Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panszalony

Starzejący się nudziarz i kawaler

Polecane posty

Gość gość
Znowu jakaś tępa strzała będzie o kawie pół dnia piertolić :O

Gość Saawanna
Wypraszam sobie, to jest projekcja twojego stanu umysłowego, albo inne przeniesienie :P

Gość gośćąę
Kawkę podano. Pogoda znów dziś śliczna. Zastanawiające, czyż nie?

Gość gość
O 21ej jest już ciemno, a kawę żłopią tylko kofeiniści :P

Gość gośćąę
W istocie, zmierz nadszedł. Wyjątkowo piękny, uważacie Państwo?

Gość gość
zmierz to sobie :P

owszem. nadszedl. jak co dzien. dobrze ze sie nie spoznil, bo poranek mielibysmy w poludnie 😴

Gość gośćąę
Och, popełniłem małe faux pas. Oczywiście nadszedł zmierzch, naprawdę WYJĄTKOWO uroczy.

Gość gośćąę
Hihihi, doprawdy, ależ Pani zabawna, Pani Frido!!! Kawy? Zbożowej, z uwagi na porę...??

dziekuje. z uwagi na pore poprosze normalna kawe. poza tym juz jakis czas temu wyroslam z wieku przedszkolnego, w zwiazku z czym nie pije kawy zbozowej.

Gość Saawanna
Autorze, wyjechałeś znad jeziora?

Gość gość
Wyru/chał wszystkie sarny i pojechał do domu.

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... powiedziala wypuszczajac powietrze zdziwiona frida, jednoczesnie wybauszywszy oczy jak nie przymierzajac stare piec zlotych polskich z rybakiem na awersie ;) :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
jak nie przymierzajac stare piec zlotych polskich z rybakiem na awersie x frida pamięta piątkę z rybakiem, ergo: ma pod pięćdziesiątkę :P

po piecdziesiatce. sie wi, widzi i nie ukrywa 😴 a co mialam napisac? jak piec euro w banknocie? :P to nie robi na nikim wrazenia. unia od dawna opanowala nawet najmlodsze pokolenie ;)

Gość gość
ZBOWiD :D Co kombatantka robi na ero? ;)

nie nalezalam 😴 do partii rowniez 😴 cale zycie bez przydzialu 😴 .... facetow nie licze :P ps. myslisz ze tu ktokolwiek wie co to zbowid? :D

Gość gość
Ja wiem :)

chyba nie.. Poprowadzę więc swoistego rodzaju monolog. Po powrocie do Warszawy ogarnęła mnie dziwnego rodzaju nostalgia. Później zastanawiałem się, co by było gdyby.. Gdybym urodził się w innym mieście, na innym kontynencie, gejem, kobietą, niepełnosprawny, co bym teraz robił i ile w zasadzie zależy od tego kim jestem,bo w gruncie rzeczy..czarni i geje mają przesrane, a równouprawnienia, drogie Panie, nie ma, choćbym bardzo chciał. Stałem się zgorzkniały w stosunku do siebie i swojego życia. Jest jałowe,puste. Od jakiegoś czasu kiedy budzę się rano myślę o tym, żeby tylko przeżyć do czasu, aż znów nie ucieknę w sen. Nie mam planów, zwyczajnie idę, nie wiem dokąd..idę. Zaraz wrócę do pracy, syzyfowej, bo przecież i tak mnie nikt tam nie słucha. Znów będę powtarzał jak, każdego roku te same treści, bez polotu, na egzaminach i tak zrzynają jak leci, bez najmniejszego zastanowienia. Chciałbym chociaż mieć marzenie. Boże.. gdzie ja o tym piszę.. :P na ero.. W zasadzie.. jakby to powiedział, któryś z gości.. "na intelektualistę, wrażliwca, romantyka.. może wyrwiesz jakąś" i tak wszystko kręci wokół jednego. Ludzie to zwierzęta.

Gość gość
przykre, że piszesz takie rzeczy. Coś Cię chyba mocno ugryzło, albo i coś Ci wygryzło :) Czułem się tak kiedyś, jak zdradziła mnie żona. Długo dochodziłem do siebie. Przy okazji myślałem, że nosiła moje dziecko, a tu zonk. Niestety. Jeszcze mi chyba nie przeszło mimo, że minęły 4 lata. Dalej mnie szlag trafia, jak pomyślę, o tym s*********e z jej pracy, co się do niej dostawiał, bo koniecznie chciał z*****ać.. Później jak poszedłem mu wygarnąć i obić mordę usłyszałem "że słabo ją pieprzę skoro woli jego", wkurzył mnie do tego stopnia, że się sądziliśmy pół roku później. Moja była żona, wciąż wydzwania do mnie i oczekuje zrozumienia, mimo, że brutalnie zgwałciła moje uczucia. Kocham ją ciągle ale nie mogę żyć z myślą, że była gotowa mnie zostawić, dla tak paskudnego, przebrzydłego c***a. To są moje poranki. juz słabsze ale są. chyba każdy nie lubi się budzić. Trzymaj się bracie :)

Ludzie to nie zwierzęta, ludzie do zwierząt strzelają.

Owszem. Często mają uzasadnienie. W specjalistycznej terminologii zwany motywem. Ale z reguły rzadko robią sobie wtedy selfie z ofiarą. Z zabitym lwem jest dużo łatwiej.