Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

czytam więc jestem

Polecane posty

Terixiu - dziękuje za kawusie ❤️ my dzisiaj z M poszaleliśmy :P na obiad była fura duszonej cebuli jak za dawnych PeeReLowskich czasów. Trzeba mieć sprawną wątrobe - a poza tym jest pycha :classic_cool: No i dobrze mi to zrobiło bo rano byłam słabiuteńka i bez apetytu Zapraszam na duszoną cebulkę (__$$$$$$$__)? moze być z jajeczkiem i ciemnym pieczywkiem I do tego gorąca herbata z gerejf*i*utem

Teklo my dziś wcinaliśmy pierogi z grzybami teścioworęczne;) były przepyszne:D

O! dopiero teraz widać jak sytuacja na stronce - nie jest źle ;) Zulko - banany kupuj te ECO, są troche droższe ale są tak hodowane jak za dawnych czystych czasów i nie dojrzewają w wielkich dojrzewalniach. Może odzyskasz ich smak. Ja zjadam codziennie przy porannej kawie 1 sztuke a w porywach robie do popołudniowej kawy karmelizowanego banana w czekoladzie. Napisz jak robisz polskie litery bo ja do tej pory nie odkryłam i korzystam z "podpowiadacza"

Zulko - wiesz że kluskowa nie jestem a wczoraj zrobiłam kluski z mięsem wg tego przepisu http://haps.gazeta.pl/haps/12,153082,21196175.html - i podałam z duszoną marchewką. Pyszne. niestety nie korzystaliśmy nigdy z teścioworęcznych smakołyków. Za to ja pakuje dzieciom bardzo chetnie. Jak tylko sie napatoczą a ja mam coś jadalnego to pakuje w pojemniki ;)

oczywiście adres trzeba skopiować i po wklejeniu usunąć spacje Przepis wyłowiłam z fejsbuka, ludzie wklejają fajne sprawdzone i szybkie przepisiki

Uff jesteś:) Nie umiem odświeżać strony w smartfonie:o Polskie znaki wychodzą jak naciśniesz ciut dłużej literę, np. l czy s czy a, wtedy pokazuje się okienko z resztą znaków

Jutro planuję zrobić takie bułeczki smażone bez tłuszczu na patelni, dwie koleżanki robiły i zapewniają, że są pyszne

Teklo nie wątpię, że jesteś fajną mamą i teściową - opiekuńczą, troskliwą, sama - w sumie obca baba - przekonałam się jak dbasz o innych👄

Co do polskich znakòw, to nie rozkminiłam jeszcze jak w tym okienku wybrać inną literę niż tę pierwszą podświetloną...

Dzięki Zulko! no popatrz nie wpadłam na to :P:P:P a to takie proste :D Miałam podobnie z odbieraniem telefonów: nijak nie mogłam wpaść na to przesuwanie paluchem :D ciągle stukałam durna pała :D

Na chwilę się oddaliłam - musiałam podać panu kotu garstkę wołowinki wcześniej zamrożonej rozmrozonej, pokrojonej i ocieplonej do temperatury pokojowej

🖐️ Witam niedzielnie i na kawę zapraszam(_) (_) (_) (_) Piękna pogoda na spacery, trzeba iść wspierać WOŚP :) Spałam dzisiaj jak suseł, nie pamiętam kiedy byłam taka wyspana:) Miłego dnia wszystkim🖐️

Dzień dobry niedzielnie Dziś każdy sam dba o poranną strawę, chociaż już prawie południe to pewnie już dawno po śniadaniu:P

W ramach odskoczni sięgnęłam wczoraj po książkę M. Gutowskiej-Adamczyk Klątwa i... oderwać się nie mogę. Dobrze, że jest jeszcze drugi tom:)

Właściwie Klątwa to tytuł 1 tomu, drugi to Zemsta, a całość się zwie Fortuna i namiętności

Miałam dziś na śniadanie smażyć chlebki-bułeczki na patelni i co? Zapomniałam:P

Hej miłej niedzieli❤️duzo zdrówka Kawusia herbatka inka ,cappuccino UUUUUUUUUUUUUUUUUUU popołudniowa