Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

olxia_

M贸j dietownik czyli walka z kilogramami.

Polecane posty

Go艣膰 Karmelizowanaa
Grubsia motywuj koleg臋 i za jaki艣 czas wsp贸lnie id藕cie na kurs ta艅ca ;) Rysia my艣l臋, 偶e on pr贸buje w Tobie wzbudzi膰 wyrzuty sumienia, ale skoro by艂a艣 przekonana co do swojej decyzji to w niej trwaj i nie daj si臋 :) Ja mam na jutro papryki czerwone nadziewane ry偶em i warzywami, zapieczone pod mozzarell膮 :) Jestem taka g艂odna, 偶e uciekam spa膰 :D Dobranoc :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Hej.Rysia nie daj si臋 sprowokowa膰 nie odpowiadaj mu nawet gdyby艣 kogo艣 pozna艂a to jeste艣 fair wobec niego bo powiedzia艂a艣 mu ze koniec . Grubciu fajnie 偶e taki kolega sie pojawi艂 bo super miec kogos takiego z kim mozna pogada膰 . Powiem Wam 偶e pasztet wyszed艂 ca艂kiem niez艂y wczoraj jeszcze skusilam si臋 na plaster zjad艂am go na wasie z pomidorem ale m贸j m膮偶 sam wcina艂 i mu smakowa艂o, 膰wicze艅 w domu nie robi艂am ale byli艣my wszyscy na szkolnym placu zabaw gdzie jest taki ma艂pi gaj mo偶na nie藕le si臋 umeczyc wiec sie a jak tam doszli艣my a idzie si臋 pod mega g贸r臋 to zacz臋艂o la膰 no ale by艂o ciep艂o to szalelismy, zreszt膮 niech si臋 dzieci przyzwyczaja bo tutaj nie ma zmi艂uj czy pada czy nie na przerwy musz膮 wyj艣膰a najlepsze jak z basenu zima wracaj膮 to dziewczynki sople maja na w艂osach bo tutaj w艂os贸w nie susz膮 -dobrze ze mam ch艂opak贸w i maja kr贸tkie w艂osy.Dzisiaj chyba sobie zup臋 kalafiorowa a na 艣niadanie owsianke z cynamonem. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Witajcie :) Rysiu to co on teraz m贸wi puszczaj mimo uszu.teraz pewnie b臋dzie r贸偶ne bajki wymy艣la艂 ale to ju偶 nie jego sprawa i nic mu do tego co robisz i z kim si臋 spotykasz.M贸j m膮偶 tez teraz plotki rozsiewa i jakie艣 g艂upie domys艂y ale ma to w nosie g艂臋boko bo to taka taktyka.Nie wybaczy艂am mu jak go kochanka pogoni艂a to teraz mam mu si臋 t艂umaczy膰 z ka偶dego kroku?O na pewno nie!Ja go ignoruj臋 ca艂kowicie,nie odpisuj臋,nie oddzwaniam,nie rozmawiam.Nic.To najlepsza metoda :) U mnie waga spada i jak ruszy艂a w ko艅cu to od wczoraj spad艂o 0,8 kg :D.Za mn膮 艣niadanie czyli serek wiejski a na drugie 艣niadanie mam paczk臋 wafli ry偶owych.Super,偶e teraz s膮 te偶 takie ma艂e opakowania bo du偶e mam w domu a ma艂e mo偶na zabra膰 wsz臋dzie.Do pracy,na wyj艣cie gdzie艣,na grilla.Fajna sprawa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysia37
hej :) spoko znam te wszystkie zagrywki i nie dam sie sprowokowa膰.poza tym ja nikogo nawet na oku nie mam,nie m贸wi膮c o poznaniu.zreszt膮 jaki jest taki jest ale pod wzgl臋dem wiernosci jestem GO pewna i nie umia艂a bym zdradzi膰.Grubcia zazdroszcze Ci nowopoznanego pana...ach fajne s膮 te pocz膮tki :) 艣niadanko-wiejski z dzemem i waflem obiad-pulpety z indyka w sosie pieczarkowym i sa艂ata a potem sie zobaczy :)) sport chyba dzi艣 odpuszcze bo zakwasy bol膮 :( mi艂ego dzionka kochane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kluseczka1984
Cze艣膰 dziewczyny u mnie bol niesamowity masakra normalnie zoladek przestal bolec ale plecy strasznie chyba pojde do lekarza moze mnie przeciag zawial:-( gratuluje spadkow wagi ja sie zwaze w piatek:-) dziewczyny nie odpuszczajcie chlopom niech sie pom臋cz膮 za swoje winy;-) mialam na 艣niadanie ciemna z wedlina pozniej mam salatke (sama robilam) a p贸藕niej to nie wiem:-(

Udost臋pnij ten post

Kluseczko wsp贸艂czuj臋.Ja mia艂am dok艂adnie te same objawy hmm.Najpierw 偶o艂膮dek a p贸藕niej b贸l plec贸w,mostka jakby w艂a艣nie pocz膮tki przezi臋bienia.Pobra艂am kilka dni leki przeciwb贸lowe i jest lepiej ale jeszcze troch臋 w okolicach 艂opatki boli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kluseczka1984
Grubsia to mnie te偶 tak w mostku boli:-( a siedzialas ty tez moze na jakims przeciagu? Bo sxukam przyczyny bolu:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
To od tego odchudzania, z g艂odu na si臋 偶o艂膮dki do kr臋gos艂upa przyczepi艂y haha :) Ja dzisiaj zjad艂am ciemn膮 bu艂k臋 z d偶emem i pij臋 zielon膮 herbatk臋, a na obiad mam papryki faszerowane ry偶em, cebulk膮, pieczarkami i dam na wierzch troszk臋 mozzarelli :) Na kolacj臋 b臋d膮 warzywa na patelni臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Nam* :) Ajjj nie lubi臋 pisa膰 z telefonu !!

Udost臋pnij ten post

Kluseczko-u mnie ostatnio by艂o zimno a w nocy by艂 mocny wiatr a u mnie okna pootwierane i spa艂am z g艂ow膮 przy tym oknie.Nad ranem by艂am ju偶 taka po艂amana,wi臋c my艣l臋 o przewianiu. Karmelku ale mi narobi艂a艣 ochoty na papryki faszerowane mmm pycha :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Grubsia moi rodzice byli niedaleko nas i po drodze postanowili do nas wpa艣膰 i przeje偶d偶aj膮c kupili na straganie papryki po 2,50 za kg i pomidory po 1,50 :) Nakupowali tego du偶o i dzisiaj babcia robi przetwory na zim臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kluseczka1984
To grubsia mamy odpowiedz:-( to tanio kupili papryk臋 karmelku bo u mnie po 5 zl jest:-( ale te偶 bym zjad艂a moze cukinie faszerowana zrobie sobie:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
No w艂a艣nie strasznie tanio bo u mnie w Kauflandzie jest po 7 z艂 to na bazarku b臋dzie pewnie po 5-6 z艂, a oni przeje偶d偶ali akurat przez ma艂膮 mie艣cink臋 i kupili na straganie w bardzo dobrej cenie :) Dla pocieszenie powiem Wam, 偶e mnie za to boli szyja bo jak si臋 ucz臋 to siedz臋 ci膮gle w jednej pozycji i teraz mam ci臋偶ko nawet szyj膮 rusza膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Papryki robi膮 si臋 w piekarniku, a przy okazji zrobi艂am sobie jajeczne muffinki na kolacj臋 :p rozmiesza艂am jajko z cebul膮, pieczarkami i oliwkami i powlewa艂am do foremek na muffinki ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka89_XXL
Hej hej dziewczyny Nie艣mia艂o do was pisz臋, bo stwierdzi艂am, 偶e znowu spr贸buje si臋 odchudza膰, chocia偶 boje si臋, 偶e na kilku dniach si臋 sko艅czy jak zawsze. Dzisiaj jestem 3 dzie艅 na diecie chocia偶 i w tamtym tygodniu dietowa艂am troch臋 poza weekendem. W poniedzia艂ek si臋 zwa偶臋 31, albo 1 wrze艣nia. W tamtym tyg by艂o oko艂o 75,4kg. Mam nadziej臋, 偶e mi co艣 spadnie do nastepnego wa偶enia. W pn zjad艂am 1400 kcal wczoraj 1600kcal plus 30 min rowerku, dzisiaj jak narazie oko艂o 1200kcal i pewnie co艣 jeszcze zjem plus 50 min rowerkiem. A Wy jak tam? Patrz臋 s膮 nowe dziewczyny. A jak reszta? Pewnie pochud艂y艣cie i laski si臋 z was porobi艂y.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Agnieszka ja dalej walcz臋 i przede mn膮 jeszcze 10 kg, a najlepiej to 13 :) Teraz mia艂am zast贸j, a raczej stabilizacj臋 na swoje w艂asne 偶yczenie bo jad艂am ok 1500-1600 kcal i waga raczej sta艂a, ale od wczoraj wr贸ci艂am na w艂a艣ciwe tory i jem do 1300 kcal ;) W艂a艣nie robi臋 muffinki bananowe z kakao w wersji dietetycznej i ciekawe jak mi wyjd膮 bo w pieczeniu jestem raczej kiepska :D Tym bardziej, 偶e to moja radosna tw贸rczo艣膰 odchudzaj膮cej si臋 kobiety w pierwszym dniu @ hahha :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysia37
Cze膮c Agnieszko89 :) nie czyta艂am twojego w膮tku wcze艣niej...jak膮 przerwe mia艂a艣 w odchudzaniu?ile Ci臋 tu nie by艂o?

Udost臋pnij ten post

rysia37 ja tu si臋 raczej pojawiam i zaraz znikam, bo co艣 mi nie idzie odchudzanie, ale pr贸buj臋. Mam nadziej臋, 偶e teraz naprawd臋 wezm臋 si臋 za diet臋, bo jako艣 czuje du偶膮 potrzeb臋, 偶eby schudn膮膰 i jak narazie mam motywacj臋. Swoj膮 przygod臋 z odchudzaniem i forum zacz臋艂am w tamtym roku tak naprawd臋 na innym w膮tku i na pocz膮tku wa偶y艂am ko艂o 81kg. Jakby nie by艂o to jakie艣 5-6kg mniej od mojej aktualnej wagi. Mo偶e to niewiele je艣li chodzi o to ile kg mi spad艂o, ale najwa偶niejsze, 偶e mniejwi臋cej utrzyma艂am wag臋 po tym jak mi spad艂o, bo zawsze mia艂am z tym ogromny problem. Szybko chud艂am i r贸wnie szybko ty艂am. Fakt, 偶e nie wr贸ci艂am do poprzedniej wagi jest dla mnie ogromnym sukcesem. Mam nadziej臋, 偶e teraz znajd臋 w sobie tyle si艂y jak wcze艣niej, 偶eby schudna膰 kolejne 5-6kg przynajmniej na pocz膮tku. Jak prze艣ledzi艂am wasze w膮tki to jecie du偶o mniej kalorii ni偶 ja. Ja sobie postanowi艂am, 偶e b臋d臋 je艣膰 tak do oko艂o 1500kcal. Jak jem mniej to chodz臋 strasznie g艂odna i nie wytrzymuje na diecie. Na diecie 1500-1700kcal schud艂am te 5-6kg. Mo偶e nie za szybko, ale na sta艂e tak偶e tego b臋d臋 si臋 trzyma膰 i tym razem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Agniesia kr臋c臋 si臋 teraz w okolicach 81 kg :P Nast臋pne wa偶enie za co najmniej 2 tygodnie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawie33
Witam was kochane;) R贸wnie偶 Ciebie Agnieszko. Nogi mi w dup臋 w艂a偶膮. Wczoraj z mam膮 robi艂y艣my sos s艂odko kwa艣ny w s艂oiki a dzi艣sok z czarnego bzu, lata艂y艣my po krzakach jak g艂upie, 6 wiader narwa艂y艣my... jeszcze u mamy dzia艂k臋 skosi艂am i wr贸ci艂am do siebie, bo musz臋 chwil臋 jeszcze dzi艣 popracowac. Jak mi nogi pozwol膮 to wskocz臋 na orbiego na wiecz贸r. Rysia kibicuj臋 ci, a wy dziewczyny najlepiej na noc smarujcie bol膮ce miejsca czym艣 rozgrzewaj膮cym, mi zawsze pomaga. Na obiad by艂 pstr膮g z mase艂kiem czosnkowym z piekarnika.;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olgagd
Hej m贸j dzie艅 z jedzeniem na dzisiaj si臋 zako艅czy艂 .Owsianka,miseczka zupy kalafiorowej. Jab艂ko i nektarynka. Znowu pije malo wody musze zacz膮膰 pi膰 .Agnieszka witaj z powrotem.

Udost臋pnij ten post

Karmelizowana to bardzo 艂adnie schud艂a艣 ko艂o 10 kg z tego co pami臋tam, gratuluje, te偶 tak chce:). Te偶 stwierdzi艂am, 偶e najlepiej by by艂o mi si臋 wa偶y膰 raz na 2 tygodnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Prawie33 mmm ale pyszny obiad mia艂a艣 ! A偶 mi 艣linka polecia艂a :) Ja przed chwilk膮 zjad艂am jeszcze 2 muffinki bananowe i na dzisiaj koniec jedzenia. Agniesia i tak 艂adnie schud艂a艣 i si臋 trzymasz i nie tyjesz, a to jeszcze wi臋kszy sukces ni偶 samo odchudzanie :)

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkie te dziewczyny, ktore mnie witaja:) Karmelizowana tez uwazam, ze utrzymanie wagi jest trudniejsze niz odchudzanie takze dla mnie to jest ogromny sukces, ze waga w miare sie utrzymuje. Z reszta motywuje mnie fakt, ze zaczynam po raz kolejny z waga niecale 76kg niz 81, zawsze to mniej do zrzucenia :) Dzisiaj zjadlam okolo 1400kcal, no moze troche wiecej i na dzis mam nadzieje,ze dosc.

Udost臋pnij ten post

Hej Kochane :) Ja padam po pracy a na obiad mia艂am warzywa na patelni臋 i jajko sadzone.Zjad艂am jeszcze p贸藕niej kromk臋 ciemnego chleba z plastrem szynki(bez mas艂a). Agnieszka witaj i pisz tutaj,razem ra藕niej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kluseczka1984
Hej ja wr贸ci艂am w艂a艣nie z kijk贸w bo chodz臋 z mama plecy dalej bola:-( za chwile k膮piel:-) jak wr贸ci艂am to zjadlam pol makreli i 2 jab艂ka i kefir i przeczyscilo mnie:-) ale czas od czasu potrzeba:-) na jutro znow kanapka i salatka a pozniej chyba warzywa na patelnie sobie zrobi臋:-) pije winko wytrawne teraz;-) na trawienie:-) ps.Aga witam Cie ponownie wpadaj cz臋艣ciej popiszemy;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysia37
hej :) a wiecie co ,mi sie wydaje ze jednak 艂atwiej utrzyma膰 wage ni偶 chudn膮膰.teraz strasznie ci臋zko idzie to gubienie i na kazdym kroku pilnowa膰 sie trzeba,a najgorsze s膮 te momenty zastoju kt贸re odbieraj膮 motywacje.Oj gdybym ja ju偶 by艂a w wadze do celowej to bym ju偶 jej nie pu艣ci艂a z r膮k ;) gdybym tylko kilo czy dwa zobaczy艂a nadwy偶ki to od razu zaciska艂a bym pasa....wiem wiem 艂atwo m贸wi膰,ale cholera tyle lat walki,wyrzecze艅,艂ez..ze ju偶 mam do艣膰 tego wachad艂a, joj贸w itp.jak teraz mi si臋 uda (a wieeerze!) to o fina艂 b臋de dba膰 i celebrowa膰 :)) ajj pofilozofa艂am na dobranoc ;) po zatym wydaje mi sie (a przynajmniej u mnie tak jest) ze to ca艂e odchudzanie to walka nie tylko z wag膮 ale i ze wszyskimi swoimi s艂abo艣ciami zyciowymi,jak z tym nam si臋 uda to i ze wszystkim poradzimy sobie w zyciu... buziale

Udost臋pnij ten post