Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana kulturą mężczyzn

Jaki najbardziej chamski tekst słyszałyście od facetów?

Polecane posty

Gość gość
Taki tekst ,że ma małego itd może i dobry, ale moim zdaniem jeszcze gorzej by podziałał, na nich to najlepiej działa " chłodnik" czyli jak odczuje chłod z waszej strony i to dotkliwie, a jak bedzie chciał porozmwiac mowcie tak jak oni,ze nie macie ochoty na rozmowe,a potem jakis czas opanowanie, chlodne ich traktowanie, szlaban na seks, w zaleznosci co i jak przegieli, jak to male przewinienie to moze to byc jeden dzien, a jak bardzo przegieli, nawet tydzien czy miesiac

Gość gość
Moj byly facet tak powiedzial na moje łono : "kapsko " :(:(

Gość gość
Nigdy w życiu nie zniżyłabym się do metody typu "obrażam się i nie odzywam". Proszę cie, tak to postępują dzieci w przedszkolu. Jakby mnie facet obraził to bym z nim pogadała, ew. dała mu w mordę i pogoniła, ale nie bawiłabym się w jakieś durne obrażanie. Nie będę z siebie robić durnej księżniczki.

Gość gość
No nie wiem czy tak postępują dzieci w przedszkolu, wiem, ze u mnie to skutkuje bo facet przynajmniej sie tak do mnie chamsko nie odzywa jak do was i ma do mnie jakiś szacunek :P Faceta trzeba sobie wychowac

Dobra, to i ja opisze moja historie. Ze strony faceta nigdy nic chamskiego nie uslyszalam, ale ze strony kolezanki...Mam kumpelke, ktora nie mowi prawdy wprost, tylko potwierdza milczeniem. No i pewnego razu ja mowie, ze jestem taka brzydka, a ta nie zaprzecza, tylko milczy. No wiec wiem, co to oznacza. Poszlam odprowadzic ja na przystanek autobusowy. Stoimy, gadamy. Patrze, jakis herbatnik zerka w nasza strone i cos sie czai. Mowie do niej, kurka, M. chyba na ciebie leci, zaraz tu przylezie. Ta, ze o jeny i w ogole, kolejny fagas do splawienia ;) Przylazl i chcial sie umowic ze mna. Splawilysmy go oczywiscie, a moja kumpelka do mnie: on byl chyba jakis nacpany. :D :D :D Powiem wam, ze dlugo to we mnie siedzialo az wywalilam na kafe.

Gość gość
Moim zdaniem facet najbardziej peszy sie wtedy kiedy kobieta zamiast się obrażać, staję się baardzo pewna siebie i go olewa. Zachowuje się normalnie, ale nie zwraca na neigo większej uwagi. W sobotni wieczór wystroi sie, założy najlepsze szpilki i pojdzie z koleżankami. Efekt murowany.

Gość gość
dziś [23:41 hahaha doobre!

Gość gość
23:41- To identycznie jak poszłam z moją koleżanką na impreze do klubu. Była zawsze dla mnie miła , mówiła jaka jestem łądna itd, do tej imprezy, kiedy ja miałam duze powodzenie ,a ona prawie żadne tak sie złożyło. Nastepnego dnia zaczęła mi dowalać docinkami na temat wygladu niby w formie żartow, a ja wiem ,ze była zazdrosna o ta impreze bo zaraz po niej mowiła jak to było beznadziejnie ,że wszyscy faceci byli tam beznadzieni itd :P

Gość gość
23:41 ta twoja kolezanka z zazdrosci tak powiedziala bo on chcial umówić sie z toba :) podla suka z niej , nie martw sie :)

Gość gość
baby to jednak durne są. hehe

Gość gość
23:41- dokładnie tak jest, a przy tym trzeba byc dla niego chłodną żeby wiedział ,że zrobił źle, to tak jak z wychowaniem dziecka np nie będziesz go głaskała po głowce kiedy coś zle zrobi, musi mieć "kare" bo inaczej nie zrozumie

Gość gość
23:47 ty jestes durny c***u p********y a nie baby, s********j stad trolu j****y

Gość gość
nie chciałam tego powiedzieć obraźliwie. raczej myślałam, że zabrzmi to żartobliwie. Spoko moge stąd iśc.:)

Gość gość
Moj chamsko po pijaku powiedział do mnie "r***asz sie?" obraziłam sie i wygonilam na kanape,rano przylecial z gola dupa,wiszącym ptakiem zdziwiony pyta dlaczego spal w salonie.;)

Martwic sie nie martwie, bo od dawna jestem mezatka, zreszta juz wtedy bylam. Tylko to jakies takie niefajne bylo. Pamietam tez jak kiedys chwalila za urode mojego meza, a ja, ze brzydka :D No trudno, nie zabije sie z tego powodu :p Ale z tym herbatnikiem to bylo mocne. Kobiety potrafia sobie wieksze szpile w d**e wbijac niz nawet najbardziej chamski facet.

Gość gość
23:52 to ty napisalas ze baby sa durne? A ja myslalam ze jakis facet nam ubliza. Czemu tak napisalas ze jestesmy durne? Oj chyba zle zrozumialam :) przepraszam, inaczej odebralam :)

Gość gość
chodziło mi o tą koleżanke od herbatników i o podobne takie.:)

Gość gość
Aaaa ty napisalas ze baby sa durne te co sa zazdrosne tak? Przepraszam kochana, juz kapuje, nie odchodź:) zle mozna czasem zrozumiec :) myslalam ze facet wszedl na temat i nas obraza

Gość gość
hehe w porządku;)

Gość gość
Ja słyszałam kiedyś o takich oświadczynach faceta: "Nie jesteś zbyt ładna, ja nie jestem zbyt przystojny więc może za mnie wyjdziesz?" :D

Gość gość
Aaaa o kolezanke od herbatnikow:) to ja napisalam zebys sie nie martwiła bo ona to z zazdrosci :) a to z durnymi babami inaczej odebralam :)

Gość gość
23:59 :) :) piszac czasem mozna zle zrozumiec , musze bardziej przykładać sie do czytania ze zrozumieniem :)

Gość gość
Hahahaha jakie zajebiste oświadczyny :)

Gość gość
Od corki taki tekst: mamo musisz zmienisz styl ubierania

Gość gość
Znajomy o matce swego dziecka gdy przyjechal wypić za córkę,ze ma c******e jak naleśnik i nigdy juz jej nie dotknie.

Gość gość
23:53 szok szok

Gość gość
C. I. P. K. E. tam mialo byc.

Gość gość
A moj powiedzial ze mam cycki jak naleśniki

Gość gość
Ta teoja kolezanka jest pojebana, powinnas uwolnic sie od niej- jest toksyczna jak gowno

Gość gość
moj byly: "ale ci cyce skacza", "co robisz wieprzowino?", "wygladasz jak wieprzek", "bede cie ru/cha/l", "czemu sie nie chcesz ru/cha/c?" i takie tam..