Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zużycie wody

Polecane posty

Gość gość

Hej. Ile metrów wody zużywacie dziewczyny? dostałam rachunek i się wkurzyłam kolejny raz, bo to chyba nie możliwe. Rodzina nasza to 2 +2 dzieci. Zużycie wody: - ja i mąż bierzemy szybki prysznic 2 razy dziennie - dzieci kąpiemy na wieczór razem w wannie (aale nie pełna wanna) - pranie - co drugi lub trzeci dzien wstawiam - zmywanie ręczne Wychodzi nam 18 metrów na miesiąc czyli 35-36 m na dwa, bo tak rachunek przychodzi. Do zapłaty 380 zł. Najgorsze jest to, że liczniki są na klatce schodowej zamknięte na klucz i nie ma się jak do nich dostać. A może to jest przeciętne zużycie wody i przesadzam? ile metrów idzie u Was?

Również rodzina 2+2 - opis zużycia podobny. Rachunek przychodzi raz na 3 miesiące i średnio jest to 22 m3 = 400 zł

Gość gość
u mnie zużycie ok 25 m na miesiąc. Rodzina trzyosobowa, ale podlewamy czasem trawnik.

Gość gość
Rodzina 2+2.Zużycie 12-13m3.Zdarza się i 14m3,ale bardzo rzadko.

Gość gość
Rodzina 2+1,Prysznic raz dziennie,dziecko kąpiel w wannie,ale też nie pełna wody,nawet mniej niż pół,pranie praktycznie codziennie i mamy zmywarkę średnio raz dziennie ja włączam.zużycie na miesiąc 6-7m3 rachunki za 2miesiące 120-150zł mieszkamy w domu.