Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały 27.06.2015

Polecane posty

Gość gość
Ciotki stad nigdy nie odejdą :O

@clare A Ty pokusilabys sie o przedstawienie swoich kryteriow ktore wedlug Ciebie odpalaja u Ciebie milosc?

Gość bez dzieci
no dobrze, ale co z tymi ludźmi, którzy są ze sobą i nie mają dzieci, bo oboje nie chcą mieć. Wg Ciebie nie kochają się? Bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura.

Gość gość
To nie jest żadna ciotka. Przecież zawsze do Wilka jako do pierwszego w dyskusje uderzają gotowe nicki, rozpisane, z oryginalnym nickiem, avatarem, i zerową historią postów :)

Hmm... Zazwyczaj wszystko zaczyna się spontanicznie. Myślę, że dużą rolę w początkowej fazie odgrywa atrakcyjność partnera. Zazwyczaj musi być coś, dzięki czemu zostaje "wyłowiony" z tłumu. Nie wystarczy jednak sam fakt, że jest dla mnie atrakcyjny fizycznie. Psychicznie też musi mnie "pociągać" , jeśli tak mogę to ująć. Te 2 cechy łączą się chyba w pierwszy punkt. Ten, który zapoczątkowuje wszystko. W dalszej kolejności są jakieś wspólne zainteresowania, które dodatkowo mogą scementować coś, co już zaczyna się ładnie rozwijać. Choć z doświadczenia wiem, że nawet ludzie którzy mają kompletnie różne zainteresowania, tworzą szczęśliwe pary. Wspólna wizja przyszłości, jak to ująłeś, jest bardzo ważna. Myślę, że bez tego ciężko cokolwiek stworzyć. Wierność jest oczywista. Nie potrafię się dzielić partnerem :) Ogólnie to chyba tak to z grubsza wygląda.

Nigdy nie spisywałam sobie planu czy schematu, który realizowałam :) Mimo określonego typu urody czy jakichś upodobań, w każdym pociąga nas co innego, więc pewnie zawsze byłoby jakieś odstępstwo.

Gość gość
Z gadki to Midsumer Eve, ale chuj wie..

@clare Jak juz pisalem u mnie tez te wybory nie byly uswiadomione dopiero jak zaczalem o tym czytac i analizowac swoje i znajomych wybory bylem wstanie wylowic to co akurat dla mnie jest wazne. Atrakcyjnosc fizyczna to jest pierwszy test ktory przyciaga i wtedy zaczyna sie moim zdaniem nie do konca uswiadomiony proces sprawdzania czy pozostale elementy tez pasuja. Jak okazuje sie ze tak odpala milosc.

Gość gość
I z goścmi nawet nie gada nasza świeżynka

Gość gość
taaa świeżynka jest konkretna. weszła na forum internetowe, przeczytała rozkazy Wilka i Widmo, i podporządkowała się posłusznie ich nakazom. A teraz pisze zawzięcie niczym stara dyskutantka. Kochana, trochę pusta ta twoja historia, nigdy nie pisałaś na kafeterii? :D

Ale z tego co zdążyłam zauważyć, mimo całej wiedzy, dalej szukasz. Co jest nie tak, że mimo tak jasno wyznaczonych celów, na którymś etapie "kandydatki" odpadają?

Gość gość
hahaha kochanica matu w natarciu podjudza. dajesz maleńka, bo nie będzie pochwały od matu na @ :D

Gość gość
19:45 kochanica matu staraj sie staraj, bo twoj pan nie da ci anusa polizać :D

Gość gość
Na jakich tematach pisałaś clare?

Gość gość
ale parówą musi być ten p***b matu :D

Gość gość
19.53 chuj cie obchodzi sługusie matu, pilnuj własnej d**y cweliku :D

@Clare Prosze cie o ignorowanie wypowiedzi z pomaraczy. Ci ktorzy chca dolaczyc do kulturalnej dyskusji moga przyjac nick i avatar specjalnie na WPNK. A ci co sa chamscy tylko sie zywia zaintreresowaniem i nie wazne jak blyskotliwa i cieta bedzie twoja odpowiedz. Taka przyjalem tu strategie wobec wpisow z pomaranczy i prosilbym cie zebys ja uszanowala:)

Gość gość
Matu ma was głęboko gdzieś

Gość gość
co za Kurwa tak automatycznie ur******* się w obronie Wilka Widmo i naiwnych ich dyskutantów?

Gość gość
Jestem sikorką, lubię słoninke i okruszki

Gość gość
mat nie ma w d***e tematu, bo jego znajoma z @ rozpiertala psycholka rozmowe :D

Gość gość
mat powinien zostać kaleką na wózku inwalidzkim wraz z tą kochanicą co wszystkich niszczy :D

Gość gość
Raz wrubelek elemelek wnion i podziubał szczebelek:D

Gość gość
Matu jest żonaty , nie ma kochanki

Gość gość
Myślałem, że to jakiś troll dla jaj tak skłóca tutaj z Matu. Ale to za długo się ciągnie, każdemu z boku juz dawno by się znudziło, po początkowym funie. Zatem to jeden z panów zainteresowanych tak podsrywa dzień w dzień. pewnie kanadyjczyk na wczasach, stary nick Shere Khan z Polski, tak dowala poniżej pasa:(

Gość gość
Jestem małym lwiątkiem

Gość gość
ubię brodzić po kałużach a wy ?