Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona przyszla zona

Wkurza mnie przyszła tesciowa

Polecane posty

Gość gość
skarżysz się teściowej na męża,że pali papierosy ale równocześnie oświadczasz nam ,że teraz twój mąż jest dorosły i sam odpowiada za siebie! co za ironia!!!

Gość gość
Nie rozumiesz. Jak obejrzysz sprawe dla reportera może dotrze do twojej główki. Tam są prawnicy i mówią jak czasem mozna zagmatwac sobie sytuację. Ludzie nie znają się na prawie są zakochani a kiedy cos jest nie tak to nagle placz i biegną do telewizji po pomoc. A po co? Gdyby wcześniej mysleli i sie zabezpieczyli unikneliby stresu nerwow i zdrowia. W dzisiejszych czasach ludzie są podstepni a manipulowani przez innych potrafia robic takie rzeczy o których ci się nie śniło

Gość gość
Prawie każda z nas nie lubi swojej teściowej ale to ,że my nie lubimy teściowych nie oznacza,że nasz małżonek ma jej nie lubić, bo to jest jego matka i ma prawo mieć z nią takie same kontakty jak my ze swoimi matkami. ciekawe czy byłabyś szczęśliwa gdyby kiedyś twój syn odwrócił się od ciebie,bo żona mu kazała/.? jak kocham swojego męża dlatego chce,żeby miał ze swoją mamą jak najlepsze kontakty choć ja się z nią już nie odzywam 4 lata. wyrządziła mi straszną krzywdę ale nie potrafiłabym spokojnie żyć wiedząc ,że mój mąż jest nieszczęśliwy,że przez naszą kłótnię on ma się odizolować od matki.

Gość gość
do autorki: wybacz ale masz cos z deklem, tesciowa nie chce do ciebie przyjść bo jesteś nieuprzejma, pewnie nie umiesz jej ugoscic albo po prostu ciebie nie akceptuje , może tez być tak ze ma w dduupie ciebie i dlatego nie lubi przychodzić do domu w którym mieszkasz. sam fakt, ze kiedy sprzatałas swój syf kazalas jej stać pod chatą, to ty jesteś walnieta. co się wielce stało? sprzatałaś ale jej syn nie sprzątał wiec o ci chodzi? jeżeli dostałąs tyle sygnałow, ze ona nie lubi przychodzić do ciebie to co się tak rzucasz? fakty są jakie są i zastanów się nad sobą. Daje prezenty tzn ze myśli o was z ze nie czuje potrzeby przychodzenia do was to az taka obraza.? ona się zle u was czuje i tutaj szukaj powodu. poza tym jesteś oślicą która robi aferę tam gdzie jej nie ma.

Gość gość
a teraz do tej co czekolady do herbaty nie dostaje..weź się walnij w dekiel równez jak autorka. co za problem cla ciebie kupic cos słodkiego jak idziesz do teściowej? wiesz ze jest ak jest , o dlaczego estes tak samo nieogarnieta>? wolisz walnąć focha - jesteś głupia i dlatego czujesz się tym obrażona. Ciastka nie dostała jak przyszła :-) a co by ci się stało jakbys upiekła i z tym przyszła? durne jesteście i problemy macie z duupy, małostkowe idiotki

Gość gość
dziś Ty idiotko naprawdę uważasz, że żona czy narzeczona to tylko dupodajka? Nieźle mąż cię musiał traktować ale ty nie jestes zona,a jedynie dupodajka,w tym problem

Gość gość
a takich "wiecznych narzeczonych" dupodajek to on moze miec jeszcze wieeele,wiec nie narzekaj na tesciowa,bo byc moze nie bedziesz miala niedlugo tego problemu;)

Gość gość
Bo to jest tak ze juz się przyjęło ze tesciowe są beee wredne itd. A te malolaty na siłę chcą to udowodnić wiec szukają dziury w całym. Np zla tesciowa bo upiekla ciasto i jak smiala je przynieść? Ale wredna! Druga pisze ze nie dostala ciastka wiec dowod ze wredna. Trzecia pisze ze odwiedza i pyta co slychac no jaka malpa jak mogla to zrobic? Jakie jeszcze macie dowody na wredna teściową?

Chyba lepiej, że nie przyjeżdza niż jakby Wam się miała non stop zwalać na chatę? Moim zdaniem wyolbrzymiasz, poniosły Cię nerwy to widać, ale to mimo wszystko jego matka. Wierz mi, że wiele par ma dużo gorzej z teściami. Mój teściu np. jest bardzo niesłowny i nigdy nie można na niego liczyć.

Gość gość
Wow nieslowny tesc co za gosc? Jak mógł? Masakra jakaś. Za to wasi rodzice są super idealnia wspaniali po prostu do rany przyloz.

Gość gość
To tej raszpli co mnie od dupodajek wyzywa. Nie mysl sobie ze jak ty wychowalas ogiera tylko do kopulacji to u wszystkich tak sie to odbywa. Bo u normalnych ludzi jest tylko jedna z wielu potrzeb i dopelnienie ich milosci. Niezla jestes patologia. Ty sie ciesz ze jakas dziewczyna chciala tego twojego buchaja, a nie jeszcze ci nie pasuje

Gość gość
gość dziś Kup sobie oślico słownik ortograficzny!!! chodziło się pod górkę do szkółki ????

Gość gość
Widac brak argumentow,a prawda boli, oj boli:p

Gość gość
gość dziś [15:50 A czy to ładnie powiedziec tak ze przyjade tylko upiecz ciasto!!!No bez przesady!!Jak ja pojade do niej to mogła by co postawić na stół coś słodkiego chociaż ciastka jak nie ma placka!!No ale ludzie mają tupet i my nic na to nie pordzimy!!!po prostu nie których zeczy trzeba uczyc sie od przyszłej teściowej. gość dziś A mnie tak ugości ze szok kawy nie pije bo nie lubie ale pije herbatę owocowa lub zwykła to mi zrobi melise i huj a moj kawe pije to mu zrobi w kubku takim duzym ze szok jak garnuszek i to wszystko a słodkiego ZERO a do mnie przyjeżdża i wielce mam cisto upiec no baba bez wstydu!!!!

Gość gość
wkurzona przyszla zona:Wiesz do czego jest najlepsza teściowa??do mieszania w tym to jest bardzo dobra.Lubi wchodzic z butami w nie swoje zycie!!!!Takie ludzie są.Za dużo w gadki sie z nią nie wdawaj ja tak robie i wie ze ja jej nie lubie!!!Bo mam do tego powody!

Gość gość
gość dziś TY k***a jestes idiotką czy idiotem!!!Ja mam upiec i jechac z ciastem do niej????czy cie p****ało???To jak ona do mnie przyjeżdża to też z ciastem przyjedzie a nie ze na krzywy ryj chce sie najeść no troche przesada!!!!Nie wiesz jaka jest prawda!!!!Ale to trzeba miec tupet zeby herbaty normalnej nie dac i do tego ciastko jakieś chociaż najtańsze.Ale lepiej nic na stół nie postawić i tyle!!!!A to jest najlepsze ze jak z moim bylam u niej bo kładł jej płytki cały dzien to nawet obiadu nie dała to ładnie tak??????Nie wychowana kobieta i tyle!!!!

Gość gość
gość dziś No nie jest małolatem i ja tez .Ty jak cos napiszesz to szok!!!!i kto u mówił ze ja mam meza????Nie dodawaj!!!!Nie skarżę się.Bo ona wiedziala ze on pali ale po jakims czasie niby zucil i wilece gadal ze nie pali a ja go przyłapałam to jej powiedziałam ze Pani synek pali i mnie oszukuje ktorys kolejny raz.A ona ze i tak bedzie palił jak bedzie chciał.Powiedziała to bezczelnie!!!!!!!Zamiast z nim porozmawiać albo mi chociaż powiedzieć inaczej to ona jak walneła mi takie coś.To ze ona pali i jej małolaty synek to niecha sie truja ale ja sobie nie życzę żeby palił.A ona pali kobieta 53lat żeby wazyła nie całe 40kg to jest nienormalne i jej synek tez jak szkapa niech więcej palą fajek!!!!!!!!

Gość gość
Żeby ludzie mieli tylko takie problemy to świat bylby szczesliwy. To co wy piszecie to są takie drobnostki ze nawet nie warto o nich pisać. Ludzie maja choroby są sparalizowani lub rak to są problemy. Nie jeden by sie z wami wymienil. A co ma powiedzieć człowiek bez reki czy nogi. Lub osoba z dlugami gdzie komornik czyha. Ale co wy wiecie o zyciu? Problem bo ktos nie dal ciastka no masakra. Skąd wy się bierzecie? Moze kiedyś faktycznie dopadna was problemy z których nie bedziecie mogli wyjsc i tysiące łez wylejecie moze wtedy porozmawiamy :(

Gość gość
gość dziś z choinki wiesz a ty skad???Pisze jaka jest moja przyszla tesciowa jak do niej jade to niczym nie czestuje tylko melisą!!!

Gość gość
Tak tesciowa zawsze łajza a synowa zawsze świeta. Chcecie facetow miec na własność.Najlepiej zero kontaktow z mamusią ,z siostrą z rodziną no ew z bratem jesli przystojny to tak.Głupie te chłopy które tak swoim kobietom ulegają. Takie ksiezniczki swojej rodziny nie zostawią,swoją mamunie w obrazeczek obłożą.A teściówka zawsze zła,no chyba że ma bank i jest ślepa i głucha.:-P

Gość gość
No niestety jak sobie ktoś zasłuży to tak ma

Gość gość
Autorko, ale masz super teściową. Nie dosyć że ma prezent to jeszcze Was u siebie ugości. Przyjedziecie, pojecie, posiedzicie ile chcecie i wrócicie do siebie. Wydatki i bałagan jej. Rozumiesz to? W moim odczuciu jeszcze nie dorosłaś do zakładania rodziny. Trzeba poszanować rodzinę męża jeśli chcesz aby szanował Twoją. Masz kompletnie złe zastawienie do sprawy. Miś tylko mój i wara od niego:)

Gość gość
sama nie rozumiesz jak bardzo jesteś małostkowa, no i co z tego ze nie daje ci ciasta do kawy w wielkim kubku?;_) ty tez nie mozesz z tego powodu upiec ciasta. nie rozumiesz ze stajesz się taka jak ona , ona wyznaczyła jakość waszych spotkan i ty się pod tym podpisujesz. wielkie halo zanieść ciasto, przecież to nic nadzwyczajnego czego ci szkoda? paru jajek , mąki i cukru? jesteś awanturnicą, szkoda tylko twojego faceta ze na taką łajzę trafił, i nie drzyj papy bo mądra to ty nie jesteś, lepiej skup się nad zwierzętami może tam odniesiesz sukces

Gość gość
już się czarownice zleciały

Gość gość
Gdzie te czarownice?

Gość gość
zawsze tam gdzie ty

Gość gość
Dziewczyny nie dajcie sobie wejść na glowę i brońcie niezależności swojego związku. U mnie dzisiaj taka jazda była, że myślałam , ze padnę. Dzwoni teściowa do mojego męża do pracy, bo ma awarię wody w łazience. Ten jedzie jak głupi, bo pewnie zalało wszystko. Zajeżdża, a mamusi z jakimś gachem siedzi popija kawkę, a w łazience okazało się, że cieknie słuchawka od prysznica. Chyba nie wytrzymam ze śmiechu.

Gość gość
faktycznie macie problemy z d**y... ja miałam teściową, która na dzień dobry dowaliła mi czy jestem z tej lepszej rodziny czy z tej gorszej. Kolejny raz złapała mnie za reke i pow. no ale gdzie pierścionek skoro śpicie ze sobą to pierścionek powinien być... pozatym przez całe moje małżeństwo czułam, ze mnie nie lubi bo ja miałam swoje zdanie i nie chodziłam jej ścieżkami. Lubiła nianczyć swoje dzieci i tak je ustawiac jak ona chce. U nas tak nie było dlatego miała do mnie dystans- poprostu mnie akceptowała a ja ją. ale u mnie to i tak jeszcze nic znam taką rodzinę, której na prawdę są poważne problemy z teściową- ona nawet płaci kase za to żeby jej synowa dziecko urodziła, imię dla dziecka oczywiście musiało być takie jak teściowa chciała. Rygor chodzenia do kościoła jak nie to kaplica. Na dzień dobry pyta - umiesz gotować, chodzisz do kościoła i bada pochodzenie twojego nazwiska (wyznacznik czy możesz związać się z jej synem). Co lepsze ma ogromny dom i chce tam pomieścić wszystkie swoje dzieci z synami i wnukami by stworzyć jeden wielki klan. Masakra. To jest typ osoby, która interesuje się wszystkim i wszystko musi wiedzieć. a wiecie co było najlepsze na weselu gdzie było 350 osób jedna Pani zmieniła miejsce siedzące to ta to wylukała i zwróciła jej uwagę. Czy wys obie wyobrażacie jak ona musi mieć wszystko obcykane kto gdzie co i jak.:D Oczywiście nie wspomnę co się dzieje w domu tego małżeństwa synek płacze przy mamie jak ona jest poruszona bo nie jest po jej myśli (a ma 33lata) a żona stoi w koncie i nie ma nic do powiedzenia. Mamusia się wprowadza do nich na tydzień, dwa jak jej się podoba i kiedy jej się podoba i wprowadza swoje rządy.

Gość gość
U mnie po ślubie było tak ze tesciowa wymyslala rozne fazy zeby męża ściągnąć do siebie. Np ze pradu nie ma a to antene ustawic i inne p*****ly. Mialam to gdzies bo pracowalam i mnie i tak nie było w domu. Mąż natomiast miał dzień noc i dwa dni wolnego. Najbardziej wkurzalo mnie ze wymyslala na mnie rozne bzdury i nastawiala go na mnie. Po każdym jego pobycie u mamusi byla awantura. Jakos to przezylam. Jezdzilam tylko w swieta a on nieraz tydzień w tydzień po mimo ze mieszkal od niej 30 km. Dzis juz jej nie ma a nam zostaly niemiłe wspomnienia po niej. Po mimo ze mąż byl na kazde skinienie i rzucal wszystko aby doniej jechac to majatek który miala oddala jego bratu a moj mąż wyszedl z niczym. Ale to nic bo na dzień dzisiejszy jego brat jest duzo biedniejszy od nas. My mamy piekny dom który sami postawilismy. Mamy prace kazdy swoje auto i wymarzone dziecko. Wiem ze to co mamy zawdzieczamy tylki sobie no i pomocy moich rodziców. Rozmawialam z mezem i postanowilismy ze po ślubie naszego syna kupimy im mieszkanie w bloku lub postawimy dom bo dwie rodziny w jednym domu to juz tłok. Roznica pokolen zwyczaje i w ogóle. Mlodzi będą chcieli szalec a my spokój. Kiedyś i tak ten majatek przejmie nasz syn

Gość gość
Matka po prostu trzyma wszystko w ryzach. Żona mówi, ze jej mały synek nie możne jeść słodyczy to teściowa idzie do lodziarni rzuca 50zł i mówi dla małego chłopczyka lody i gofra( oczywiście robi tak przy synowej). Synowa mówi, ze chce jechać na wakacje syn biegnie do ammy obgaduje czy mogą pojechać- jak teściowa nie wyrazi zgody do z wakacji nici. To sa poważne problemy z teściowymi, które władają całym życiem rodziny swojego syna. Więc droga autorko!!- uważam, ze masz spoko teściową ja bym zmieniła strategię i np. zadzwoniłą raz drugi do niej sama ją zaprosiła i pow. że upiekłaś specjalnie placek na jej przyjzad albo zrobiłąś obiad. Może faktycznie ona nie czuje się u ciebie w domu najlepiej. Może warto to zmenić. A co do prezentów to powinnaś być wdzięczna, ze zawsze o was pamięta nawet jak daje wam tylko wtedy kiedy Wy jesteście u niej. U nie było tak, ze składała mi życzenia przez tele. po czym nie dostawałam nic od niej a jej syn nawet jak mu złożyła życzenia przez tele to po mc jak się widzieli to dostał zawsze prezent. Więc sama widzisz jak mnie teściowa musiała tylko akceptować bo byłam stanowcza i wiedziała, ze nie dam nami manipulować.