Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ewelina_94

Mamy na Luty 2016

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gośćania
Cześć domi a wypuszczą Cię przed terminem czy zostajesz w szpitalu? Jak ciśnienie, spada? x Ja dziś znowu pobudka z samego rana przez ten cholerny katar i gardło. Już nie wiem co mam robić naprawdę. I chyba jeszcze mnie ucho boli albo to taki dyskomfort od zatok. Już sama nie wiem. x Idę sobie na wszelki wypadek dopakuję do torby ładowarkę, wodę, chusteczki i leki w razie gdyby mnie chcieli w szpitalu zostawić.

Ciśnienie mam już dobre nie no chyba wyjdę mam nadzieje ze najpóźniej w poniedziałek

Gość Kasia 85
Aniu jak bedziesz mogla to daj znac po wizycie i powodzenia dzis Domi z tego co mi wiadomo przy cisnieniu jesli spadnie i bedzie sie trzymac to obserwacja ok 3 dni i wypisuja do domu wiec powinni Cie puscic :)

Oby mnie jutro puścili bo weekend w szpitalu to masakra

Gość gośćIlona
No szpital, masakra, nudy... Ale posluchaj muzyki, porozwiazuj krzyzowki, bo swira mozna dostac :D Najwazniejsze, ze cisnienie okej, bo to nic dobrego. Mi to cos sie dzieje ale ten ostatni czas jakos sie tak rozleniwilam nic mi sie nie chce a na dodatek jak zrobie obiad to juz na nic wiecej sily nie mam.

Gość gośćania
Dzwoniłam do swojej lekarki, mam jeszcze pójść do lekarza rodzinnego żeby obejrzał to gardło i osłuchał oskrzela. Zaraz właśnie się zbieram bo udało mi się umówić wizytę akurat przed szpitalem. x A w ogóle to chyba bardzo powoli odchodzi ten czop albo nie wiem co to jest? x Czuję się jak po zderzeniu zderzeniu z czołgiem.

Gość Kasia 85
A ja powiem wam dziewczyny ze albo po wczorajszym myciu podlog i po poranku z moim albo cos sie zaczyna dziac bo strasznie mnie krzyz boli a pierwszy raz tak mam z rana bylo ok i jakies pol godz temu sie zaczelo Masakra ledwo sie ruszam

Gość gośćania
No Kasia może akurat :) x Ja wróciłam do domu. Dostałam od internisty kolejną siatkę leków w tym antybiotyk więc mam nadzieję, że teraz to już musi być lepiej. W poniedziałek mam się zgłosić do szpitala na 10:00 i prawdopodobnie zrobią mi to cc. Także urodzę w terminie. No chyba, że mój stan zdrowia nadal będzie fatalny a synek nie będzie się spieszył. Ale mam być na czczo i z torbą do szpitala.

Gość gośćMamaA
Ja juz czekam na wyniki badań i decyzje o ktorej cc

Dziewczyny jak Wam dobrze ze już lada dzień będziecie miały maluchy:) a Ty Mama to już za "moment" :)

Gość Kasia 85
Mama super ze juz niedlugo bedziesz tulic maluszka Ja polezalam i jest teoche lepiej boli dalej ale juz znosnie za niedlugo pojdziemy na spcerek i zobacze jak po tym bedzie Aniu u Ciebie tez juz blisko :)

Gość gośćania
Gdyby nie to że chyba zaczyna sie u mnie gorączka :( to pewnie bym bardziej już przeżywała a tak skupiam się tylko na tym żeby się podleczyć i nie zacząć rodzić wcześniej x Kasia to może jak nie chcesz juz zacząc rodzić to odpoczywaj :) x Kotulina nigdy nic nie wiadomo - może dołączysz do nas szybciej niz myślisz ;)

Gość gośćIlona
Aniu ja mam na 9.00 i tez na czczo w poniedzialek juz z torba ale zrobia w poniedzialek albo we wtorek ;D

Gość Kasia 85
Kotulina ostatni termin mam na 11 Aniu cgce juz urodzic bo jak nie to 15 do szpitala i na wywolanie wiec wolala bym teraz Po spacerze czuje ze mnie ogolem miednica cala boli i krocze ale to taki znosny bol wiec moze cos byc a moge z tym jeszcze sporo pochodzic Ilona to tez juz blisko :)

Gość Kasia 85
Aniu wygrzewaj sie wez moze ciepla kapiel i niech maz Ci sypialnie wywietrzy bys miala swize powietrze ,tylko sie nie przegrzewaj i pij duzo

Gość gość Ola86
Hej. Ja jeszcze w dwupaku. Najpóźniej w poniedziałek będą mnie ciąć bo mam skurcze od poniedziałku do 80 ale zero postępu chyba że przez weekend się coś zmieni. W niedzielę mija 38 tydzień i nie będą więcej czekać ( pozwolili sobie mnie potrzymac bo dziecko ma dobre wyniki ale leczenie mnie nie przynosi rezultatu i wskaźniki mam złe, czekałam też 3 dni na jakieś kwasy żółciowe i wyszły złe). Także jeśli się akcja nie rozwinie założą mi cewnik a potem CC. Cały czas liczę że samo się zacznie. Najpóźniej w poniedziałek dzidzia bedzie na świecie. Pozdrawiam z kliniki :) P.S. mąż będzie mógł być przy porodzie.

Gość gośćania
Cześć Ola, my tu wszystkie pewne że Ty juz z malutka a tu proszę! Jak tak dalej pójdzie to wszystkie urodzimy w poniedziałek

Ola, Kasia masujcie sutki to wydzieli sie oksytocyna i może ruszy. Lekarze polecają koleżanka jak przyjechała rodzic tez nie było postępu i kazali cały czas masować i pomogło bardzo szybko:) ja zacznę jak tylko maż wyjdzie ze szpitala:)

Gość Kasia 85
Kotulina dzieki ze o tym przypomnialas bo zapomnialam :) Olu a to niespodzianka mialas byc pierwsza kazda czekala na wiesci a tu jeszcze biedna sie meczysz Oby Ci ruszylo :)

Gość gośćIlona
Ja tez cos slyszalam o oleju rycynowym. No i seks podobno tez pomaga :D Ola! Ja myslalam, ze Ty juz po! :D No rzeczywiscie czekamy do poniedzialku. Zobaczymy co sie rozwinie :D

Gość ewelina_94
Hej dziewczyny :-) Pozdrawiam ze szpitala. Miałam dzisiaj KTG i zapisaly się skurcze wiec mnie zostawili. Jesli skurcze sie nasila to CC bedzie jutro a jesli nie to taj jak bylo planowane w poniedzia£ek. Ola kurcze tez bylam pewna ze ty juz po :-) Mama super ze nie dlugo bedziesz juz po :-)

Gość Kasia 85
Ewelina no prosze i Ty juz w szpitalu powoli nasze dzieciaczki szykuja sie do wyjscia :)

Gość gość Ola86
Już prawie po bo poniedziałek to ostateczny termin. Trochę się boję bo szykowałam się na coś innego i jak wywołają mi skurcze to będę rodzić bez znieczulenia ale trudno jakoś trzeba to przeżyć.

Gość gość Ola86
No a jak nie ( co jest bardziej możliwie) to CC.

Gość gośćania
jak Wy dajecie radę z tym masowaniem, ja nawet nie chcę dotykać bo to nieprzyjemne :/ W ciąży ogólnie mnie nie bolały piersi ani nic ale teraz jakos stały sie wrażliwsze. Ewelina z Olą ciekawe, która będzie pierwsza?

Gość gość
up

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować