Trust_Me_Im_A_Chemist 0 Napisano Czerwiec 16, 2015 his To może przerzuć się na czerwoną herbatę? :) Zieloną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 His jak nie dajesz rady bez cukru to wypij jak kielicha albonz dwojga zlego kup sobie slodzik stewie albo ksylitol. Ja mam tak ze kawy nie wypije bez cukru. Z rana ok bo mozg potrzebyje cukrow prostych ale po poludniu czy pozniej uzywam slodzika. X Kurcze musze isc z mlodym do lekarza :/ Znowu chrypi w oskrzalach a kaszle rak ze czasem zwymiotuje X Lece na poranna kawusie i wymyslic cos na sniadanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZaczarowanaTruskawka Napisano Czerwiec 17, 2015 Cześć :) Witam nowe koleżanki. Czuję się fatalnie, od rana boli mnie głowa. Przeziębiłam się i znowu mam problem z zatokami :( Ćwiczę codziennie i trzymam zdrową dietę :) Mam nadzieję, że do końca tygodnia zrzucę jeszcze z 2 kg. Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarita 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 Hejka! Iza, w chwili obecnej przebywam w domu z chorym synkiem (od tygodnia mam opiekę na niego i jeszcze tydzień potrwa) a potem mam tydzień urlopu. Więc pomyślałam , że takie "wolne" fajnie będzie wykorzystać na małe odchudzanko ;) Nie mniej od 11 lat pracuję tak jak pisałam wcześniej , więc odbiło się to zapewne nie tylko na figurze , ale na zdrowiu tak ogólnie. Jak już mnie ta cukrzyca dopadnie to zapewne skończy się nocna praca, bo będę wymagała mega uregulowanego życia. Wczoraj za pomocą tabel kcal podliczyłam swój dzień na 2200 kcal ( Owsianka, sałata z mozarellą i pomidorem, mizeria na jogurcie+2 jajka sadzone, batonik,2 kawałki chleba żytniego z pomidorem i na koniec Warka radler- po uprzednim sprawdzeniu - ma ok 130 kcal w 500 ml - z tym że ja takie słabiutkie piwo raz na miesiąc jak nie rzadziej piję ;) ) Z aktywnością było gorzej bo 1h z groszami na orbitreku ( zmienne tempo i obciążenie dało 10 km i 1000 kcal spalonych ;) +niecałe 3 km w terenie ( zamiast wyjść wieczorem jak zawsze , obejrzałam z mężem film ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarita 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 Truskawko, współczuję choróbska. ja to zahartowana jestem, choć wiem doskonale z jakim bólem wiąże się zapalenie zatok. Mój mały teraz za to ospę przechodzi. Ja tu sobie piszę , a on podszedł do mnie i pokazał że pozaklejał plasterkami krostki na rękach :D Oznajmił że teraz już będzie czuł się dobrze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 Sarita fajnego masz malucha :-) ile ma? Ja ide dzis z siostrzencem do lekarza bo strasznie kaszle Twoje menu jest w miare ale jesli spalasz 1000kcal a dostarczasz 2200 tj za malo nie wiem jak to sie rozklada na btw. Organizm sam spala ok 1500kcal na miesnie oddychanie itd wiec wychodzi za duzy bilans energetyczny dlatego twoja waga stoi( mozesz rowniez zaczac tyc) Ja to ostatnio przerabialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trust_Me_Im_A_Chemist 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 Głupio mi trochę.. Ja tu taka młoda, dzieci nie mam.. :DD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 Trust ja tez dzieci nie mam Opiekuje sie siostrzencem bo moja siostra w UK pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
his infernal majesty 1 Napisano Czerwiec 17, 2015 Trust kupiłam dziś czerwoną herbatkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
his infernal majesty 1 Napisano Czerwiec 17, 2015 i z dzisiejszego dnia jestem zadowolona, herbaty nie słodziłam :) ale zjadłam 4 kostki gorzkiej czekolady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
his infernal majesty 1 Napisano Czerwiec 17, 2015 odczuwam w organizmie zmiany ale jeśli przy sobotnim ważeniu nie będzie żadnej zmiany to się załamię-zawsze tak mam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Czerwiec 18, 2015 His to nie wchodz na wage :-) X Jestem przeziembiona na maksa. Podlapalam od mlodego. Wczoraj poszalalam i zjadlam 3kanapki z pasztetem majonezem i ketchupem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarita 0 Napisano Czerwiec 18, 2015 no , dobry pasztet, nie jest zły ;) Ja wczoraj ledwo się pohamowałam od kupienia pysznego paszteciku w mięsnym ;) A tak na serio serio , nie mogę się wziąć w garść , żeby konkretnie i solidnie podietować. Nie ma dnia , żebym czegoś nie podjadła ( chodzi mi o rzeczy zakazane ). lipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Czerwiec 18, 2015 Moze zrob sobie dwa razy w tygodniu takie 2sniadania ze mozesz cos zjesc zakazanago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarita 0 Napisano Czerwiec 18, 2015 Zakupiłam dzisiaj preparat chrom+ananas+błonnik ( może ograniczy mój apetyt na czekoladę ;) ) Iza , śniadania u mnie niezmienne (owsianka z pierdołami ;) ) Tylko boję się co by nie przesadzić z błonnikiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Czerwiec 18, 2015 Zalecana porcja blonnika to ok 25g dziennie ale lepszy jest z warzyw kasz itd niz ten z tabletek no i trzeba uwazac zeby nie przesadzac Ja dzis w miare dieterycznie ale wody prawie zero Przez ta chorobe nic mi sie nie chce Teraz pieke piersioszke w piekarniku bedzie na kanapki X Za 5tyg jade na wakacje mam zamiar schudnac 4-6kg mam nadzieje,ze dam rade We wtorek jade do Uk na miesiac nie wiem czy juz o tym pisalam Tam zawsze dietke lepiej trzymam niz w pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Hej kobitki Jak narazie chorobsko nie ustepuje i czuje sie fatalnie :-/ Mlodemu juz przechodzi a mnie bierze. Niestety nie mam czasu chorowac trzeba brac sie za robote X Wczoraj juz bylo lepiej z dietka nie bylo juz kanapeczek z pasztecikiem Mam nadzieje ze dzis bedzie kolejny dietetyczny dzien Lece na poranna kawke Do pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarita 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 No właśnie warzyw jem dużo , co rano jam owsiankę-a to też bomba błonnikowa. Tyle , że ja nie liczyłam ile gram błonnika zjadam , ale wydaje mi się że sporo... Do UK jedziesz z Młodym? (le on ma lat?) Mój łobuziak kochany na koniec września skończy 4 latka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Do Uk jade sama. Moja siostra wraca w niedziele wiec mlody zostaje z mamusia. Twoj starszy to fajniejszy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZaczarowanaTruskawka Napisano Czerwiec 19, 2015 Cześć :) Pogoda jest fatalna, byłam rano biegać przed pracą. Gdy już wracałam do domu to złapał mnie deszcz. Izulek, dużo zdrowia :) Mogę wiedzieć po co jedziesz do UK? Jedziesz w odwiedziny, czy turystycznie? :) Sarita, fajnego masz łobuziaka. Mam nadzieję, że ja też kiedyś będę miała takie malutkie szczęście w domu :) Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Zaczarowana jade do pracy :-) Dzieki za zyczonka oby sie spelnily i chorobsko poszlo precz Zazdroszcze biegania ja niestety nie moge bo mam astme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarita 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Muszę przyznać , że młody jest wyjątkowo pocieszny ;) za to z córy to już buntowniczka się robi... No ale nikt nie mówił że będzie lekko ;) Marzy mi się jeszcze trzecie dzieciątko , ale to może za rok , bo czekają mnie do tego konkretne przygotowania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Sarita a ile ma cora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarita 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Kaśka ma 8 lat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 No to spora pannica :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
his infernal majesty 1 Napisano Czerwiec 21, 2015 hej laseczki :) ja dietkuję się od wtorku i wczoraj się ważyłam jest 57 czyli w 4 dni spadło 1,05kg :) kolejna waga po tygodniu czyli wtorek rano dieta gwarantuje od 3,05 do 7 kg spadku na tydzien ale ja nie przestrzegam jej restrykcyjnie więc jak bedzie 2 to cool :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
his infernal majesty 1 Napisano Czerwiec 22, 2015 kurczę ciężko tak bez słodyczy żyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Czerwiec 22, 2015 Hej kobietki Jak wam minal weekendzik? X U mnie w miare, wczoraj wiekszosc dnia spedzilam w aucie bo odbieralam siore z lotniska wiec zarcie bylo z macusia. Nie wiem jak waga i nie chce sprawdzac. Zwaze sie po powrocie z Uk. Jestem juz w polowie spakowana jeszcze tylko kilka rzeczy. No i jeszcze trening musze dzis zaliczyc Uciekam do pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikamagdalena Napisano Czerwiec 23, 2015 Izulka, pozdrawiam-cmok :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Czerwiec 23, 2015 Monia co u cb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach