Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość46

Czy masturbacja przy innej kobiecie niż żona to też zdrada

Polecane posty

Gość CzwarteImperium
Od 1,5 roku codziennie, choć miałam teraz 1,5 miesiąca przerwy. Mała kontuzja. Ale wróciłam do tego, bo to moje małe hobby. ;) Zaraz po pisaniu opowiadań erotycznych. :D

Gość gość
Jestem pełen podziwu. Ja biegam prawie 3 lata,a czasy słabsze od ciebie, choc gnaty mam strasznie poniszczone więc nie ma się co dziwić :p Nie przeciążysz organizmu jak tak często będziesz biegać?

Gość CzwarteImperium
Już przeciążyłam. Stąd przerwa. Trzy lata biegania? Jakieś rady dla mnie będą? ;)

Gość gość
Chyba nie jestem najlepszą osobą do udzielania rad. Miałem poskręcane obie kostki, uraz kręgosłupa, barku, rozwalone krzyżówki. Każde bieganie to jak droga krzyżowa :D Zwłaszcza gdy biega się po asfalcie :(

Gość CzwarteImperium
To ja mam szczęście widzę. (nie żebym Ciebie nie żałowała) Biegam głównie po lesie i plaży. :)

Gość gość
Tamte urazy to akurat przez piłkę, ale podczas każdego biegania niestety dają znać o sobie :p To masz lepiej, mi pozostaje jedynie blokowisko. Ewentualnie bieżnia na stadionie miejskim,ale to daleko od mojego osiedla. Pamiętaj o rozciąganiu po każdym biegu ;)

Gość CzwarteImperium
Nie, noo, rozciąganie to podstawa. Będę wyjątkowo grzeczna i będę pamiętała. W sumie już za kilka godzin. ;)

Gość gość
Jednak radziłbym biegać trochę rzadziej,żeby nie przesadzić ;) Ja uwielbiam w zimę biegać :)

Gość CzwarteImperium
Wiem. Kobieca obsesja na punkcie figury. :O Kiedyś wyjdzie mi bokiem. Dlaczego akurat zimą? To mnie zaciekawiło, choć nie wiem czy uzyskam odpowiedź. ;)

Gość gość
To mniej biegania,a więcej seksu :D W zimę jest mniejsze ryzyko spocenia i przeziębienia się. Wystarczą leginsy, jakaś koszulka termoaktywna, bluza, kominiarka i można biec. Ponadto z uwagi na śnieg i lód trzeba biec spokojnym tempem :)

Gość CzwarteImperium
Więcej seksu, mniej biegaania. Wezmę pod uwagę. :)

Gość gość
Ewentualnie bieganie z partnerem po sypialni :D

Gość CzwarteImperium
Plus joga i Kamasutra. Jak to musi rzeźbić ciało trenerze.

Gość gość
Zmykam spać bo już bardzo późno. Ty też się wyśpij przed dzisiejszym bieganiem. Może jeszcze będzie okazja pogadać :) Kolorowych snów ;)

Gość CzwarteImperium
Kolorowych trenerze. :)

Gość gość
cześć kaj wy są

Gość gość
cos was dugo nie było

Gość gość
zdrada to jak się zakochasz. Jak ruchasz inne laski to nie jest zdrada. Ja dymam ile się da.

Gość gość
żadne prowo. Taka jest prawda. Dymanie dla seksu to nie zdrada. A ty kleio to jakiś cwelik jesteś. Wszędzie cię pełno i się wymądrzasz. Z ciebie taki facet jak z dupy stodoła

Gość gość
popieram, to jakaś niezła ciotka jest :-D

Hahaha, no dobra Panie Rucham Ile Wlezie. Mam wyje/bane na takie uwagi. "Dymanie dla seksu to nie zdrada". Okej jak ci się dziewczyna puści dla samego seksu to też nie zdrada ?

Gość gość
wyjebany to ty masz mózg. Ty jesteś zwykły męski pizduś :-D

gość dziś Dobra przekonałeś mnie od dzisiaj na przywitanie będę walił dziewczynie liścia w pysk, a zanim się ocknie przelecę ją. Pasuję teraz do twojego grona Panie Rucham Ile Wlezie ?

Gość gość
ty się nie nadajesz do ruchania. Ale pomarzyć dobra rzecz. Mogę się założyc że nie miałes więcej niż 3 lasek

Gość gość
widzisz. Czyli jesteś męską ciotą :-). 2 panienki buhaha. Chociaż przepraszam, może ty masz z 18 lat to wtedy nie było by tak źłe i tłumaczyłoby też poziom inteligencji...

Mam 20, poziom inteligencji ? Wydaję mi się, że potrafię się jako tako wysłowić, więc chyba nie jest najgorzej, a co do wymądrzania czasami tematy i rozmowy na tym forum są tak absurdalne, że aż szkoda pisać serio.

Gość gość
20 :-D tyle w temacie. Dziękuję. Dobranoc :-D