x trzeba być niespełnym rozumu, żeby takie rzeczy o sobie pisać na publicznym forum będzie tak jak z tymi danymi osobowymi, co to niby wyciekły i ktoś je wykorzystał

Gość otulona_snem
Shatyn wczoraj Szczerze mówiąc nie wiem po co i do czego, to opowiadasz otulona... p to pomysl,moze kiedys rozwiazanie cie samo znajdzie

Gość gość
Otulona znowu wypisywała pod wpływem? Matko, jakie to żenujące. Wstydź się kobieto.

Gość gość
Edek stara pierdoło.

Gość gość
Otulona, kończyłaś studia na UW? Pracowałaś w UM, a mieszkałaś w Białymstoku?

Gość gość
To dlaczego swojemu Panu w Niemczech powiedziałaś, że Jesteś z Warszawy? No sorry, czytam to forum od kilku lat, ale to jak się ośmieszyłaś ostatnim wpisami, zapamiętam na długo. Weź nie wracaj tutaj, zostań tam na garnuszku.

Gość gość
w*********j shatyn

Gość gość
"Otulona, kończyłaś studia na UW? Pracowałaś w UM, a mieszkałaś w Białymstoku? " x Ch/uj ci do tego. :classic_cool: 🖐️ ))

Gość gość
Dała Otulona popis, nie ma co. Szok. Jak trzeba być przygłupem, żeby wypisywać takie bzdury na publicznym forum. Absolwentka UW, urzędnik w UM, sprzątasz kibli w DE. I jeszcze jaka dumna, że ją jakiś dziad docenił za sprzątanie podwójna stawką. Naprawdę Jesteś taka prymitywna? Poczułaś się dowartościowana tym, że Ci zapłacono więcej za sprzątanie? A... i róże na stole.... ha ha ha No ja nie mogę, dawno mnie nic trak na tym forum nie rozbawiło.

Gość gość
Otulona,dlaczego Ty kobieto,dalej piszesz z tym d/u/r/n/i/em???