Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Suhavayarad

Idealny mężczyzna

Polecane posty

Gość gość
zabawne, że wszystko sprowadzasz do pieniędzy....a jeszcze zabawniejsze, że piszesz tak jakby samą miłością i powietrzem można było się najeść.

A niby dlaczego do tego sprowadza? ;) Kompleksy, kompleksy wyłażą jak słoma z butów ;) A najgorsze jest przy tym to, że nie widzi tego i uważa się za znawcę tematu. Masakra. Kobiety lubią mądrych mężczyzn zwyczajnie dlatego, że jest o czym z nimi o czym porozmawiać, mają poczucie humoru i nie są nudni, a nie dlatego, że zapewni im to kasę czy kontakty towarzyskie. W ten sposób musi myśleć głupia i wyrachowana kobieta, a z taką na dłuższą metę mądry nie wytrzyma. Co więcej mądry facet wcale nie musi być majętny i nie musi o dobra materialne zabiegać, często jest na odwrót, to minimaliści. Co innego cwaniacy, ale to nie inteligencja. Poza tym wykształcenie nie świadczy ani o mądrości ani inteligencji.

Gość gość
...

@kaktusss: Cóż, przykro mi, że Cię zaskoczę, ale nie napisałem tego dlatego, że mam kompleksy :) Wychodzi na to, że żyjemy w innych światach, bo w Twoim kobiety są inne niż w moim ;)

Gość gość
,,faceci i ich wieczny kompleks na punkcie kasy...trzaa było iść na medycynę to byście mieli i najlepsze kobiety i pieniądze smiech.giflapka.gif,, medycyna na kafe jest bardzo popularna

W logice myślenia kobiet najzabawniejsze jest to, że najpierw tworzą u mężczyzn kompleks, a potem mają do nich o to pretensje. Tak samo z wyzywającym ubiorem. Zakładają bluzkę z dużym dekoltem, a potem narzekają, że ktoś się im patrzy na biust.

Gość gość
a jak to wyjasnisz inaczej niz kompleksem? Status materialny zalezy od wielu czynnikow (czesto od zwyklego szczecia). Lepiej jest wina za niepowodzenie obciazyc "swiat" niz siebie bo jest sie brzydkim czy glupim.

Gość gość
Do tego jak ktos jest niespecjalnie lubiany to pewnie z tego samego powodu nie cieszy sie powodzeniem - bo ma do d**y charakter i nikt nie chce z nim czasu spedzac.

Nie jestem ani brzydki, ani głupi :) Po prostu moja wizja miłości różni się od tej powszechnie znanej i stąd mój problem.

Gość gość
i co z tego nieudaczniku? ,moze tak jest,moze nie , a ze masz bol d**y to tylko twoj problem a nie kobiet i normalnych mezczyzn ktorzy tez maja wymagania.Zdechniesz nieszczesliwy. wspolczuje,ze rodzice cie tak okaleczyli fatalnymi genami,tego nie zmienisz.

No właśnie, twoje słowa na nas tez nie robia żadnego wrażenia :) Zacznij lubić kobiety to może w końcu odpowiednią znajdziesz i nie szukaj winy w nich tylko pomyśl czy moze sam nie sprawiasz że od Ciebie uciekają.

Gość gość
zapomnij o ideale bo nikt z nas nim nie jest, bądź gotów poświęcić wszystko dla jej szczęścia, cokolwiek to ze sobą przyniesie. wczuj się jednym słowem, to one są słabsze, bardziej konsekwentne, bardziej bezbronne.

Gość gość
no to dalej jak tego dokonasz to czeka cię chwilowo intensywny freud, zależnie od osoby trwa to jednak jakiś czas, zanim zdążysz poznać siebie, pękniesz ze śmiechu z nadmiaru, potem znowu deliktatna przejażdżka, już bardziej rozumna, a na koniec? ja jeszcze na szczęście nie znudziłem się na tyle. Prawdziwą miłość można stracić i odnaleźć nową.

kaktusss - co, tak trudno uwierzyć, że to kobiety są złe? Pewnie, jesteś kobietą, dlatego nie przyznasz mi racji.