Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia014

Poleci ktoś książkę !!! :)

Polecane posty

Gość WIEM CO MÓWIE WIEC ZAUFAJ
HEJ LUDZIE, MAM WAM COŚ DO POWIEDZENIA: BÓG KOCHA WAS TAK, JAK NIKT NIGDY NIE BĘDZIE WAS KOCHAŁ, JEGO MIŁOŚĆ TO NAJLEPSZE CO WAM SIĘ MOGŁO PRZYTRAFIĆ CHOĆ MOŻE NIENAWIDZICIE SWOJEGO ŻYCIA, ALE UWIERZCIE, TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z NIM, ON JEST DOSKONAŁY I JEGO MIŁOŚĆ TEŻ, JEŚLI JESTEŚ DALEKO OD JEZUSA, WRÓĆ, JESZCZE WSZYSTKO SIĘ DA POUKŁADAĆ, UWIERZ W CUD, ODDAJ WSZYSTKO BOGU !! JA GO DOŚWIADCZYŁAM OSOBIŚCIE, JEZUS CZEKA, ZAWSZE CIĘ KOCHAŁ, NIGDY NIE PRZESTAŁ, ROZUMIESZ? NIGDY !! JEGO MIŁOŚĆ DA RADĘ ZNISZCZYĆ CAŁY TWÓJ BÓL chciałam wam opowiedzieć coś co zmieniło moje życie; mimo że byłam dość wierząca i taka sobie średnio praktykująca odkryłam niedawno Jezusa zupełnie na nowo, to był przewrót który zmienił moje życie!!!!! jeśli wasza wiara jest żywa, autentyczna i nie chwilowa (WAŻNE) modlitwy zostaną wysłuchane i cuda wejdą do waszego życia z taką pewnością siebie jakby siedziały tam sobie wygodnie od zawsze. Może to nie będzie dokładnie to o co prosiłeś lecz będzie to najlepsza możliwa aktualnie dostępna dla Ciebie opcja a może i coś lepszego niż „zamawiałeś”. Bóg da Ci to czego nie da Ci nikt, nikt nigdy nie będzie kochał Cię tak bardzo jak on, nikt nie doda Ci tyle odwagi i siły, tyle radości i ciepła oraz zrozumienia. To nie jest ktoś odległy, on jest bardziej ludzki od ludzi a jego dobroć większa niż dobroć wszystkich ludzi którzy kiedykolwiek żyli na tej planecie razem wziętych. To się wydaje Ci teraz może pusta gadka, ale jest coś takiego jak wylanie Ducha Świętego (sprawdź też pod nazwą: chrzest w Duchu Świętym) i jest to mega przeżycie mistyczne i realne jednocześnie, używałam w życiu różnych rzeczy i uwierz mi- nic Ci nie da takiego powera, jest to odlot nie do opisania ludzkim językiem, wiem co mówię. Jeśli jesteś teraz daleko od Jezusa i masz wymówkę w stylu „ …no ale ja już zrobiłam tyle złych rzeczy i teraz to już w sumie tak głupio, nie ma sensu wracać…” to muszę cię rozczarować gdyż to gó**no a nie wymówka ja miałam podpisany własną krwią pakt z diabłem (we wczesnej młodości) a Bóg wybaczył mi to, przyjął z powrotem jak gdyby nigdy nic, tyle Ci powiem; spowiedź to potęga, weźcie to na serio, dzięki spowiedzi możecie dosłownie wykasować te wszystkie złe rzeczy w majestacie duchowego prawa które jest po drugiej stronie (po śmierci) brane ze 100% szacunkiem i uznaniem Wróć do Jezusa, on czeka

Gość zobacz to
Chcecie darmowe, wspaniałe mrożące krew w żyłach, szokujące, autentyczne (to dokumentalne) i wartościowe filmiki na youtube? Wpiszcie sobie Piotr glas, przede wszystkim polecam „demony seksu”, gwarantuję szok z potężnym przesłaniem !!!!

Gość gość
ja mogę ci polecić książkę Tajemnica domu Hleclów, mnie się ją czytało super. Jest bardzo dobrze napisana i mocno wciągająca.

Gość gość
ja z kolei jestem pod wielkim wrażeniem książki Znikasz i ją mogę ci polecić. Jest naprawdę świetna.

Gość Strigoica
Polecam Cmentarz dla zwierząt Stephena Kinga. Niby horror ale jest genialny.

Gość gość
"Ciemna strona miłości" M. Oleksa. A nadto K. Michalak, Olga Rudnicka- fajnie piszą.

Mogę Ci polecić rewelacyjną książkę "Czarna samica kruka" Dariusza Pawłowskiego, połączenie thrillera psychologiczne i horroru i niech gatunek Cię nie zrazi, bo książka jest na prawdę świetna. Wciąga i zarazem przenosi do innego świata, dzięki bardzo bogatym opisom akcji. Polecam!

Joanna Chmielewska - Wszystko czerwone, Wszyscy jesteśmy podejrzani... i wiele innych jej książek. Warto przeczytać!

Nie wiem czy lubisz literatura faktu, jednak chciałabym polecić Ci"Jak złapać rosyjskiego szpiega" Naveed Jamali. Wydaje mi się, że mogłaby Ci się spodobać, ciekawa fabuła, akcja, wydarzenia historyczne sprawiają, ze nie można się od niej oderwać.

Gość donnka
Mogę polecić książkę "Sprzedana" Sophie Hayes, literatura faktu powinna się spodobać, ostatnio widziałam w matrasie w promocji.

Gość gość
Przeczytaj Helen Rappaport - "Cztery siostry. Utracony świat ostatnich księżniczek z rodu Romanowów".

Gość cowartoczytac
ja z czystym sumieniem polecam "Farma" Tom Rob Smith. Książkę tą uważam za moje odkrycie roku :) opis znajdziecie na cowartoczytac.blogspot :)

Polecam Chmuradalię, Piaskową Górę i Ciemno, prawie noc - Joanny Bator. Dla mnie objawienie :)

Gość Alaaa74
ja mogę polecić Sagę Millenium Stiega Larssona. Kupiłam na www.rewolucja.co.uk mega szybka wysyłka i super kontakt.

Gość Lubię czytać
Zapraszam do zapoznania się z ofertą ebooków i audiobooków. Super ceny, najlepsze promocje. Praktyczne książki dla chcących się rozwijać. http://www.zlotemysli.pl/new,nalepszeeksiazki,1/

Gość gość
Polska to bardzo wysoko rozwinięty kraj wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI polska zajęła 35 miejsce na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i na 187 państw wziętych w rankingu

Gość gość
Ja właśnie skończyłam czytać aktorki portrety Łukasza Maciejewskiego i jestem nią zachwycona.

Gość gość Andre
Polecam trafiona przez piorona

Gość gość
Ja polecam sięgnąć po biografie, takie książki czyta się świetnie i zawsze można dowiedzieć się dużo ciekawych faktów z życia znanych i cenionych ludzi. Ja teraz czekam na książkę Marka Rybarczyka Elżbieta II o czym nie mówi królowa. Jestem jej bardzo ciekawa.

Gość gość
Mitch Albom / Zaklinacz czasu

Gość gość
Ugly love - jeśli chce się popłakać