Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurwica mnie weźmie z tymi facetami

Polecane posty

Gość gość
No nic ja wiem, o co ci chodzi doskonale

Gość gość
No, twój ród widocznie też. Co jako facet radzisz mi robić, ciekawa jestem, co powiesz?

Gość gość
jak zobaczy w ciagu dnia ze wiadomosc odczytalas a nie odpisalas to bedzie wiedzial ze wywolal w tobie emocje

Gość gość
facetowi po prostu nie zależy

Gość gość
mowi sie trudno

Gość gość
Ja widzę dziewczyny, że nie ma sensu jej dłużej tego tłumaczyć. Ona i tak wierzy, że coś z tego będzie.. Niech się przekona na własnych błędach..

Gość gość
Ale co tłumaczyć? przecież ja nie chcę się z nim spotykać, głupia nie jestem.

Gość gość
Jemu na tobie nie zależy i tyle

Gość gość
ujmę to w ten sposób: musiałby się naprawdę spiąć, żeby coś jeszcze wyciągnac z tej znajomości. Ale prawdopodobnie umrze to śmiercią naturalną - trudno :)

Gość gość
facet ma cie w powazaniu

Gość gość
baby to sa jednak naiwne

Gość gość
Matko Swieta :-O dziewczyno wez sie obudz. kuzwa no :-O jakby mu zalezalo to by napisal, ze "spotykamy sie o tej i o tej godzinie i tam i tam " a nie kur/wa, ze ma malo czasu i tylko na krotko i zadnych konkretow. czy ty jestes tepa czy co? niech spierd/ala. napisz, ze sorry ale musisz dluzej pracowac dzis i tle albo wymsl cos innego i daj spokoj ze mszczeniem sie itp olej ale z klasa. Nie potrafisz ?????

Gość gość
Napisalam mu już że i tak nie mogę i tyle. Wystarczy :)

Gość gość
Tak jak się spodziewałam... zgadnijcie co odpisał... aktualne, tylko nie na jakoś długo bo mam trochę zajęć, ale chętnie.. oczywiście o miejscu ani słowa. xxx i nad czym sie tu zastanawiac. nie ma czasu dla ciebie? zajecia wazniejsze ? to won i nara. bym napisala jednym zdaniem, ze tez nie mam czasu i jakis termin mi wpadl albo kur/wa zab mnie rozbolal w nocy i musze do dentysty albo ch/uj obojetne co a co on sobie do tego domysli to juz jego problem. spierd/dalac z idiotami. i tylko sie wstrzymaj jakis glupich zagrywek a la : jak nie to nie i widocznie ci nie zalezy itp albo nie odpisuj i zablkokuj idiote. w czym problem???

Gość gość
napisałam że nie mogę i tyle, nawet nie mam potrzeby się tłumaczyć, bo i po co??

Gość gość
"sorry ale nie mam jednak czasu dzisiaj. Mam za duzo zajec. Milego dnia." i niech spada na drzewo.

Gość gość
ja bym mu tak odpisala i juz

Jak ktoś chce się spotkać to zawsze znajdzie sposób. A kiedy nie chce się spotkać ...zawsze znajdzie powód. Wnioski musisz z tego wyciągnąć sama. I zadać sobie pytanie....czy warto?

Gość gość
Dokładnie tak Alabama..

Gość gość
dobrze mu napisałaś, teraz krzyżyk na drogę

Gość gość
na przyszlosc olewac olewac olewac nie odpisywac od razu na maile ani na smsy zawsze badz zajeta olewac olewa olewac on ma czekac latac i prosic spotkania mozna pare razy odmowic on ma pisac proponowac inicjowac a tak w ogole to co to za umawianie sie przez fejsa? To ze nie wymieniliscie sie numerami tel to swiadczy o wszystkim. ja od 3 miesiecy pisze z facetem z randkowni i juz pare razy prosil o moj numer , o spotkanie ale ja mam zawsze wymowke niech lata az mu sie znudzi :p albo bedzie latal dalej i wtedy moze sie ja zlituje :p

Gość gość
po kiego sie spytalas wczoraj czy spotkanie aktualne ? :-O na przyszlosc nie odzywaj sie !!! jak napisze byle jak, zadne konkrety to nie odpowiadac i won kur/wa leniwe te dziadziska sie porobily

Gość gość
nie odpisywałam mu od razu, czasem odczytalam wiadomość na fejsie i odpisywałam np wieczorem czasem mnie nie było (dzisiaj akurat mam wolne to jestem :P) do ustalania spotkania się nie kwapiłam, aż on gadał o tym parę razy i przeszedł bardziej do konkretów po czym odwołałam je w tamtym tygodniu i przełożyliśmy na ten

Gość gość
Leniwe owszem, inicjatywy podjąć nie umieją, w**********e to jest na maksa, jak najdalej od takich ludzi. Do mnie obcy facet pisze teraz i to ciągle, o coś tam pyta, jak mi minął dzień, jak to tamto, jakoś nie ma problemu, a tutaj facet którego znam nie umie z siebie wykrzesać więcej teraz musiałby NAPRAWDĘ się spiąć żebym ja chciała to kontynuować

Gość gość
ale jednak napisalas mu wczoraj czy spotkanie jest aktualne ??? Po co??? on cie olewa. i tyle w temacie. Bym napisala : " ja tez mam duzo zajec. No to bye." i srodkowym. :-O jestem ciekawa co ci odpisze. i nie wc hodz na fejsa caly dzien dzisiaj. jutro albo za 3 dni wejdz i nie odpisuj od razu !!!

Gość gość
Były też się starał kilka miesięcy miałam kolegę, który się też starał, dzisiaj to widzę jak na ręce, był megadomyślny, aż się dziwnie czułam, bo nawet kiedyś jak usłyszał, że mi w brzuchu zaburczało ledwo, to mnie zgarnął od razu i postawił mi jedzenie :D i milion innych rzeczy, a mi na nim nie zależało, traktowałam go jako przyjaciela.. ale nie każdy jest dla każdego w sensie miłości

Gość gość
Wiem kochana, nie wchodzę dzisiaj na fejsa ;) taa, odpisze coś półsłówkiem i to umrze śmiercią naturalną.

Gość gość
teraz musiałby NAPRAWDĘ się spiąć żebym ja chciała to kontynuować xxx czy ty nie rozumiesz, ze on ma cie w doopie??? ten facet nadaje sie tylko do olania i zablokowania i tyle w temacie. dla mnie juz by nie istnial. desperatka jestes ??? on nawet nie mysli o tym zeby sie naprade spiac bo nie ma nic do kontynuuowania. tylko tobie sie wydawalo i wydaje, ze jest miedzy wami cos warte kontynuacji. nie ma i tyle. Nie zalezy mu na tobie. Nie interesujesz go.

Gość gość
Moja mamuśka miała jednak rację, ona ufała temu koledze, o którym teraz pisałam, łaziłam z nim całe noce i się nie czepiała, a wcześniej dla niej takie coś byłoby nie do pomyślenia. a o tym facecie powiedziała, że 'jej się nie do końca podoba' jak go pokazałam na zdjęciach i nie umiała powiedzieć czemu

Gość gość
No widzisz, a człowiek zauroczony, to i mu się w główce przestawia. Ale wiem, ja też już za bardzo w to nie wierzę. Myślę, że odpisze coś półsłówkiem i się nie odezwiemy więcej. I koniec.