Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewl

Ile lat jestescie samotni i czy zamierzacie to jakos zmienic

Polecane posty

Gość gość
ja ma 24 lata i od zawsze jestem sama. Raz mi się wydaję, ze chciałabym to zmienić ale czasem myślę, że samej jednak mi wygodnie - tylko seksu brakuje, fizycznie mi faceta brakuje. W sumie to nie wiem. Na razie nie szukam, nie czekam. Myślałam o tym żeby znaleźć faceta tylko do seksu (jestem dziewicą), może czegoś by mnie nauczył? Na co dzień żyję innym sprawami niż tą "moją samotnością" :)

Gość FeverRya
Witam i ja chyba tu pasuję. Mam 25 lat nigdy nie byłam w związku, nie chodzę na randki, jestem całkowicie samotna nawet przyjaciół nie mam. Nie mówię tego żeby sie użalać nad sobą tylko stwierdzam jak jest. Teraz już zaczynam godzić się z samotnością, i już zaczynam myśleć kategoriami osoby samotnej, przygotowuję się na samotną przyszłość i szczerze mówiąc już mi to nie przeszkadza tak bardzo jak kiedyś :)

Gość gość
ooo mi też brakuje seksu nigdy nie byłam z żadnym facetem, ale nie chce z byle kim nie pójdę do łożka z kims kogo nie kocham wiec do konca życia dziewicą chyba bede :D

Gość Quare tristis incedo
Jak niby facet który nigdy nie miał dziewczyny, ma nagle kogos zapoznać i pójść na randke? Dziewczyny odrazu cos wywąchają. Pewnie pomyślą sobie tak: nigdy nie miał dziewczyny, pewnie jakaś ciapa, oferma życiowa, etc. Cóż z tego że mam dopiero 24, charakteru juz nie zmienisz a czasu nie cofniesz by nabrac doświadczenia. Wstyd mi że moje życie jest takie, chciałbym cos naprawic, ale niewiem od czego zacząć. Myśle o tym codziennie

Gość gość
24 lata to wcale nie tak dużo. Mam kolege, ktory swoja pierwsza dziewczyne mial w wieku 23 lat i byl z nia kolejne 9...

Gość Stary Kawaler Wacek
Ja też nie znajdę dziewczyny, czuję się jak zwykły śmieć który nigdy nie wychodzi z domu , koledzy mi zabierali kanapki w szkole .

Gość gość
podnoszę

Gość gość
Ja jestem sam 30 lat, to tyle ile teraz mam. Jestem zamkniety w sobie i trudno mi nawiazywac kontakty z kobietami... Nie spotkalem tez takiej, ktora by mnie zainteresowala...

Gość gość
Ja też mam 30 lat i kilka związków za sobą, po ostatnim który trwał przez 4 lata dałem sobie spokój z poważniejszymi relacjami z kobietami, bo po prostu nie warto... zresztą już mi się nie chce zaczynać po raz kolejny tej samej szopki, tych durnych gierek, czajenia się, bo prędzej czy później i tak zakończy się to rozstaniem, lub życiem razem, ale obok siebie.

Gość gość
To co poszlo nie tak w tych zwiazkach? to chyba nie zawsze wina tych kobiet?

Gość gość
Nie wiem co poszło nie tak, bo żadna z moich partnerek nigdy w oczy nie powiedziała mi dlaczego odchodzi, powód był zawsze taki sam... po prostu zakochałam się w innym i to tyle, więc siłą rzeczy sam nie wiem czy coś źle robiłem, czy może czegoś nie zrobiłem. A nie znając powodu nie można się poprawić na przyszłość, aby kolejnych błędów już nie popełniać. Może miałem niefart i trafiałem na kobiety które kochać nie potrafią, które nie potrafią się przywiązać, które żyją płytkimi emocjami... to już nie istotne, już mi się odechciało jakichkolwiek głębszych relacji z kobietami.

Gość wojt3x
Jestem juz chyba z 6 lat sam i chcialbym to zmienic, ale bardzo ciezko jest trafic na kogos normalnego i sensownego. Może takie mam dziwne szczescie, ze ciagle trafiam na same ksiezniczki, ktore nie wiedza, czego chca. Zawsze widzimy sie dwa razy, pierwszy i ostatni, bo nawet nie potrafią uczciwie i szczerze powiedziec, ze to nie jest to. Ale oczywiscie kazda zapewnia, ze musimy sie znowu koniecznie zobaczyc i nawet planuje kolejne spotkania wraz z konkretna data, ale kontakt urywa sie:)