Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

olxia_

M贸j dietownik czyli walka z kilogramami.

Polecane posty

Go艣膰 rysia37
Tofinka...tez si臋 wycofalam bo jako艣 mi by艂o ''niesfojo''...ale ja to zwalilam na sfoj膮 depreche i sinusoide nastrojow膮..,ale niepowiem czytam dziewczyny :). Ciesz臋 si臋 ze si臋 odezwalas Tofinko

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rysia37
...sWoj膮..oczywi艣cie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysia37
Ostatnio moje 膰wiczenia i liczenia kcal totalnie podupad艂y,tzn kontroluje na oko...Mam troch臋 problem贸w, zyciowych wybor贸w itd itp i chyba jako艣 zamknelam si臋 zn贸w w swojej skorupie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olgag
Prawie 33 mam nadzieje w to co piszesz . Wy dziewczyny wracajcie do Nas ja wszystkie czytam a ze nie pisze bezpo艣rednio to nie znaczy ze kogo艣 pomijam. Mi si臋 tak dobrze spa艂o a tu budzik dzwoni musze i艣膰 na przygotowanie przed jutrzejszym zaj臋ciami .Teraz wypije kaw臋 na sniadanie zrobi臋 sobie owsianke z malinami a obiad nie mam pojecia nie moja dzia艂ka bo m膮偶 b臋dzie robi艂. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie33
Dzie艅 dobry:) Tofinka i Rysia czasami nie da si臋 na forum odpowiada膰 osobowo i pisze si臋 og贸lnie, ale ja z mojej strony postaram si臋 pisa膰 osobowa. Olgag g艂owa do g贸ry, takie dzieci ju偶 nie s膮 ma艂e, ja mam c贸rk臋 7 letnia i to ju偶 jest u艂o偶ona pannica. Najgorzej wygl膮da praca z 3-4 latkami, hardcore, i wtedy wygl膮da艂am jak szpilka;) Na czym dok艂adnie b臋dzie polega艂a twoja praca? Grubcia jak tam dzi艣 偶o艂膮dek? Myszka, Kluseczka, Karmelizowana co robicie na obiad?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olgag
Prawie33 masz racj臋 .Po za tym moja grupa to 7 -dzieci wiec niezbyt liczna a i zaj臋cia b臋d膮 po 2,5 godziny tylko .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie33
A te kt贸re pomin臋艂am gor膮co pozdrawiam:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kluseczka1984
Cze艣膰 dziewczyny prawie33 ja b臋d臋 dzisiaj robic galaretk臋 z kurczaka:-) dziewczyny nie pomijam was tylko og贸lnikowo pisze ale sciskam was bardzo mocno i pozdrawiam:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czesc moje drogie kolezanki:)ko艅cze pi膰 kawke.Rysia mo偶e powiesz jakie masz problemy z ch臋ci膮 Ci co艣 doradz臋 i pomog臋.Nied艂ugo id臋 c贸rci zrobi膰 sniadanie wi臋c sama tez zjem jedn膮 kanapk臋 a pozniej bior臋 si臋 za sprz膮tanie.Na obiad mam nugetsy.Ja nie pracuj臋 bo siedz臋 z c贸rka w domu i jak mysl臋 teraz o pracy to stwierzdi艂am ze chyba nic nie potrafie :(.Przez te 2 tyg jak nie zaglada艂am kupi艂am sporo rzeczy ogrodowych w super cenach,warto poczekac jak sezon si臋 konczy bo du偶e przeceny robia np hu艣tawka ogrodowa kosztowa艂a 600z艂 a ja kupi艂am j膮 za 270z艂 z grubymi poduchami,jest super:)do tego dokupi艂am duzy st贸l szklany za 210 i krzes艂a ratanowe i pawilon ogrodowy:)Rysia w ten sposob zrobi艂am taka oaz臋 dla siebie.Czekam jeszcze na grlla i na samoch贸d na akumulator dla dziecka ,nowy kosztuje 600zl a ja wylicytowalam go juz za 220zl:)no i koniec zakup贸w bo juz kasy brak hihi.Tofinka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
DZiekuje za mi艂e przywitanie od razu lepiej jestem nastawiona i na pewno od dzis zaczne cwiczyc i bede zapisywac wyniki:)Tofinka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszka66600
Ja to wczoraj mia艂am dzie艅 艣wira i w pracy i po pracy, obiad zjad艂am dopiero o 18 i to tortille na mie艣cie , ale mi by艂o niedobrze ca艂膮 noc... i dzi艣 dalej mi niedobrze :( Co na obiad to Wam nie napisze bo m膮偶 gotuje :P chyba 偶e mu si臋 nie b臋dzie chcia艂o, to zrobi臋 kotlety z kalafiora i niech si臋 m臋czy :D Teraz pomykam pracowa膰, bo wczoraj rozgrzeba艂am jeden projekt i wypada艂o by go dzi艣 domkn膮膰, co 偶eby nie wisia艂 do poniedzia艂ku. Mi艂ego dnia Wszystkim :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kluseczka1984
Ja popijam kawe i kanape zjem. Nie pracujcie kochane za du偶o bo dzisiaj piatek wiec prawie weekend;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grubasi艅ska
Hej Dziewczyny :) U mnie b贸l brzucha ju偶 poszed艂 w zapomnienie i walcz臋 ca艂y czas dalej.Wczoraj to mia艂am g艂od贸wk臋,偶e hej ale dzi艣 ju偶 wi臋cej zjem (oczywi艣cie zgodnie z diet膮). Za mn膮 艣niadanie czyli wafle ry偶owe sztuk 2 i ma艂y serek dla dzieci.Na obiad planuj臋 ry偶 z kurczakiem lub mieszank膮 chi艅sk膮 :) Olga-ja pracuj臋 p贸艂 偶ycia z trudn膮 m艂odzie偶膮 i osobami niepe艂nosprawnymi wi臋c rozumiem Twoje obawy ale wszystko b臋dzie super.Ja bym swojej pracy nie zamieni艂a na inn膮.Gratuluj臋 i trzymam kciuki za Ciebie! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Tofinko fajnie, 偶e wr贸ci艂a艣 :) Kluseczko ja si臋 dalej przygotowuje do egzaminu i dopiero od pa藕dziernika b臋d臋 szuka膰 pracy w zale偶no艣ci od wyniku egzaminu ;) dzisiaj mam na obiad duszonki bo rodzice b臋d膮 robi膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kluseczka1984
Karmelku wlasnie co to sa te duszonki?;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i ja w艂asnie mia艂am zapytac co to sa te duszonki?bo pewnie znam tylko pod inna nazwa?:)Tofinka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysia37
hej no dobra to sie troche pozwierzam,a raczej uleje 偶贸艂ci..Og贸lnie gdy w wieku 24 lat pochowa艂am rodzic贸w,zacze艂o si臋 sypa膰 moje zdrowie psychiczne.zosta艂am ca艂kiem sama w dodatku wog贸le niedoros艂a zyciowo.rodzice zostawili mi du偶y dom,sprawy s膮dowe,niewielk膮 firme...zy艂am z dnia nadzie艅,nieukrywam topi膮c smutki w alko...w miedzy czasie 2 nieudane zwi膮zki,lata samotnosci,depresja,napady paniki itd itp...i tak dotrwa艂am jakos do 37 wiosny zycia.Obecnie jestem w ok 2 letnim zwi膮zku,kt贸ry jest katastrof膮.chce to skonczyc ale nie wiem jak.on mieszka u mnie,(nie ma swojego mieszkania),marn膮 prace...i co mam go na ulice wyeksmitowa膰...Na dan膮 chwile ja tez jestem bezrobotna,boje sie samotnosci z perspektyw膮 na najnizsz膮 krajowa,mam rozbebrany remont,i za艂amane r臋ce z bezradnosci..oj zagmatwa艂o mi sie to wszystko no i przy okazji walka z kg :) no to tak w mega skr贸cie.. wiem dziewczyny,ze inni mog膮 miec gorzej,dziekuje Bogu ze jestem fizycznie zdrowa i staram sie doceniac w zyciu t膮 pe艂n膮 po艂owe szklanki...tylko ci膮gle sie w tym zyciu boj臋,mam ci膮g艂y strach w zo艂膮dku..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Oj Rysia nie masz lekko, ale i tak sobie nie藕le poradzi艂as. Duszonki to takie danie jednogarnkowe tj. kapust臋, ziemniaki, kie艂bas臋, boczek, marchewki wk艂ada si臋 warstwowo w takim 偶eliwnym garnku i piecze si臋 to nad ogniskiem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olgagd
Witajcie zaraz poczytam wszystko co dzisiaj pisa艂yscie.Pozna艂am 3 z moich uczni贸w super dzieci bardzo fajne ciekawe 艣wiata ca艂kiem inaczej zachowuj膮 si臋 ni偶 dzieci z Polski w tym samym wieku.Dzisiaj b臋dzie ryba ,ry偶 i broku艂y. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Ja to niestety takim pracoholikiem jestem co nie umie si臋 nudzi膰 w pracy... Wi臋c mi podrzucaj膮 d艂ubaniny wszelakie, bo mnie one w depresj臋 nie wp臋dzaj膮, tylko siadam i d艂ubi臋 :D 2 dni wyci臋te z 偶yciorysu, ale 艂adnie wysz艂o :D rysia37 -->> wsp贸艂czuj臋 sytuacji, ale poradzi膰 nic nie mog臋 niestety. Jakiego wyboru nie dokonasz pewnie na pocz膮tku b臋dzie ci臋偶ko, ale poma艂u do przodu i musi by膰 lepiej, ja Ci 偶ycz臋 jak najlepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie33
Rysia wida膰 twarda baba z Ciebie.A Tw贸j aktualny gdzie wcze艣niej mieszka艂? Olgag nasze dzieci te偶 s膮 otwarte, ciekawe 艣wiata i u艂o偶one, wszystko kwestia wychowania.

Udost臋pnij ten post

zaraz do domku uciekam i ostrzegam 偶e mog臋 si臋 nie odzywa膰 przez weekend, ale czytam Was w wolnej chwili i wspieram duchowo :)

Udost臋pnij ten post

Rysiu bardzo Ci wsp贸艂czuj臋 ale silna z Ciebie kobietka.Ja mam bardzo podobn膮 sytuacj臋,du偶o by tu opisywa膰 naprawd臋.Wierz臋,偶e dasz rad臋 i wiem,偶e 艂atwo si臋 m贸wi ale nie marnuj sobie 偶ycia z paso偶ytem.Poszukaj pracy i rozwi艅 skrzyd艂a nawet na pocz膮tku za ma艂e pieni膮dze.To jednak Twoje w艂asne :).呕ycz臋 Ci z ca艂ego serducha wszystkiego co najlepsze. U mnie na obiad by艂 ry偶 z zio艂ami prowansalskimi i piersi膮 kurczaka.Na chwil臋 obecn膮 jakie艣 620 kalorii a na kolacj臋 planuj臋 wafle ry偶owe bo kupi艂am w Biedronie takie fajne ma艂e opakowania,gdzie s膮 wafle wyliczone na 100 lub 200 kalorii opakowanie.Fajna sprawa :D Karmelku to ju偶 kojarz臋 te duszonki,kiedy艣 by艂am u znajomej i jej Te艣ciowa co艣 takiego robi艂a na ognisku.Jakie to by艂o pyszne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawie 33 nasze mo偶e i s膮 Ty jako wieloletni pedagog mia艂a艣 kontakt z r贸偶nymi dzie膰mi ale ja takich znam ma艂o jedno przez drugie wrzeszczy i tak nie wiadomo o co chodzi .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olgagd
Rysia dobrze 偶e Ty masz dach nad g艂ow膮 i nie musisz si臋 martwi膰 o to ,tylko jak膮艣 robot臋 znale藕膰 i nie ma co m臋czy膰 si臋 z cz艂owiekiem z kt贸rym nie jest Ci po drodze .Tak sobie poradzi艂a艣 my艣l臋 偶e ca艂kiem nie藕le bo 24 lat to bardzo m艂ody wiek i zosta艂a艣 sama z tym wszystkim o czym napisa艂a艣 ,dasz rad臋 z wszystkim jeste艣 na pewno siln膮 kobiet膮 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysia37
dzieki dziewczyny kochane jestescie.. by艂am dzis 2 godz na rowerze,wychodowa艂am troche tych endorfin :) i mi lepiej :) prawie33-mieszka艂 w kawalerce z koleg膮...juz to mi powinno dac do my艣lenia..no ale c贸z,b艂臋du i 艣lepoty nie cofne.moge byc tylko madrzejsza na przysz艂o艣膰:) Grubcia-ja kupuje takie okr膮g艂e wafle kukurydziane,one s膮 duzo cie艅sze od tradycyjnych ry偶owych,i 1 wafel ma tylko 19 kcal,no i mniej w臋glowodan贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysia37
dziewczyny czy moze mi kt贸ras napisac jak tu pod wypowiedziami wklejac np link do zdi臋cia?..nie chodzi mi o pokazywanie si臋 na wzajem,tylko np jaki艣 nowy produkt light ;),albo potrawe..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Rysia mo偶esz zamie艣ci膰 na fotosik.pl i wrzucasz tu linka bezpo艣rednio :) dzisiaj dietetycznie nie by艂o bo zjad艂am duszonki spora porcj臋 i wypi艂am piwko :p na dzi艣 mam do艣膰 :)

Udost臋pnij ten post